Batánovics Lili esett ki az X-Faktorból
2013. november 11. 18:57
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
Ó és még valami: szerintem a Fat PHOENIX igenis tehetséges, egyedi. Jók a feldolgazásaik. NÁlunk mindenki nekik szurkol meg én és anyukám a ByTheWaynak:) Szóval hajrá BYTHEWAY és FAT PHOENIX.
1 felhasználónak tetszik:
imbranataxversa
2013. november 11. 19:05
|
|
telenovelasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 211127 offline
|
pfff...hétről hétre a legjobbak párbajoznak (ez nem mindig igaz, csak a BTW-Ákos és a mostani párbajra gondolok)! Lili és Ádám is nagyon jók voltak, de szerintem Ádámnak kellett volna kiesnie. Na mind1, én mostantól nem nézem az "X"-Faktort az 100%
|
|
Wercsikee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 767 Csatolások: 10 Azonosító: 138428 offline
|
Ez volt az a pont amikor azt mondtam magamnak hogy nemeri meg x fakort nezni... Ha bundaznak legalabb jol cainaljak... Nem is feltuno h miutan a btw kiesett es a sok tinilany rinyalt es visszahoztak.. Mondjuk azt nemertem miert pont mark esett ki.. De valoszinuleg neki ez most jol jott a karrierjeben... De hogy a fat phoenix bent van meg... Oke h egyediek de enekeles nulla... Lili siman bennt lehetett volna az elso haromban.. Oke h nem egy sztaralkat.. (Aki emiatt iteli el az elashatja magat) es lehet h felenk kicsit a szinpadon.. De konyorgom megszokni mindezt szerintem epidobe tellik... Szoval nalam az rtl elasta magat... Sajnos ennel gyengebb szeria meg nem volt.. Lehet h egy tehetsegkutato musorban sem...
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
Huspush: Nekem kérlek nem krasznaival van bajom. Nekem krasznai a bajom. Szerintem nincs tehetsége, éneklés helyett ordibál, beképzelt és túljátssza magát, unalmas, egyhangú az előadási ugyanolyanok. Ennyi.
2013. november 11. 19:06
Gyalázat,hogy a Fat Phoenix meg Krasznai Tünde még nem esett ki.Lili volt szerintem az egyik legjobb.Én is nagyon várom már azt cikket,aminek az a címe,hogy a Fat Phoenix esett ki az X-Faktorból.
Ui:Én még azon se csodálkoznék,ha a Fat Phoenix feladná,mint Bozsek Márk.
Ui:Én még azon se csodálkoznék,ha a Fat Phoenix feladná,mint Bozsek Márk.
2013. november 11. 19:12
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
ezerszer jobban énekelt mint Szabó Ádám és a fat phoenixnél is sokkal jobb volt....-.-
2013. november 11. 19:12
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Én hozzátenném, hogy nagyon változatos emberek élnek ezen a Föld nevű bolygón, lehet valakinek az adott illető a kedvence, úgy a másik meg utálja zsigerből. Nem szeretem ezeket az urbánus legendákat, miszerint biztos, hogy bunda így meg biztos, hogy bunda úgy. Nem érdeke az RTL klubnak kinyomni, azokat, akikre a legtöbb szavazat érkezik, mert rettentő sok bevételtől esnének ki ( érdemes kicsit utánaszámolni ).
2013. november 11. 19:27
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Mi az hogy Tünde rossz? Fülpucolás nem tegnap volt ahogy elnézem... Én még soha nem szerettem ennyire X faktorost mint őt
2013. november 11. 19:31
|
|
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline
|
Felmerül 2 kérdés: 1. MIÉRT? 2. Hol az igazság? Mert itt nem, az biztos! BUNDA!!! Lili fényévekkel jobb volt, mint Ádám, meg mint BÁRKI MÁS! A Fat Phoenix meg mit keres még mindig ott? Tüntessünk Lili visszatéréséért és a Fat Phoenix távozásáért!!! Írjunk petíciót, és adjuk be!!!
2013. november 11. 19:36
Nem értem, hogy a Fat Phoenix pl. miért maradt benn. Szerintem Lilinek kellett volna megnyernie!!
2013. november 11. 19:36
|
Lolo02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.07. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 193532 offline
|
Személy szerint nekem is a Lili volt a kedvencem és NAGYON bánom hogy kiesett!! Egyértelműen nem neki kellett volna ki esnie. És szerintem is a Fat Phoneixnek kellett volna mennie!
2013. november 11. 19:37
Amikor kiderült, hogy Ádámmal párbajozik, valahogy sejtettem, hogy ő megy haza. Pedig aztán ég és föld a kettő. Amíg Lilinek erőteljes hangja van, addig Ádám majd betojik, hogy kisajtoljon magából valamit. Nem mellesleg a párbajon is jóval gyengébb volt. Szombaton végülis mindenki produkciója tetszett, kivételesen még Péterffy Lili is. A fetfőnix meg csak azért van bent még mindig, mert a dobos ismert színészek gyereke.
2013. november 11. 19:37
Megint csak azt tudom mondani, hogy nem nekik kellett volna párbajozniuk, de most már mindegy. Lilinek nagyon jó hangja van, ebből a szempontból biztos, hogy nem neki kellett volna kiesnie. Szerintem Ádám is elég jó volt, úgyhogy nem őket akartam látni párbajozókként.
Szerintem amúgy nem rossz a Fat Phoenix, csak már kicsit kezdenek unalmasak lenni, hogy hetek óta ugyanazt produkálják.
Nekem Tünde sem szimpatikus, hiába van jó hangja, számomra antipatikus, hogy mindig a múltját emlegeti.
Valójában nem tudom, kinek van esélye, de végül is mindegy, mert nem sok jelentősége van.
Szerintem amúgy nem rossz a Fat Phoenix, csak már kicsit kezdenek unalmasak lenni, hogy hetek óta ugyanazt produkálják.
Nekem Tünde sem szimpatikus, hiába van jó hangja, számomra antipatikus, hogy mindig a múltját emlegeti.
Valójában nem tudom, kinek van esélye, de végül is mindegy, mert nem sok jelentősége van.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. november 11. 19:45
|
|
Pocokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 186682 offline
|
Ahogy kimondták, kik fognak párbajozni, tudtam, hogy ő megy haza.:/ De ez nagyon nem volt fair. Gyönyörű hangja van, ő volt a kedvenc női énekesen a műsorban, Ádám pedig szintén közel áll a szívemhez. De tudni lehetett, hogy ő búcsúzik.:/ Remélem még hallunk majd felőle!
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.