Hét film, ami bűntényre inspirálta az embereket
2013. november 10. 09:22
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Ez teljesen hiteltelen!A világon több millióan néznek horrort és nem lett mindegyikük elvetemült gyilkos!
2013. november 10. 10:35
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
emma1234567890, ez nem arról szólt, hogy mindenki ezt csinálta, hanem hogy milyen filmek vannak, amik erre késztettek egy-két embert. És igen, vannak ilyenek sajnos, nem lehet erre azt mondani, hogy "Na de ilyen biztos nincs, aki ezt tényleg megtenné."
Csak tudod vannak olyanok, akik ezt komolyan veszik, és példaképüknek tartják egyes filmek karaktereit, és követni akarják őket. Akik pedig ilyenek, azok lelki nyomás alatt élnek, nem tudják eldönteni, hogy ezt szabad-e, vagy sem. Ezt ők normálisnak tartják, pedig nem az, csak ők ezt nem tudják.
Amúgy meg én szeretem a horrorfilmeket, de tudom, hogy ezek csak filmek, és hogy igazából nincsenek. Jó, vannak olyanok, amik igaz történetre épülnek, de akkor is. El tudom dönteni magamban, hogy akarok-e olyan lenni, mint azok, akiket a tévében látok, vagy nem akarok olyan lenni. Márpedig én nem akarok olyan lenni, én jobb akarok lenni.
Csak tudod vannak olyanok, akik ezt komolyan veszik, és példaképüknek tartják egyes filmek karaktereit, és követni akarják őket. Akik pedig ilyenek, azok lelki nyomás alatt élnek, nem tudják eldönteni, hogy ezt szabad-e, vagy sem. Ezt ők normálisnak tartják, pedig nem az, csak ők ezt nem tudják.
Amúgy meg én szeretem a horrorfilmeket, de tudom, hogy ezek csak filmek, és hogy igazából nincsenek. Jó, vannak olyanok, amik igaz történetre épülnek, de akkor is. El tudom dönteni magamban, hogy akarok-e olyan lenni, mint azok, akiket a tévében látok, vagy nem akarok olyan lenni. Márpedig én nem akarok olyan lenni, én jobb akarok lenni.
2013. november 10. 10:57
Uh... durva, hogy a filmek egy-két ilyen gyenge idegzetű emberből ilyen hatást váltanak ki. A Fűrész a legdurvább... viccből megöltek egy nőt O.O
2013. november 10. 17:52
Ezek az emberek betegek
Miért csinálják azt, amit mások eljátszanak egy filmben? Buggyantak.
2013. november 10. 21:22
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
szomrú egyesekből mit ki nem hoz egy film
2013. november 10. 21:28
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
"Interview with the Vampire"-ös nagyon... beteg...
2013. november 11. 15:34
|
|
Marilyn Lawitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 154 Csatolások: 2 Azonosító: 192263 offline
|
A fanatikusság érdekes egy dolog. Az "Interjú a vámpírral" dolog khm......beteg. Én is szeretem azt a filmet, de azért nem vetemednék arra, hogy a "szerelmemet" megöljem. Vannak kattant elmék a világon.
2013. november 11. 16:47
|
|
Encsókaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 156378 offline
|
Ezeknek az emebreknek valószínüleg alapból volt valami zűr a fejükben... Ez elég beteg...
Hogy egy film hatására megöljem az egyik hozzátartozómat? Még eszembe se jutna, nem hogy megtegyem... Ezek az emberek betegek...
Hogy egy film hatására megöljem az egyik hozzátartozómat? Még eszembe se jutna, nem hogy megtegyem... Ezek az emberek betegek...
2013. november 11. 19:08
|
|
xXxEmoGirlxXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 214557 offline
|
Ez már beteges
Én szeretem a Chucky horrort, mégse öltözök be Chuckynak, vágom fel az arcom, és rohangálok össze vissza az iskolában miközbe azt kiabálom hogy "Mindenki meg fog halni! és hadonászok a késsel és mindenkit leszúrok/megvágok/lelövök stb
Én szeretem a Chucky horrort, mégse öltözök be Chuckynak, vágom fel az arcom, és rohangálok össze vissza az iskolában miközbe azt kiabálom hogy "Mindenki meg fog halni! és hadonászok a késsel és mindenkit leszúrok/megvágok/lelövök stb
2014. február 19. 19:12
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
Igazából nem értem hogy lehet egy film hatására valakit megfosztani az életétől! Ha én megnézek egy vámpíros vagy horrorfilmet nem az az első, hogy átmegyek a szomszédba és lemészárolok mindenkit. Igazából azt sem értem amikor valaki azt akarja hogy gyilkos legyen. MIÉRT? Azért hogy egy életen keresztül ott száradjon a lelkén egy ember élete? És mégis ki az aki képes megölni a barátnőjét? Ezek az emberek nyilván nem gondolják végig amit csinálnak. Mint a gyerek aki kivesz egy halat az akváriumból. Nem tudja hogy a hal meg fog halni. Ez természetesen csak a 13. éves lányokra vonatkozik. A többi embernél nyilván nem stimmelt minden!
2014. május 23. 14:59
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Idézet (HRéka00 @ 2014.02.19. 19:12)
Igazából nem értem hogy lehet egy film hatására valakit megfosztani az életétől! Ha én megnézek egy vámpíros vagy horrorfilmet nem az az első, hogy átmegyek a szomszédba és lemészárolok mindenkit. Igazából azt sem értem amikor valaki azt akarja hogy gyilkos legyen. MIÉRT? Azért hogy egy életen keresztül ott száradjon a lelkén egy ember élete? És mégis ki az aki képes megölni a barátnőjét? Ezek az emberek nyilván nem gondolják végig amit csinálnak. Mint a gyerek aki kivesz egy halat az akváriumból. Nem tudja hogy a hal meg fog halni. Ez természetesen csak a 13. éves lányokra vonatkozik. A többi embernél nyilván nem stimmelt minden! 
Nem igazán értem a hozzászólásod 2. felét.
1. Miért pont 13? Szerintem egy ilyen korú gyerek tudja, ha kiveszi az akváriumból a halat az meghal. Ha máshonnan nem biológia óráról, de ezt szerintem egy 8 éves is tudja.
2. Ennek a két dolognak nincs sok köze egymáshol, mivel az egyik pszichológiai okokból, a másik tudatlanságból történik, szóval nem értem miért egy ilyen példát hoztál fel.
3. A 13 után nem kell pont.
2014. július 15. 09:46
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Vannak beteg emberek sajnos elég sok.
2014. július 23. 17:41
Hát ezek az emberek tisztára betegek.Pedig én nekem tetszett Fűrész és a Sikoly.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.

0 felhasználónak tetszik: