Hét film, ami bűntényre inspirálta az embereket
2013. november 05. 16:31
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Nem értem!!!!!! Hogy betegedhet meg valakinek ennyire az elméje???????????????
2013. november 05. 16:35
Ezek az emberek természetesen őrültek. Én is már láttam már ezeknek a filmeknek a nagyját, és én biztos nem lyuggatnék senkit sem szitává egy idióta film miatt. De nagyon megrázó tudni, hogy vannak ilyenek...
2013. november 05. 16:37
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Elég durva filmhatások .__."
2013. november 05. 17:10
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2013.11.05. 11:10)
Ez egy baromság, úgy ahogy van. Vagy azt is be akarja nekem adni valaki, hogy aki prostinak áll, azt Julia Roberts 'inspirálta' a Micsoda nőben?
Azt várják, hogy mikor csenget be a milliárdos egy fehér limuzinnal meg egy csokor rózsával?
Ha jobban belegondolunk biztosan voltak olyan nők/lányok, akiknek a fejében megfordult ez dolog. Természetesen nem azt mondom, hogy csak és kizárólag ezért. Hallottam már olyan történetet, hogy valaki azért lett fizikoterapeuta, mert az egyik kedvenc sorozatában a nő is az volt.
Szerintem a filmek/sorozatok ilyen módon csak a könnyen befolyásolható emberekre hatnak, illetve azokra, akiknek még nem alakult ki a személyisége.
2013. november 05. 17:15
|
|
Kaattaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 181416 offline
|
Hát...igen. Vannak vicces sztorik, csak ilyenkor gondoljatok bele abba, hogy egy emberi ÉLETE oltottak ki. Nem is tudom, hogy hol lenne ezeknek a helye...Vannak idióta emberek, de ezek helyből hülyébbek, mint mások nekifutásból.
U.I.: Én vagyok Joker!
U.I.: Én vagyok Joker!
2013. november 05. 17:33
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Lucyan @ 2013.11.04. 21:33)
Ez olyan mint a Bloody Mary esete. Álljatok a tükör elé, és mondjátok háromszor, hogy "Bloody Mary".
Én ezt Kampókézzel ismerem.
Egyébként az emberi elme labilis, ezek a filmek pedig csak löknek az őrületen. Ilyen szempontból valóban nem a filmet kell okolni, viszont abban is van ráció, hogy a filmek az utóbbi időben egyre jobban feszegetik a határokat. Régebben olyan filmektől rettegtek emberek, amiken ma a többség csak kacag. (lásd pl. Madarak) És egyet kell értenem azzal, hogy az, amit manapság horror alatt gyártanak, már sok. Az ingerküszöb egyre feljebb kerül. Sokan a filmekben simán végignéznek brutális gyilkosságokat, vérrontásokat, kibelezéseket. Sokan nem is félnek, csak "szórakoznak" rajta.
Szerintem az lenne a normális, ha az emberek csak a sejtetéstől képesek lennének félni, az efféle vérengzős dolgokat pedig már megnézni sem bírnák.
Úgyhogy ilyen szempontból viszont nagyon is okolható a filmipar.
2013. november 05. 18:22
Az a helyzet, hogy ezek az emberek elmebetegek. Kiszívni valakinek a vérét? OMG Még a két 13 éves csaj nagyjából megértem, de azért szívroham az nagyon rossz... Nyilvánvaló hogy a horrorfilmeket nem is kellett volna elkezdeni. Az őrültek komoly példaként tekintenek ezekre...
2013. november 05. 18:34
A mozis sztoriról hallottam. Az összes nagyon durva. Itt nem is a film a hibás, hanem ezek az emberek, akik ennyire befolyásolhatóak.
2013. november 05. 20:49
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Hát.. hiába nem normális és őrült emberek mindig is lesznek...
2013. november 05. 21:36
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
a lánglovagokat és a tolvajok városát nem láttam...
DE a többit mind imádom!!!!
DE a többit mind imádom!!!!
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Jennifer Aniston exének gyermeke született
Jennifer Aniston exének gyermeke született
A színésznő is reagált.

0 felhasználónak tetszik: