Hét film, ami bűntényre inspirálta az embereket
2013. november 04. 21:36
|
|
Mollyka0011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 364 Csatolások: 1 Azonosító: 163967 offline
|
Fűrész.. nos, a horror filmek megszégyenítése. Horror? Könyörgöm, morbid! Semmi köze az előbb említett témához. Állítólag ezeknek a filmeknek a készítői a gyilkosságok rejtelmeibe akarják bevezetni az embereket. Néhányan "megbolondulnak" és ezért írnak hasonlókat. Állítólag...
2013. november 04. 21:40
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Ezek nagyon durvák mondjuk a sikolyt én is hiányolom!
2013. november 04. 21:53
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Vannak őrült, elvetemült emberek...hihetetlen, hogy valaki egy film hatására képes meggyilkolni embereket, arról nem is beszélve, ha egy szerettével végzett az illető. Szörnyű. Zárt osztályra való az ilyen, nem a börtönbe!
2013. november 04. 21:59
|
|
Manna-babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 203937 offline
|
Ha van olyan ember,ami bármi is, de a gyilkosságra inspirálha... hátt akk azzal baj van :/...
(am meg a Fűrészben semmi horrorisztikus elem nincsen, a véren kívül...de abból aztán nagyon sok)
(am meg a Fűrészben semmi horrorisztikus elem nincsen, a véren kívül...de abból aztán nagyon sok)
2013. november 04. 22:04
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
A Lánglovagok az egyik kedvenc filmem. A többi film nem érdekel.
Akit bármilyen könyv vagy film erőszakra inspirál, annak komoly baja van az agyával.
Akit bármilyen könyv vagy film erőszakra inspirál, annak komoly baja van az agyával.
2013. november 04. 22:07
OMG O_O
Imadom a horror filmeket,de hogy valaki ezek hatasara gyilkolaszik..erdekes.
Imadom a horror filmeket,de hogy valaki ezek hatasara gyilkolaszik..erdekes.
2013. november 04. 22:12
|
|
buffúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.21. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 206770 offline
|
Az igen érdekelne az a pár 13 éves aberrált lány mit kapott a kis csínyükért... A többi elkövető nyilván beteg volt, de azok a lányok valószínű csak szimplán hülyék. Nem álszent akarok lenni, én is láttam annyi idősen horror filmeket, de ezek 18+os filmek, a szülőknek kéne odafigyelniük a gyerekeikre elsősorban, pláne ha a megbízhatatlan természet alacsony intelligenciával párosul. Jó cikk amúgy.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. november 04. 22:32
vannak még h.... áh, inkább nem is mondom, remek cikk lett, gratula
2013. november 04. 23:33
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
Amikor olvastam a cikket arra gondoltam, hogy könnyű mindent a filmekre fogni. Valamilyen szinten még mindig egyet értek ezzel a gondolattal, de azért ahhoz, hogy valakinek a fejében egyáltalán csak megforduljon ez a gondolat (komolyan!)kell egy ilyen hajlam, akár egy rossz gyermekkori élmény, rossz családi háttér, rossz társaság stb. miatt.
Viszont amennyire egy film pozitívan tudja befolyásolni egy ember gondolkodását (ha csak a film végéig vagy utána pár percig, óráig stb.) ugyanannyira képes lehet negatívan is.
Viszont amennyire egy film pozitívan tudja befolyásolni egy ember gondolkodását (ha csak a film végéig vagy utána pár percig, óráig stb.) ugyanannyira képes lehet negatívan is.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. november 05. 03:30
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Haha engem meg a Rémálom Az Elm Utcában fog inspirálni egy gyilkoságra én meg beöltözök Freddy Kruegernek
és veszek amjd egy olyan karmot és azzal fogok embereket agyon szurkálni
A viccet fére téve voltak itt elég betegek is ,de én a Lánglovagok sztoryn szét röhögtem az agyam
A viccet fére téve voltak itt elég betegek is ,de én a Lánglovagok sztoryn szét röhögtem az agyam
2013. november 05. 03:35
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
2013. november 05. 06:33
|
|
whitephoenixúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.24. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 50341 offline
|
csodálom hogy a klasszikus "a mátrix rabszolgája vagyok!" esetek nem kerültek ide, hiszen szép szerével hullottak utána az emberek....
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Jennifer Aniston exének gyermeke született
Jennifer Aniston exének gyermeke született
A színésznő is reagált.