Starity

A dohányzás káros: nemcsak az emberekre, a fákra is!

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 30. 07:39 #81
Anett1
Anett1
visszatérő vendég

StátuszKisses, -A
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 259
Csatolások: 0
Azonosító: 169894
Én utálom a cigit,büdös és káros is!Kár volt kitalálni semmi értelmes sincs ..
2013. október 30. 09:59 #82
fafi17
fafi17
visszatérő vendég

StátuszKosàr a hivatàsom kosàsàr az èletem kosàra kedvencem ;);););)
Hozzászólás: 140
Azonosító: 212679
én ki nem állhatom a cigit bár a környezetemben cigitnek
2013. október 30. 12:30 #83
tbdodo
tbdodo

StátuszLove me, hate me whatever.
Hozzászólás: 774
Csatolások: 30
Azonosító: 161141
Hát még szép. Csak az emberek ezt sem veszik észre.
2013. október 30. 15:43 #84
Fhfh
Fhfh
visszatérő vendég

StátuszOrion Cross :$
Hozzászólás: 456
Azonosító: 200280
Utálom a cigit a füstöl meg tudok fulladni >.<
Olyan rossz. Az emberek azt hiszik ,hogy menők ezzel ha cigiznek ,de pedig csak magukat rontják -.-"
Meg persze a természetet T_T Tegnap is cigiztek és füstöltek a hátsó szomszédaim legszivesebben oda mennék és meg mondanám a magukét ,hogy mit képzelnek ,hogy füstölnek ezzel csak az embereket rontják nah és persze a természetet T_T (ozon pajzst)
Az a menő ,ha nem gyújtrá ,ha rágyújt szánalmas
Jobban oda kéne figyelni a természetre mert ez így nem mehet tovább
2013. október 30. 17:57 #85
missbabucii
missbabucii
visszatérő vendég
Hozzászólás: 353
Azonosító: 213339
utálom!! büdös lessz tőle az ember haja, ruhája, és főleg a szája, jah és a fogakat így besárgítja!!):
2013. október 31. 00:59 #86
corny4
corny4
DramaQueen™
Hozzászólás: 1929
Csatolások: 1127
Azonosító: 156487
Én nem ítélem el ha valaki cigizik (egyéni szociális probléma ki, hogyan teszi tönkre magát és egészségét). Bár a baráti köröm több mint fele dohányzik, így kissé irritáló ha rám jön a füst, vagyis mindig, nem direkt fújják rám, de valahogy vonzom rolleyes.gif Sőt voltam már én is úgy, hogy rágyújtottam bulik alkalmával, de a környezetvédelmet a szívemen viselem, és dühít ha a csikket, nem bírják egy közeli kukába dobni. Komolyan nem lehet olyan fáradtságos munka. Szörnyű, hogy saját magunk tesszük tönkre a bolygót, amin élünk...
2013. október 31. 03:21 #87
- törölt felhasználó -    
Azért ne szidjuk a dohányosokat, mert ők csak kis részben (nagyon kicsike részben) lehetnek esetleg hibások a természetvédelem témában! Ott van az erdőirtás, azért, hogy több területet be tudjanak építeni. És ott vannak a kocsik. De persze érthető hogy büdös a szaga ha az orrunkba fújják, de ne őket, a dohányosokat szidjuk azért elsősorban!
2013. október 31. 10:08 #88
- törölt felhasználó -    
Én tuti hogy nem fogogk majd dohányozni! De attól még nem kel rájuk kenni!
2013. október 31. 11:17 #89
- törölt felhasználó -    
"A Föld nem a mienk, unokáinktól kaptuk kölcsön." - ez a közmondás szerintem erősen idevág. Nem mellesleg, a dohányzó emberek közül is vannak jobb fokozatok. Enyhébb variációnak mondanám azt, aki képes odasétálni egy kukához, és abba beledobni a már elnyomott csikket, aki nem füstöl mások orra alá, és aki naponta nem két doboznyi cigit szív el ( főleg, mióta ennyire felvitték az árát, csodálkozom is, hogy képes valaki ilyesmire ). Ugyanakkor, úgy gondolom, hogy ha valaki egyénileg füstöl, azzal nem okozhat akkora problémát, mint ha csoportokba verődve csinálnák. Valljuk be, ez is egy függőség, ami csak az emberek kárára válhat. Ugyanakkor, ha a környezet szennyezéséről beszélünk, nem egyedül a cigarettát kéne felhozni példának. Ide tartozik a gyárakból felszabaduló káros füst, az autók kipufogójából áramló meleg levegőszerűség, az erdők nagy méretben való irtása, a régi, sprays dobozokból kifújandó káros adalék ( amit szerencsére, mára már korlátoztak ).. Nem véletlen, hogy Japánban egy időben árusítottak levegőpalackokat, mert olyan durva volt a szmog. Igazából, a Földünkre kártékonyan ható dolgok listáját a végtelenségig lehetne folytatni.
2013. október 31. 14:52 #90
Elody Lovell
Elody Lovell

StátuszTeen Wolf Je'taime
Hozzászólás: 523
Azonosító: 214488
Ha az emberek így folytatják pl.: a dohányzást, nem sokáig lesznek növények a Földön
2013. október 31. 15:37 #91
- törölt felhasználó -    
Újabb ok miért nem kell cigizni! biggrin.gif
2013. október 31. 16:31 #92
- törölt felhasználó -    
fujj...eddig utáltam ha valaki cigizett..de most....
2013. október 31. 20:45 #93
- törölt felhasználó -    
Nem cigizek és nem is fogok. Undorító szokás és tulajdonképpen egy lassú folyamat az öngyilkossághoz. Utálom amikor más emberek cigiznek és pont az én arcomba megy a füst. De most felteszem a kérdést. Mi értelme is van a dohányzásnak? Mert tulajdonképpen nem "menő". A nem cigiző emberek általában lenézik azt akik cigiznek.
2013. november 04. 16:29 #94
viki1995
viki1995

StátuszHa valakit meg akarsz jó erősen pofozni,tedd meg nyugodtan és mondd azt hogy pók
Hozzászólás: 1966
Azonosító: 191436
Lassan 19 leszek,de még mindig nem szívtam el egy szál cigit sem! De a következő ok,amiért nem fogok bagózni.
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!