A dohányzás káros: nemcsak az emberekre, a fákra is!
2013. október 30. 15:43
|
|
Fhfhvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 200280 offline
|
Utálom a cigit a füstöl meg tudok fulladni >.<
Olyan rossz. Az emberek azt hiszik ,hogy menők ezzel ha cigiznek ,de pedig csak magukat rontják -.-"
Meg persze a természetet T_T Tegnap is cigiztek és füstöltek a hátsó szomszédaim legszivesebben oda mennék és meg mondanám a magukét ,hogy mit képzelnek ,hogy füstölnek ezzel csak az embereket rontják nah és persze a természetet T_T (ozon pajzst)
Az a menő ,ha nem gyújtrá ,ha rágyújt szánalmas
Jobban oda kéne figyelni a természetre mert ez így nem mehet tovább
Olyan rossz. Az emberek azt hiszik ,hogy menők ezzel ha cigiznek ,de pedig csak magukat rontják -.-"
Meg persze a természetet T_T Tegnap is cigiztek és füstöltek a hátsó szomszédaim legszivesebben oda mennék és meg mondanám a magukét ,hogy mit képzelnek ,hogy füstölnek ezzel csak az embereket rontják nah és persze a természetet T_T (ozon pajzst)
Az a menő ,ha nem gyújtrá ,ha rágyújt szánalmas
Jobban oda kéne figyelni a természetre mert ez így nem mehet tovább
2013. október 30. 17:57
|
|
missbabuciivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 213339 offline
|
utálom!! büdös lessz tőle az ember haja, ruhája, és főleg a szája, jah és a fogakat így besárgítja!!):
2013. október 31. 00:59
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Én nem ítélem el ha valaki cigizik (egyéni szociális probléma ki, hogyan teszi tönkre magát és egészségét). Bár a baráti köröm több mint fele dohányzik, így kissé irritáló ha rám jön a füst, vagyis mindig, nem direkt fújják rám, de valahogy vonzom
Sőt voltam már én is úgy, hogy rágyújtottam bulik alkalmával, de a környezetvédelmet a szívemen viselem, és dühít ha a csikket, nem bírják egy közeli kukába dobni. Komolyan nem lehet olyan fáradtságos munka. Szörnyű, hogy saját magunk tesszük tönkre a bolygót, amin élünk...
2013. október 31. 03:21
Azért ne szidjuk a dohányosokat, mert ők csak kis részben (nagyon kicsike részben) lehetnek esetleg hibások a természetvédelem témában! Ott van az erdőirtás, azért, hogy több területet be tudjanak építeni. És ott vannak a kocsik. De persze érthető hogy büdös a szaga ha az orrunkba fújják, de ne őket, a dohányosokat szidjuk azért elsősorban!
2013. október 31. 10:08
Én tuti hogy nem fogogk majd dohányozni! De attól még nem kel rájuk kenni!
2013. október 31. 11:17
"A Föld nem a mienk, unokáinktól kaptuk kölcsön." - ez a közmondás szerintem erősen idevág. Nem mellesleg, a dohányzó emberek közül is vannak jobb fokozatok. Enyhébb variációnak mondanám azt, aki képes odasétálni egy kukához, és abba beledobni a már elnyomott csikket, aki nem füstöl mások orra alá, és aki naponta nem két doboznyi cigit szív el ( főleg, mióta ennyire felvitték az árát, csodálkozom is, hogy képes valaki ilyesmire ). Ugyanakkor, úgy gondolom, hogy ha valaki egyénileg füstöl, azzal nem okozhat akkora problémát, mint ha csoportokba verődve csinálnák. Valljuk be, ez is egy függőség, ami csak az emberek kárára válhat. Ugyanakkor, ha a környezet szennyezéséről beszélünk, nem egyedül a cigarettát kéne felhozni példának. Ide tartozik a gyárakból felszabaduló káros füst, az autók kipufogójából áramló meleg levegőszerűség, az erdők nagy méretben való irtása, a régi, sprays dobozokból kifújandó káros adalék ( amit szerencsére, mára már korlátoztak ).. Nem véletlen, hogy Japánban egy időben árusítottak levegőpalackokat, mert olyan durva volt a szmog. Igazából, a Földünkre kártékonyan ható dolgok listáját a végtelenségig lehetne folytatni.
2013. október 31. 14:52
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
Ha az emberek így folytatják pl.: a dohányzást, nem sokáig lesznek növények a Földön
2013. október 31. 16:31
fujj...eddig utáltam ha valaki cigizett..de most....
2013. október 31. 20:45
Nem cigizek és nem is fogok. Undorító szokás és tulajdonképpen egy lassú folyamat az öngyilkossághoz. Utálom amikor más emberek cigiznek és pont az én arcomba megy a füst. De most felteszem a kérdést. Mi értelme is van a dohányzásnak? Mert tulajdonképpen nem "menő". A nem cigiző emberek általában lenézik azt akik cigiznek.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.

0 felhasználónak tetszik: