Starity

A dohányzás káros: nemcsak az emberekre, a fákra is!

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 27. 09:33 #21
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
Jó cikk, de én úgy tudom, hogy a passzív dohányos az, aki nem dohányzik, csak akarata ellenére beszívja a cigi füstöt, aki dohányzik, az meg az aktív dohányos.
2013. október 27. 09:52 #22
- törölt felhasználó -    
Szerintem vicces, hogy egyesek életét egy szar kis csikk uralja, és idegrohamot kapnak,ha nem gyújthatnak rá. Képesek könyörögni 1 szálért is.
Emellett, a szájuk, ruhájuk büdös. A fogaik,szemeik, körmeik sárgák lesznek, totál ciki. Hülyék csak rondítják, büdösítik magukat. De ez van.Én a 12 éves kislányokon szoktam nevetni akik nagyban bagóznak, aztán meg ájuldoznak xD
2013. október 27. 09:53 #23
linna
linna
♥ Brian&Justin ♥

Státusz~Oberyn was dead, but I never forget him!~ ♥♥♥
Hozzászólás: 4901
Csatolások: 0
Azonosító: 164721
Én nem dohányzom és nem is fogok, nem is látom mi értelme van.
Igen a cigi mindent károsít, de manapság mi nem... ?
2013. október 27. 10:06 #24
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
"így van, hülye dohányosok".
igaz, nyugodtan legyünk diszkrimináció részei azért, mert mi dohányzunk. mások alkoholizálnak, szerintem a részegen mászkáló emberek miatti frusztráció ugyanúgy káros az emberi szervezetre, legalábbis engem, pánikbeteg léttemre eléggé feszültté tesz, illetve törnek rám rohamok, ha egy részeg hajléktalan banda csörtet velem szembe - akik nem mellesleg összehányják a fél várost, és szétdobálják a flakonjaikat és kiöntik mindenhová a szar csövibort -, de természetesen mi dohányosak vagyunk csak a szar emberek. természetesen csak mi öljük magukat - érdekességként elárulnám, hogy nagymamám soha a büdös életben nem gyújtott rá, a környezetében sem cigiztek, mégis tüdőrákban halt meg alig ötven évesen, ezzel szemben van casládi ismerősünk, aki kilencven fölött van, vagy hetven éve cigizik, de lehet még több, és mégis makk egészséges. csak az lesz beteg a cigitől, aki amúgy is hajlamos, és amúgy is lerobbanna valamitől, illetve a dohányos ember rohadtul érzi, ha nem bírja mondjuk egészségügyi okok miatt, és akkor abbahagyja, nem "roncsolja" magát, legalábbis minden tőle telhetőt megtesz, de persze ezt ti, antidohányosok sokkal jobban tudjátok, mert ugye olyan sok tapasztalatotok van a cigivel kapcsolatban. smileeee.gif
a környezetre pedig nem hinném, hogy a dohányfüst lenne a legnagyobb hatással - mi van a szmoggal, a gyárakkal, a kipufogófüsttel? ez ismét csak egy tökéletes lehetőség arra, hogy a dohányosokat lehessen kevesebbnek, illetve rossz embernek beállítani.
tudjátok inkább vagyok büdös a cigitől, mint hogy olyan ostobaságot hordjak össze mint ti, vagy épp Vadmacskához hasonlóan a veletek egyenlő ebmerek halálát kívánjam, csak mert nekem valami szúrja a szemem...
5 felhasználónak tetszik: Genevieve, Guitarist, Adricole10, Fan-ily6889, Jody
2013. október 27. 10:11 #25
Eszti0305
Eszti0305
szjger.♥

StátuszKORN
Hozzászólás: 1039
Csatolások: 3
Azonosító: 201010
A dohányzás mindenre káros.A dohányzóra, a körülötte lévő emberekre, a környezetre.Csak tudnám,ki találta ki ezt a csodálatos szert,azonnal betiltatnám...
2013. október 27. 10:24 #26
Mirrors
Mirrors
#sremmlife

Státusz-
Hozzászólás: 2362
Csatolások: 18
Azonosító: 203041
És akkor most azt hiszik az emberek, hogy ettől a cikktől minden meg fog változni?! Aki már egyszer rászokott, nehéz róla leszokni. Nem kell mindenkit elítélni, ezt most a hozzászólók többségének mondom. Attól, hogy betiltják, még simán cigizhetnek továbbra is. Ebben a mai világban már minden lehetséges, mintha nem tudnátok. És szerintem pár ember már 2-3 év múlva dohányozni fog , nemhogy SOHA.wink.gif
2013. október 27. 10:32 #27
mind1neked
mind1neked
A Starity macskásnénije^^

StátuszI need weed and speed ;)) :)
Hozzászólás: 5547
Azonosító: 194508
Eszti0305-nek igaza van! Nekem is ez jutott eszembe,be kéne tiltani a francba..ha már hasznát nem vesszük.Ma mondtam éppen anyámnak,ha véletlenül igaz lenne,hogy az utcán ne lehessen dohányozni,és népszavazás lenne,menne az egész család szavazni erre.
2013. október 27. 10:38 #28
Muffin00
Muffin00
DEADINSIDE

StátuszTHINK BEFORE YOU SPEAK.!
Hozzászólás: 1246
Csatolások: 5
Azonosító: 184856
az összes dohányzó ember ezeket tudja de még sem rakja le a cigit... de szerintem ez nem baj. egyszer úgy is az összes ember ki fogja próbálni szóval....
2013. október 27. 10:39 #29
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Hozzászólás: 1253
Csatolások: 28
Azonosító: 204515
itsjustme teljesen egyetértek veled. Minden a dohányosok hibája...hagyjuk már. Nem a dohányosok pusztították ki a fél állatvilágot, hanem a gazdag sznobok, akik csak eredeti bundát hajlandóak felvenni. Én őket írtanám ki. Vagy akik létrehozták pl az atomerőműveket. Vagy a kocsigyártókat, mert ők szerintem kicsivel jobban szennyezik a légteret. Vagy akkor vegyük például a vegyi anyagokat, amiket a folyókba öntenek, és ráfogják, hogy baleset volt. Én is dohányzom, már 10 éve, és TUDOM hogy nem jó szokás, nagyon nehéz letenni, DE inkább dohányzom, mint hogy drogozzak (és ezáltal meglopjam a következő adagért a családom, akár öljek is érte!), alkoholista legyek, vagy bármi más szenvedélybeteg. Nem vagyok szemét dohányos, mert NEM gyújtok rá kisbaba mellett, terhes nő mellett, és nemdohányzó mellett sem. Nem szennyezem direkt a környezetemet. Azért szerintem el lehet gondolkodni, hogy a cseppet keressük a tengerben, vagy inkább a tengerrel kéne foglalkozni.
Egyébként nekem nem sárgul a körmöm, és a fogam sem tőle, és a szem sárgulása inkább májproblémára utal. Sajnálom a kitörésemet, de nagyon elkeserít, mikor bolhából csinálnak elefántot, és mikor elítélnek, holott ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más. Csak dohányzom, ez az én hatalmas bűnöm....nem hinném, hogy ezért meg kéne ölni engem, vagy bárki mást, aki dohányzik.
3 felhasználónak tetszik: itsjustme, Adricole10, Jody
2013. október 27. 10:56 #30
loveBellaThorne
loveBellaThorne
visszatérő vendég

StátuszDon't care what people say.
Hozzászólás: 240
Csatolások: 3
Azonosító: 184107
Én már azon se lepődök meg ha egy 11 éves kislánnyal találkozok aki bagózik. Az iskolába, ahova járok 80% drogozik, piál és cigizik. Mert szerintetek ettől lesztek "szvegek"? Undorító amit tesztek. Semmi máshoz sem ért az ilyen aki fiatalon már cigizik, stb. Majd hamarabb meghal. Nem tudom hova fog még fajulni a világ... De rendben! Gyerünk, basszuk el együtt az életet... -.-
2013. október 27. 10:57 #31
AnymButterfly
AnymButterfly

Státuszhttp://aniaweria.tumblr.com/
Hozzászólás: 860
Csatolások: 1
Azonosító: 165763
Ettől az emberek nem teszik le a cigit. Legtöbbjük csak azután fog gondolkodni, miután megtörtént a baj... Az ilyen embereken nem lehet segíteni. Sehogyan se.
2013. október 27. 11:07 #32
- törölt felhasználó -    
Szörnyű, hogy az emberek miket tesznek! A saját életüket tönkreteszik. Az egy dolog. Csak gratulálni tudok az ilyeneknek. De az már felháborító, hogy a környezetüket is ilyen szinten károsítják! Annyira fel tudnám pofozni az állandóan dohányzó embereket, akiket semmi sem érdekel, csak a cigaretta!
2013. október 27. 11:11 #33
Detta
Detta
Queen♛

StátuszTired AF.... but succesful
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
AnymButterfly teljesen igazad van, nekem rengeteg dohányos ismerősöm van aki megpróbálta le tenni de 1-2 napnál tovább nem bírta ki cigi nélkül, ez engem azért elszomorít hogy ennyire uralja néhány ember életét ez a büdös,tüdő károsító sz@rság... dry.gif
2013. október 27. 11:52 #34
- törölt felhasználó -    
Szerintem sincs semmi értelme a dohányzásnak, csak az egészségét teszi tönkre, hogy a környezetéről már ne is beszéljek.
2013. október 27. 12:05 #35
Guitarist
Guitarist
visszatérő vendég

Státuszis everybody in? the ceremony is about to begin
Hozzászólás: 358
Azonosító: 197450
Idézet (itsjustme @ 2013.10.27. 10:06)
"így van, hülye dohányosok".
igaz, nyugodtan legyünk diszkrimináció részei azért, mert mi dohányzunk. mások alkoholizálnak, szerintem a részegen mászkáló emberek miatti frusztráció ugyanúgy káros az emberi szervezetre, legalábbis engem, pánikbeteg léttemre eléggé feszültté tesz, illetve törnek rám rohamok, ha egy részeg hajléktalan banda csörtet velem szembe - akik nem mellesleg összehányják a fél várost, és szétdobálják a flakonjaikat és kiöntik mindenhová a szar csövibort -, de természetesen mi dohányosak vagyunk csak a szar emberek. természetesen csak mi öljük magukat - érdekességként elárulnám, hogy nagymamám soha a büdös életben nem gyújtott rá, a környezetében sem cigiztek, mégis tüdőrákban halt meg alig ötven évesen, ezzel szemben van casládi ismerősünk, aki kilencven fölött van, vagy hetven éve cigizik, de lehet még több, és mégis makk egészséges. csak az lesz beteg a cigitől, aki amúgy is hajlamos, és amúgy is lerobbanna valamitől, illetve a dohányos ember rohadtul érzi, ha nem bírja mondjuk egészségügyi okok miatt, és akkor abbahagyja, nem "roncsolja" magát, legalábbis minden tőle telhetőt megtesz, de persze ezt ti, antidohányosok sokkal jobban tudjátok, mert ugye olyan sok tapasztalatotok van a cigivel kapcsolatban. smileeee.gif
a környezetre pedig nem hinném, hogy a dohányfüst lenne a legnagyobb hatással - mi van a szmoggal, a gyárakkal, a kipufogófüsttel? ez ismét csak egy tökéletes lehetőség arra, hogy a dohányosokat lehessen kevesebbnek, illetve rossz embernek beállítani.
tudjátok inkább vagyok büdös a cigitől, mint hogy olyan ostobaságot hordjak össze mint ti, vagy épp Vadmacskához hasonlóan a veletek egyenlő ebmerek halálát kívánjam, csak mert nekem valami szúrja a szemem...

Végre egy normális hozzászólás a sok baromság között meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2013. október 27. 12:07 #36
lilluci8
lilluci8
×hungarianPrincess

Státusz"Stay alive"
Hozzászólás: 2275
Csatolások: 1
Azonosító: 196642
Guitarist-al egyet értek.meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Guitarist
2013. október 27. 12:11 #37
- törölt felhasználó -    
itsjustme!
Senki nem azt mondta, hogy csak a dohányosok tehetnek mindenről. A cikkben a dohányzás ártalmairól volt szó. Ha a kipufogó vagy az alkohol káros hatásairól szólt volna, az se azt jelentette volna, hogy csak azok tehetnek a világ összes bajáról. Mindegyik közrejátszik valamennyire (cigi, pia, füstök, stb...), és azért tartunk ma itt.
Nem kell ennyire magadra venni, ez csak egy cikk volt. Ha jövő héten meg tegyük fel, valami piás cikk jelenik meg, az se azt jelentené, hogy ők tették tönkre a világot.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. október 27. 12:12 #38
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Guitarist csatlakozom, végre valami értelmes hozzászólás is van. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Guitarist
2013. október 27. 12:13 #39
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
wiky96: ő csak a hozzászólásokra reagált, nem csak a cikkre szerintem, mert kicsit eltúlozták a kommentekben a dolgot.
2013. október 27. 12:14 #40
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (wiky96 @ 2013.10.27. 12:11)
itsjustme!
Senki nem azt mondta, hogy csak a dohányosok tehetnek mindenről. A cikkben a dohányzás ártalmairól volt szó. Ha a kipufogó vagy az alkohol káros hatásairól szólt volna, az se azt jelentette volna, hogy csak azok tehetnek a világ összes bajáról. Mindegyik  közrejátszik valamennyire (cigi, pia, füstök, stb...), és azért tartunk ma itt. 
Nem kell ennyire magadra venni, ez csak egy cikk volt. Ha jövő héten meg tegyük fel, valami piás cikk jelenik meg, az se azt jelentené, hogy ők tették tönkre a világot.

nem a cikket veszem magamra, hanem az ostoba, főként első oldalon fellelhető hozzászólásokat, amiket a cikk eredményez. smileeee.gif
szerintem az oldalon jelenlévő egyik tagnak sincsen semmiféle joga ahhoz, hogy engem lehülyézzen (sőt, burkoltan a halálomat kívánja) azért, mert a saját pénzemből a saját szervezetem károsítom - ugyanis bennem, és sok más dohányosban is van annyi tisztelet a többi ember irányába, hogy nem dohányos ember közelében nem fog leállni cigizgetni.
3 felhasználónak tetszik: Guitarist, Fan-ily6889, Jody
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!