Starity

A dohányzás káros: nemcsak az emberekre, a fákra is!

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 27. 12:25 #41
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2013.10.27. 12:14)
nem a cikket veszem magamra, hanem az ostoba, főként első oldalon fellelhető hozzászólásokat, amiket a cikk eredményez. smileeee.gif
szerintem az oldalon jelenlévő egyik tagnak sincsen semmiféle joga ahhoz, hogy engem lehülyézzen (sőt, burkoltan a halálomat kívánja) azért, mert a saját pénzemből a saját szervezetem károsítom - ugyanis bennem, és sok más dohányosban is van annyi tisztelet a többi ember irányába, hogy nem dohányos ember közelében nem fog leállni cigizgetni.

Oké, de épp erről volt itt szó, hogy ezzel nem csak magatoknak ártotok. Mert akkor egy szavam se lehetne, és őszintén nem is nagyon érdekel, hogy ki mit csinál magával. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. október 27. 12:33 #42
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Sajnos a legtőbb dohányost egyáltalán nem érdekli a környezet vagy más emberek egészsége. Én például minden hétköznap tapasztalom amikor megyek a buszmegállohoz, hogy más emberek ott cigiznek egyenesen mellettem, az orrom alatt. Nálam ilyenkor telik be a pohár és legszívesebben kivenném a kezéből a cigaretátt és lenyomnám a torkán, hogy fogja már fel és ne mellettem cigizen. Ráadásul a cigaretta pénzéből lehetne ételt is venni nem pedig ilyenekre költeni a pénzt. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. október 27. 12:52 #43
luluxD
luluxD
visszatérő vendég

StátuszARCTIC monkeys not artic monkeys, pls it's not so hard
Hozzászólás: 490
Csatolások: 0
Azonosító: 186626
Ez durva... Amúgy nem hinném, hogy, aki még magát is képes károsítani, odafigyelnek arra, hogy 1-2 fa kipusztul vagy egy a környezetében élő ember tüdőrákot kap. Egyébként meg, azzal nincs semmi baj, ha valaki full egyedül ül egy szobában és cigizik, mert csak magának árt, de, ha más(nem cigisek) társaságában vagy a természetben teszi, az vállalja fel, hogy utána mindenki ujjal kezd rá mutogatni, akkor is ha ez csak általánosítás. Ja és az ismerőseim 40% cigizik, de ezt még a szemükbe is simán megmondom, mert szerintem ez egy baromság... És legfőképp nem swag. :/
2013. október 27. 12:53 #44
OMG_BeautyGirl
OMG_BeautyGirl
új tag

Státusz"Az élet nem abból adódik hogy nagymenözünk hanem hogy önmagunk vagyunk"
Hozzászólás: 86
Azonosító: 211055
hát ez biztos hasznos info volt biggrin.gif
2013. október 27. 13:17 #45
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Hozzászólás: 1253
Csatolások: 28
Azonosító: 204515
biggrin.gif még jó, hogy senki nem szabhatja meg, hogy mire költöm a pénzem smileeee.gif
2013. október 27. 13:34 #46
- törölt felhasználó -    
Sajnos ettől még cigiznek tovább. Pedig így nem csak magukat hanem a környezetüket is rombolják.
2013. október 27. 14:05 #47
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5539
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
A legtöbb cigarettázó tinédzsert/embert nem igazán érdekli. Az, hogy össze-vissza bagózzák az agyukat, annál inkább. Szerintem nincs ennél undorítóbb dolog..
2013. október 27. 14:29 #48
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
utalom a cigit! es en ezt eddig is tudtam, h a novenyekre is kihat sad.gif remelem eszreveszik magukat az emberek, de az a baj hogy szerintem le se szarjak sokan ;/
2013. október 27. 14:41 #49
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Én is iszonyatosan a dohányzás ellen vagyok. Huszonkét éves vagyok és még egyszer sem fordult meg a fejemben az komolyan, hogy én fogjam a cigit és rágyújtsak. Egyszerűen undorodom a szagától és a füstjétől kompletten. Szerintem ez annak tudható be, hogy a szüleim például azóta dohányoznak mióta az eszemet tudom és sajnos nagyon sűrűn rágyújtottak mellettem kisebb koromban. Párom is a dohányosok táborát gyarapítja, ami miatt állandóan veszekszem vele, de nem hajlandó letenni, pedig már több mint egy éve megígérte, hogy elhagyja a cigit. Mellettem rágyújtani nagyon nehéz, hisz, ha felém jön a füst, akkor az a bajom, ha büdös a ruhája, az a bajom, így, ha együtt vagyunk, akkor kénytelen dohányzás után minimum kétszer fogat mosni, mert képtelen vagyok elviselni a cigaretta bűzét és ízét. A fákat meg nem csak a cigi teszi tönkre (gondolok itt a szmogra természetesen), de nagyban az is hozzájárul, hogy a környezetünk és a klímánk olyan, amilyen. Amúgy, ha tehetném, akkor én is megszüntetném a cigit - drága is, káros is, büdös is és még másoknak is ártanak vele. Mi benne a jó? Semmi, kérem szépen. Személy szerint nagyon örülök annak, hogy a dohányra ilyen magas adót tűztek ki, hisz egy doboz lassan ezer forintba fog kerülni. Remélhetőleg, hogyha kérdés lesz az, hogy kaja vagy cigi, akkor a kedves dohányosok inkább az ételt fogják választani.
1 felhasználónak tetszik: Nina 10
2013. október 27. 14:51 #50
Hiddlestoner
Hiddlestoner
visszatérő vendég

Státusz"I didn't do it for him."
Hozzászólás: 136
Azonosító: 186140
Én passzív dohányzom (a családomban szinte mindenki cigizik), én speciel szeretem a füst illatát.
A fás kérdésre pedig csak annyit, hogyha annyira meg akarják menteni a fákat, miért nem az erdőirtást ellen tüntetnek?
2 felhasználónak tetszik: Guitarist, Jody
2013. október 27. 15:22 #51
MercuryFan
MercuryFan
visszatérő vendég
Hozzászólás: 329
Azonosító: 212783
A dohányosok miatt nem fog elpusztulni az összes fa, a fák más dolgok miatt fognak kihalni, amiket főleg a gazdag pénzéhes majmok generálnak. Mondjuk én nem értem a dohányzás értelmét (mert eddig csak egy embertől olvastam erre magyarázatot, mégpedig Freddie Mercurytól, aki azért dohányzott, hogy legyen "rekedtesebb" a hangja, de még az ő esetét se értem meg teljesen, mert a hangja nem a dohánytól lett csodálatos) és maximálisan ellenzem, de ha valaki azt hiszi, hogy a dohányosok teszik tönkre a környezetet, az téved.
Ja és utálom, amikor valaki bagózik mellettem az utcán, ha nem kéne féljek, hogy megvernek érte, akkor simán kiverném mindegyik kezéből.
2013. október 27. 17:39 #52
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5150
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
Ez igaz törpe. .
2013. október 27. 18:13 #53
- törölt felhasználó -    
Hogy én, hogy utálom a dohányosokat! Megyek haza a suliból és direkt az arcomba fújja a cigijét és látja, hogy köhögő rohamot kapok és azért is... az a legjobb, hogy már veszem elő az asztmás pipámat és nem nem megy el... Én odébb megyek követ. De legjobban a buszon lévő dohányzókból van elegem...
Az alkoholistákból is elegem van... Olyan büdösek és annyira berúgnak, hogy mindenkit sértegetnek és ilyesztőek...
2013. október 27. 18:24 #54
rózika0319
rózika0319

StátuszMost nekem tetszik a bemutatkozásom és ez a fontos
Hozzászólás: 744
Azonosító: 186416
Tök mindegy!!Nem fognak leszokni...akár odamehetsz hozzájuk a képükbe vághatod de akkor se!!JÓ persze tisztelett a kivételnek!!
2013. október 27. 18:27 #55
rózika0319
rózika0319

StátuszMost nekem tetszik a bemutatkozásom és ez a fontos
Hozzászólás: 744
Azonosító: 186416
amúgy én utálom ezt a bűzt de nekem szerencsére nem kell sokszor szagolnom! Selenah ebben egyet értek velem is ez történk!!
1 felhasználónak tetszik: Selenah
2013. október 27. 18:39 #56
- törölt felhasználó -    
Olvasgattam a hozzászólásokat, és az olyan dohányosokat akikről Selenah mesél azokat utálom, de az itsjustme féle dohányosokkal nincs bajom... maguknak ártanak ha nekik ez jó és ízlik... De most nehogy a dohányosokat szidjuk már!!! Ott van a kipufogó gáz és az erdőirtás is. A cigizők ehhez képest nem csinálnak nagy dolgot... Tüntessetek az erdőirtás ellen... Egyébként nem cigizek, csak az enyhe illata tetszik, de az erős illat nem.
2013. október 27. 18:59 #57
Sárababa14
Sárababa14
visszatérő vendég

Státusz◕‿◕ ❤ ♫ ♬♪♩♭♪ ☮☺☻
Hozzászólás: 429
Azonosító: 172641
Hát én se szeretem de remélem apám leszok róla!!
2013. október 27. 19:24 #58
Adricole10
Adricole10
ღ ρłάzαρi¢sα™

StátuszÚJ PROFIL -> 2013 november 03
Hozzászólás: 1512
Csatolások: 32
Azonosító: 163558
Azért néhány hozzászóló abbahagyhatná a kioktatást. -.-' Beszélni könnyű, leszokni annál nehezebb.
2013. október 27. 20:26 #59
Yoriko
Yoriko
visszatérő vendég

Státuszcsak csekkold le blogom,lehet találsz ott valamit, ami véletlen tetszeni fog :3
Hozzászólás: 269
Azonosító: 152849
Hát...azért hasonlítsátok már össze hogy mit csinálnak a kocsik és a gyárak meg a dohányosok....gondolkodjatok már el....nem mindenki eszeveszett dohányos aki iszik meg ilyenek.vannak akik csak társaságokban vagy egy kávé mellett gyújtanak rá.Amúgy én falun élek és itt minden második harmadik ember dohányzik mégis tele vagyunk fákkal meg még élünk O.o szóval azért hogy megöljenek egy fát nagyon nagy mennyiségű cigit kell elszívni meg oda dobálni.meg amúgy a normálisabbja nem a földre dobja hanem az erre külön kialakított helyre.én magam nem dohányzom de az ismerőseim 90 százaléka igen és mindegyikük normális.aránylag>< szóval picit....érdekes hogy miket kapnak fel.gyárak ellen miért nem tüntetnek miért nem szólalnak így fel vagy épp a kocsik ellen?nem értem én ezt meg de lehet sose fogom~
2013. október 27. 21:25 #60
evelyn125
evelyn125

StátuszIf i go to hell, will you come with me? :)<3
Hozzászólás: 687
Csatolások: 71
Azonosító: 138337
itt valami cigiellenes találkozo van? biggrin.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!