Mely mondatokat utálják a nők leginkább?
2013. április 10. 19:10
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
A 'nyugi'. Az a legrosszabb.
2013. április 10. 19:37
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Ha valaki láthatja, hogy fáradt, vagy ideges vagyok, de csakazértis rákérdez, hogy "mi van?" vagy "mi a bajod" és utána még ő mérges, hogy miért vagyok durva, meg flegma stb. stb.
Ezt egyszerűen imádom
Ezt egyszerűen imádom
2013. április 10. 20:17
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Az "én megmondtam" engem nem háborít fel. Nem mondom, hogy jól esik, de én is gyakran kiejtem a számon, mert nagyon jó érzés.
Szóval megértem.
Az sem zavar, ha megmondják az igazat, amíg azt kulturáltan és finoman teszik. Ami igaz, az igaz, kész. Nincs ilyen "nő vagyok, és utálom ezt mondatot", amit meg tudnék nevezni. Engem konkrétan az szokott felidegesíteni, mikor azt mondják, hogy "sanszos" vagy "preferálom", stb. Mindegy, ez nem ide tartozik.
Az sem zavar, ha megmondják az igazat, amíg azt kulturáltan és finoman teszik. Ami igaz, az igaz, kész. Nincs ilyen "nő vagyok, és utálom ezt mondatot", amit meg tudnék nevezni. Engem konkrétan az szokott felidegesíteni, mikor azt mondják, hogy "sanszos" vagy "preferálom", stb. Mindegy, ez nem ide tartozik.
2013. április 10. 20:19
|
|
Tina98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.29. Hozzászólás: 122 Csatolások: 137 Azonosító: 166124 offline
|
Idézet (ercsi2000 @ 2013.04.09. 20:03)
Én a cicázást, meg az ilyen fajta becézéseket rühellem...
Egyszer, fizika órán én jelentettem, mert a hetes hiányzott. A tanár mondta, hogy üljünk le, így hát mindenki leült, én pedig mentem vissza a helyemre.
Az előttem ülő srác megvárta, míg elmegyek mellette, majd megfogta a seggem, és megszólalt: Akkor pápá, cica!
Én meg egész egyszerűen megfordultam, és teljes erőmből pofon vágtam.
Tanár úr meg egyszerűen csak annyit mondott:
Szerintem adj neki még egyet, de ezt most erősebben!
Egyszer, fizika órán én jelentettem, mert a hetes hiányzott. A tanár mondta, hogy üljünk le, így hát mindenki leült, én pedig mentem vissza a helyemre.
Az előttem ülő srác megvárta, míg elmegyek mellette, majd megfogta a seggem, és megszólalt: Akkor pápá, cica!
Szerintem adj neki még egyet, de ezt most erősebben!
2013. április 10. 22:51
|
|
Baharka34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 434 Csatolások: 0 Azonosító: 199630 offline
|
Amikor kicsit ideges vagyok vagy fáradt vagy bármi.. akkor a „nyugi” szótól a falra mászok.
De azt sem szeretem ha tévedtem valamiben és jön valaki a: „Én aztán megmondtam!” beszólásával.
2013. április 11. 13:47
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
A 'nyugi van'.. hát az kiborit
.
2013. április 11. 16:28
|
|
Guardian Angelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 158925 offline
|
Engem is a nyugival lehet nagyon felidegesíteni.
2013. április 11. 19:43
|
|
Giling-Galangúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.07. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 195553 offline
|
Nekem ha valaki mondja h "Nyugi!" még idegesebb leszek. xD
2013. április 11. 20:37
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Engem nem nagyon lehet felidegesíteni.
2013. április 11. 20:40
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
"ercsi2000"
Szerintem adj neki még egyet, de ezt most erősebben! laugh.gif
Igaza volt a tanárnak.
Ez tényleg idegesítő lehet.
Szerintem adj neki még egyet, de ezt most erősebben! laugh.gif
Igaza volt a tanárnak.
Ez tényleg idegesítő lehet.
2013. április 12. 11:06
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
Hat nalam is a Nyugi!!! Pff...
2013. április 12. 19:58
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Engem nem zavar, ha szóba kerül az alakom. Már csak azért sem, mert szidom magam épp eleget. XD
A "Fáradtnak tűnsz" nem értem, miért rossz. A "Nyugi"t sem.
Viszont az "Én megmondtam" dumát én sem igazán szeretem, illetve szerintem is bunkóság ez a baba-vagy meghíztál? - dolog.
És hogy én mit utálok? Nem tudom. Sosem figyeltem meg, mire ugrok. Én inkább kortól-nemtől-ismerőstől-baráttól-stb. függetlenül utálom az alábbiakat: mi újság?, mesélj valamit!, hogy vagy?
A "Fáradtnak tűnsz" nem értem, miért rossz. A "Nyugi"t sem.
Viszont az "Én megmondtam" dumát én sem igazán szeretem, illetve szerintem is bunkóság ez a baba-vagy meghíztál? - dolog.
És hogy én mit utálok? Nem tudom. Sosem figyeltem meg, mire ugrok. Én inkább kortól-nemtől-ismerőstől-baráttól-stb. függetlenül utálom az alábbiakat: mi újság?, mesélj valamit!, hogy vagy?
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Jennifer Aniston exének gyermeke született
Jennifer Aniston exének gyermeke született
A színésznő is reagált.

0 felhasználónak tetszik: