Mely mondatokat utálják a nők leginkább?
2013. április 09. 23:20
"Nyugi"-nál nem ismerek idegesítőbbet. Ez egy hívó szó, ha kimondják, nagyon nem lesz nyugi
2013. április 09. 23:49
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Jaaj...Még bőven nem vagyok abba a korba, hogy szüljek, de egy csomószor kiakasztottak már ezzel a Mi van terhes vagy netán? dumával
A megmondtam mondatra csak csóválom a fejem és ingerült hangszínnel közlöm, hogy meg ne halljam még egyszer, a nyugi-ra meg ordítok
A legidegesítőbb amikor taglalgatják ott, hogy nagy a seggem, nagyok a melleim, na azon ki tudok akadni...! Én legalább nem a menőzés miatt hordok melltartót
2013. április 10. 06:50
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Egyetértek a cikkel. !
2013. április 10. 11:56
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
cseh.reni: Annál tényleg nincs
2013. április 10. 13:35
Valaki homályosítson már föl, hogy ugyan mi a baj a "nyugi"-val
2013. április 10. 13:44
Én megmondtam! mondatra én szörnyen dühös leszek és simán leorditom valaki fejét. Tudom nem ez a legjobb szokásom, de akkor is olyan idegesitő. Am a nyugival mi a baj az szerintem kedves és aranyos
2013. április 10. 14:02
|
|
Tigris2011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 343 Csatolások: 330 Azonosító: 162608 offline
|
Én nekem mindegy mit mondanak de ha ezt 100 szor el ismételik én is kiborulok..
2013. április 10. 15:05
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
a "Fárdtnak tűnsz" mondattal semmi bajom.
a "Nyugi" az viszont. Csak még idegesebb leszek,és ha jól észrevettem ez nem csak rám hat így,hanem pár osztálytársnőmre. (de azt sem tartom kizártank,hogy ezt a fiúk sem szeretik)
" Az én megmondtam" nos hát ez is olyan,ha már rájöttél,hogy igazad van,ne dörgöld már az orrom alá.Általában erre egy szúros nézzéssel és egy hangsúlyos "Kussal" szoktam válaszolni. Nem szép tudom..
a "Nyugi" az viszont. Csak még idegesebb leszek,és ha jól észrevettem ez nem csak rám hat így,hanem pár osztálytársnőmre. (de azt sem tartom kizártank,hogy ezt a fiúk sem szeretik)
" Az én megmondtam" nos hát ez is olyan,ha már rájöttél,hogy igazad van,ne dörgöld már az orrom alá.Általában erre egy szúros nézzéssel és egy hangsúlyos "Kussal" szoktam válaszolni. Nem szép tudom..
2013. április 10. 16:45
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
A „Fáradtnak tűnsz” kijelentéssel nekem sincs bajom. Ez inkább az ,hogy odafigyel rád és látja rajtad hogy fáradt vagy. Jó mondjuk megértem azokat is akiknek meg azzal van a bajuk hogy a pasi szóvá teszi.
2013. április 10. 17:04
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
nem nagyon bírom ezeket én se
2013. április 10. 18:29
Nagyon jó cikk lett, gratulálok a szerzőnek.
Nekem például a 'Fáradtnak tűnsz' mondattal nincs semmi bajom, de a nyugitól egyszerűen a falra tudnék mászni. Ezáltal csak még idegesebb leszek, nem tehetek róla.
Ezzel az én megmondtam dologra meg mit kéne írjak? Szerintem minden lány/nő utálja ezt.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Jennifer Aniston exének gyermeke született
Jennifer Aniston exének gyermeke született
A színésznő is reagált.

0 felhasználónak tetszik: