Mely mondatokat utálják a nők leginkább?
2013. április 09. 20:45
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
nagyon joo ikk lett
))))))
2013. április 09. 20:51
Ez teljesen igaz cikk.:') Én a "Nyugi"-t utálom a legjobban.:'D Amúgy jó cikk.
2013. április 09. 20:53
|
|
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline
|
Jó cikk!
Hát én is azon, hogy "nyugi". :$
Hát én is azon, hogy "nyugi". :$
2013. április 09. 20:54
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
rám ezek nem kifejezetten igazak, inkább a "mennyit híztál?" "el fogsz késni" "mi van, megjött?" és az "én megmondtam..." az, amitől teljesen elborul az agyam. bár mondjuk a csitítgatás és a nyugizás sem jobb...
2013. április 09. 20:55
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
én mindet
meg egyiket sem
nem tudom xD
2013. április 09. 21:09
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Hát persze! Mert a nőket soha nem lehet hibáztatni, ők szent és sérthetetlenek! :DDD
2013. április 09. 21:24
A legdurvább és eddig utolsó sértés tőlem egy nőnemű egyed felé a "Hallgass, nem bírják a füleim ezt a zajt!"
Anyám a "Nyugitól" kap frászt, a nagynéném pedig "Ha kérted volna, megcsináltam volna." frázistól
Igazából ez mind személyfüggő, ismerek olyan nőt, aki 25 éve már férfiak között dolgozik, és abszolút nem veszi fel ezeket, igaz, azért az átlag férfiaknak nem is célja, hogy hergeljenek egy olyan személyt, aki havi egyszer lehet, hogy kibírhatatlan.
Anyám a "Nyugitól" kap frászt, a nagynéném pedig "Ha kérted volna, megcsináltam volna." frázistól
Igazából ez mind személyfüggő, ismerek olyan nőt, aki 25 éve már férfiak között dolgozik, és abszolút nem veszi fel ezeket, igaz, azért az átlag férfiaknak nem is célja, hogy hergeljenek egy olyan személyt, aki havi egyszer lehet, hogy kibírhatatlan.
2013. április 09. 21:28
Hát én előre tisztázom a barátaimmal, hogy az "én megomndtam !"-ot CSAK én mondhatom !
Amitől én kiborulok az a "Nyugi !"
Teljesen kikészít. Mondig csak még dühösebb leszek tőle ! Egyszer megmondtam az egyik barátomnak, hogyha mégegyszer elkezd "nyugizni"én felpofozom
De amitől még kiakadok és ilyen az a "Szúszá !" Istenem, hogy utálom
és még sorolhatnám..
Amitől én kiborulok az a "Nyugi !"
Teljesen kikészít. Mondig csak még dühösebb leszek tőle ! Egyszer megmondtam az egyik barátomnak, hogyha mégegyszer elkezd "nyugizni"én felpofozom
De amitől még kiakadok és ilyen az a "Szúszá !" Istenem, hogy utálom
2013. április 09. 21:37
|
|
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline
|
Engem nem igazán zavar egyik sem.Mondjuk még nem vagyok olyan korban,hogy terhesnek higgyenek,de lehet azon én is megsértôdnék.
A "nyugi" engem is kiakaszt,mert azért senki se mondja nekem,hogy nyugi,ha éppen azon vagyok,hogy leordítsam egy seggfejet...Fôleg az az irritáló,ha pont az akar lenyugtatni,akivel veszekszel,mert az olyan hatást kellt,mintha az ô békés hétköznapjait tenném tönkre az ordibálásommal...
Nekem,sokakkal ellentétben,nem zavaró az,ha valaki a megmondtam én dumával jön,mivel az néha nekem is kedvencem...
A "fáradtnak tûnsz" nem igazán érten,miért zavaró,de hát,különbözôek vagyunk...
A nagy a feneked dumát pedig elôttem nem igen használják,mert tudják,hogy harapok érte,rosszabb esetbe pedig ütôk,török,zúzok...
Na igen,talán tényleg idegesítôek ezek a beszólások...
Én igazából attól hányok,ha egy ismeretlen hülyegyerek lebecéz,vagy lefütyül az úton.Nyilvánvaló hogy az illetô nem ismer,tehát a reakciómat sem ismeri az ilyesmire,ami néha még engem is meglep,annyira heeves.Általában úgy leoltom az illetô,hogy rémálmai lesznek...
:D
A "nyugi" engem is kiakaszt,mert azért senki se mondja nekem,hogy nyugi,ha éppen azon vagyok,hogy leordítsam egy seggfejet...Fôleg az az irritáló,ha pont az akar lenyugtatni,akivel veszekszel,mert az olyan hatást kellt,mintha az ô békés hétköznapjait tenném tönkre az ordibálásommal...
Nekem,sokakkal ellentétben,nem zavaró az,ha valaki a megmondtam én dumával jön,mivel az néha nekem is kedvencem...
A "fáradtnak tûnsz" nem igazán érten,miért zavaró,de hát,különbözôek vagyunk...
A nagy a feneked dumát pedig elôttem nem igen használják,mert tudják,hogy harapok érte,rosszabb esetbe pedig ütôk,török,zúzok...
Na igen,talán tényleg idegesítôek ezek a beszólások...
Én igazából attól hányok,ha egy ismeretlen hülyegyerek lebecéz,vagy lefütyül az úton.Nyilvánvaló hogy az illetô nem ismer,tehát a reakciómat sem ismeri az ilyesmire,ami néha még engem is meglep,annyira heeves.Általában úgy leoltom az illetô,hogy rémálmai lesznek...
2013. április 09. 21:39
|
|
Hugikah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.13. Hozzászólás: 953 Csatolások: 75 Azonosító: 169226 offline
|
beleráknám még a köcsögöket is akik azt mondják ha dühös vagy meg minden hogy "Na mi van megjött?" -.-" attól még hogy dühös vagy...jajj istenem miért? :/ az ilyen idiótákat egyből úgy vágnám ilyenkor pofon,de erre csak azt mondanák hogy "Akkor a válasz igen" -.- :PPPPPP ilyenkor a legjobb ha nem foglalkozol vele...
2013. április 09. 22:41
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Igazából, ha olyanom van, márpedig sokszor vagyok ideges, főleg az érettségi miatt, meg csak úgy szimplán a suli, a fárasztó debil osztálytársak és úgy minden más nehézség az életben ami kihívást jelent, kiakaszt.
Amikor valai kizökkent a gondolatomból és a kis mondandójához odabiggyeszti a Nyugi szót, falr mászom, bár engem a B*szkii val tudnak leginkább felmérgelni. Még gimi 9. osztályban mondtam ezt nagyon sokszor, és a többiek sajnos megjegyezték, és ez már a vdjegyemmé vált..sajnos. Igazából a legtöbbször nem is foglalkozom vele, de mivel nem igazán tudják komolyan venni az olyan helyzeteket, amit tényleg komolyan kell és megbántanak, akkor sárkánnyá is tudok változni!
Amikor valai kizökkent a gondolatomból és a kis mondandójához odabiggyeszti a Nyugi szót, falr mászom, bár engem a B*szkii val tudnak leginkább felmérgelni. Még gimi 9. osztályban mondtam ezt nagyon sokszor, és a többiek sajnos megjegyezték, és ez már a vdjegyemmé vált..sajnos. Igazából a legtöbbször nem is foglalkozom vele, de mivel nem igazán tudják komolyan venni az olyan helyzeteket, amit tényleg komolyan kell és megbántanak, akkor sárkánnyá is tudok változni!
2013. április 09. 23:07
Szerintem a "Nyugi!" nem is rossz.Szerintem meg,ha a nő nem kérdezi meg, hogy nagy-e a feneke a férfinak eszébe se jutna hogy azt mondja "Igen, nagy a feneked!". Meg az "Én aztán megmondtam!"- ot többször mondják a lányok.
2013. április 09. 23:19
Amúgy mi is mondunk sok hülyeséget,amitől a fiúk másznak a falra,csak ők egy kicsit jobban tűrik.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Jennifer Aniston exének gyermeke született
Jennifer Aniston exének gyermeke született
A színésznő is reagált.

0 felhasználónak tetszik: