Éhezés, kiszáradás: mi folyik a kifutók színfalai mögött?
2013. április 05. 16:12
|
|
sziókabarátnőjeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 198302 offline
|
zsepi??? ez komoly?
2013. április 05. 17:36
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Komolyan, a mai divatvilág lassan már Etiópiára kezd hasonlítani. Hol itt a mértéktartás? Eltűnt. Sehol.
2013. április 05. 17:48
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Engem ez nem ért váratlanul. Ha akárki megemlíti előttem a modell szót, rögtön egy csontváz jut az eszembe. Felháborít, hogy egyes nők koplalnak egészségüket kockáztatva, csak hogy megfeleljenek a divat, a kifutók világának az elvárásainak. Egyszerűen nem értem mi értelme, hiszen semmi és senki sem tökéletes! Hiába a látszat, az értelmes emberek tudják, mindaz mit a divatbemutatókon tapasztalnak külcsín. Én, már ha modell lennék persze, 100% nem éheztetném magam, mindössze azért, hogy ne találjanak bennem kivetnivalót. Ha akar, az úgyis fog!!!! Egyébként én dolgoztam már modellként tudom milyen, hatalmas felelősséggel jár, és valóban óriási teher nehezedik az ember vállára egy-egy divatbemutató alkalmával. Szerencsére anyagi gondjaink lettek, amelyek nem éppen jók, de abból a szempontból igen, hogy nem űzhettem tovább a modellkedést. Várnak vissza a mai napig, de én állandóan elutasítom. Tulajdonképpen nem vágyom efajta életre.
2013. április 05. 19:07
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Papírzsebkendőt enni?
Érdekes könyv lehet, de nem értem, miért fontosabb a külső az egészségnél? Nem csoda, hogy egyre többen halnak meg anorexiában. A csontsoványság szerintem inkább visszataszító, mint sem vonzó. Jobb ránézni egy egészséges, természetes, energiával teli nőre, mint sem egy beteges kinézetű, sápadt, beesett arcúra! Milyen lábak azok a képen? Hát nem szeretnék úgy kinézni! Pedig szeretem a Vogue-t, talán egyik kedvencem a művészi képei miatt.
2013. április 06. 10:05
|
|
idiots_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 187705 offline
|
most komolyan papír zsebkendőt esznek??
ez azért már elég durva szerintem... nem értem miért kell éheztetni az embereket, hova lett az, amikor a teltebb modellek voltak a "menők"? nem elég, hogy azoknak a szegény lányoknak az életét is tönkre teszik, de még a hétköznapi lányokat is rossz példával biztatják arra, hogy "tökéletesek" legyenek! nem csoda, hogy egyre több lány lesz anorexiás vagy netalántán odáig fajul, hogy öngyilkos legyen.... undorítóak a az ilyen emberek, akik éheztetnek másokat!
De azért a könyvre kíváncsi vagyok, szóval remélem Magyarországon is lehet lesz kapni!
(Bár nagyon kétlem)
De azért a könyvre kíváncsi vagyok, szóval remélem Magyarországon is lehet lesz kapni!
2013. április 06. 10:54
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Na,ez az a téma amely mélységesen felháborít!A média folyamatosan azt sugallja,hogy ha nem vagy olyan csontváz és nincs olyan sminked mint a modelleknek akkor el vagy cseszve és kevesebbet érsz mindenki másnál.Clmentsre pedig mérhetetlenül büszke vagyok,hogy mert kockáztatni valamit,hogy megmutassa az embereknek,hogy mennyire barbár körülmények között élnek ezek a nők(gondolok itt a papírzsbkendő evésre)Szerintem ha valaki modell akar lenni akkor nem árt tudnia,hogy ezek a nagyválallatok mit csinálnak a háttérben.Fotós édesanyám lévén pedig felhívom mindenki figyelmét arra,hoogyha csontovány vagy akkor sem fogod szépnek érezni mgad.Mindig lesz problémád a testeddel és tényleg higgyétek el,lehet olyan divatmárkát találni ahol nem kell éhezned,de mamár van lehetőséged arra is,hogy plus size modell lesgyél!
Szerintem mindenki a maga módján tökéletes és szép.Nem kell ehhez két kiló vakolat és a legdivatosabb ruhák!
Szerintem mindenki a maga módján tökéletes és szép.Nem kell ehhez két kiló vakolat és a legdivatosabb ruhák!
2013. április 06. 21:52
|
|
Berrybabavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 470 Csatolások: 3 Azonosító: 91292 offline
|
Én valahol azt olvastam, hogy van egy "diéta", amikor nem zsebkendőt, hanem vattát esznek.
Sok embernek el kellene olvasnia ezt a könyvet, mert rengeteg fiatal van, akik azt hiszik, hogy a normális alkat és test az az, amilyet a modellek is birtokolnak. Azonban egy olyan súlyt megtartani hihetetlenül egészségtelen és hosszabb távon halálos.
Felháborít, hogy mennyire azt sugallják a nőknek, hogyha nem vagy tökéletes (csontsovány és gyönyörű), akkor szívás az egész életed. Ezeknek a szerencsétlen modelleknek meg borzalmas életük lehet (már ha lehet azt életnek nevezni), amiben egy kevéske örömük és boldogságuk sincs. Én voltam anorexiás, igen súlyos volt az állapotom és az életemnek nem volt olyan szakasza, amikor olyan boldogtalan lettem volna, mint akkor. Arról nem is beszélve, hogy közben igazából elhanyagoltam magam (nem sminkeltem, hatalmas ruhákban jártam) és ha bárki hozzámszólt, vagy ne adj isten hozzáámért, azzal ordítoztam egy sort és elküldtem melegebb éghajlatra...
A külső nem minden, és semmit sem ér, ha 45 kiló vagy a 175 centidhez, ha nincs melletted senki, hogy szeressen.
Sok embernek el kellene olvasnia ezt a könyvet, mert rengeteg fiatal van, akik azt hiszik, hogy a normális alkat és test az az, amilyet a modellek is birtokolnak. Azonban egy olyan súlyt megtartani hihetetlenül egészségtelen és hosszabb távon halálos.
Felháborít, hogy mennyire azt sugallják a nőknek, hogyha nem vagy tökéletes (csontsovány és gyönyörű), akkor szívás az egész életed. Ezeknek a szerencsétlen modelleknek meg borzalmas életük lehet (már ha lehet azt életnek nevezni), amiben egy kevéske örömük és boldogságuk sincs. Én voltam anorexiás, igen súlyos volt az állapotom és az életemnek nem volt olyan szakasza, amikor olyan boldogtalan lettem volna, mint akkor. Arról nem is beszélve, hogy közben igazából elhanyagoltam magam (nem sminkeltem, hatalmas ruhákban jártam) és ha bárki hozzámszólt, vagy ne adj isten hozzáámért, azzal ordítoztam egy sort és elküldtem melegebb éghajlatra...
2013. április 07. 18:10
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Szerintem ez maga a merő borzalom. O-o én sajnálom a modelleket, nem értem, miért nem állhatna jól egy ruha normális lányokon is, nemcsak a csontsovány csajokon. Azért kíváncsi lennék, a férfi modelleknél mi a helyzet.
2013. április 07. 19:26
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Párizsiasan vékony?? Ezek szerint az amerikaiaknak halvány lövésük nincs a párizsi nőkről.. A modelleknek az egészséges eleganciát kéne reklámozni, nem pedig azt hogy girhes lovakként másznak végig a kifutón, A tervezők teljesen kihasználják, és vállfának tekintik őket. Ez borzalom. Be kéne már fejezni ezt a "menő csont sovány" kort, még ha a fogyi gyógyszereket gyártó vállalatok marha jól élnek is belőle. Meddig képesek még elmenni az emberek a pénzszerzésig?!
2013. április 07. 22:25
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Érdekes téma ez, nagyon köszönöm a cikket! Remélem lehet majd kapni ezt a könyvet nálunk is, bízom benne! Nagyon érdekesek a reakciók is, amiket írtatok, a többség helyesen látja a dolgokat. De! Szerintem van okunk a reményre! Senki ne keseredjen el! Én ugyanis nagy divatbuzi vagyok, és azt kel mondjam értek is hozzá valamilyen szinten, ez rám ragadt az évek alatt. Egy pár éve elkezdtek beindulni a plus size modellügynökségek, és egyre menőbbek a plus size modellek! Ez most már nem olyan mit régen hogy szánalomból néha lefotóznak a magazinok egy két duci lányt, hanem tényleg komlyabban veszik őket. Nem mondom hogy mindez egyetlen személyhez köthető, de én úgy látom, hogy nagy szerepe van ebben egy bizonyos Kim Kardashian nevű nőnek aki hihetetlenül népszerű lett,é s a lányok 70%-a megpróbálja utánozni. Szerintem senkinek sem kell bemutatni azt a nőt, ha mégis keressen rá a nevére. Igen: divatba jöttek a latinos, fekete bombázók. Legalábbis az utcán ezt lehet látni, mindenki őt utánozza valamilyen sziten. Gondoljazok bele: műszempilla, szolárium, fezülős cicanaci kicsit teltebb alkat büsukén felválalása, feketére festett haj. Régen a szőkék voltak a menők Britney miatt, most ő az új trendikon. Ebben talán még közrejátszhattak a rapperek népszerűsége is, akik bögyös faros csajokal pakolták tele a klipjeiket....Egyre több fiatal hallgat rapet itthon is, és nem a piszkafa csajok szerepelnek benne. Jennifer lopez is népszerűbb mint valaha, Nicy Minajt már meg sem említem, és Igazából egyre többen vannak...A Vogue még nem kapcsolt, illetve Karl Lagerfeldet is nehezen lehetne meggyőzni észérvekkel, de egyre több fotós magazinszerkesző látja be hogy kezd kinyílni az emberek szeme. Én így látom. Szépségversenyeken is mindig a latinák nyernek. Szóval mindenképpen változott a trend,. Régen a videoklipekben is csontsovány modellek voltak, most meg már egészséges szép csajok. Talán a kifutón is előbb utóbb megjelennek.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: