Éhezés, kiszáradás: mi folyik a kifutók színfalai mögött?
2013. április 03. 20:00
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Mindenképpen megpróbálom beszerezni a könyvet. A modellek élete sajnos tényleg nem könnyű. Főleg a kifutómodelleké. Mert a show-k előtt pár nappal nem isznak, és nem esznek. És egy keresett modell akár több, mint 30 show-n vagy még ennél is többen részt vehet. Nagyon szeretném ha valaki végre véget vetne ennek, mert tényleg nem fair a modellekkel szemben, hogy életükkel, egészségükkel fizessenek a munkájuk miatt. És mindegy mennyi pénz üti a markukat. Az életet, és az egészséget nem lehet pénzben mérni. Sajnos még a Victoria's Secret sem kivétel ez alól. A szokásos év végi bemutatójuk előtt 2 HÉTTEL már nem esznek SEMMIT a modellek, az utolsó napokban meg még csak nem is vesznek magukhoz folyadékot. Csinálja ezt egy olyan cég is, aki nőies, dús idomú modelleket foglalkoztat főállásban, mint Adriana Lima vagy Doutzen Kroes.
2013. április 03. 20:00
Idióták. Most komolyan. Megnézték már a divatbemutatóikat? Úgy lötyög rajtuk az anyag, mintha gatyát húznának egy hangyára. Simán bevághatnának egy hamburgert pont a show előtt, nem látszódna meg.
2013. április 03. 20:04
Papír zsebkendő? Így nem érné meg. Én a helyükben akkor nem vállaltam volna a modellkedést. Sose támogattam a modellkedést, mert ezeknek a nőknek fontos ez a szakma, és inkább éheztetik magukat és kórházba kerülnek, minthogy 1 plusz kiló is rájuk menne. Veszélyes egy szakma.
2013. április 03. 20:04
Idézet (misssha @ 2013.04.03. 19:55)
Mondjuk én azt sem értem egy modellkedésben mi a jó. Nyilván sok pénzt hoz, de nem hiszem hogy sok kedvüket lelik benne.
A modellkedéshez szükséges egy cseppnyi exhibicionizmus, azaz magamutogatási kényszer is. Persze nyilván az elsimerésért is megéri.
2013. április 03. 20:09
|
|
Fannii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 723 Csatolások: 653 Azonosító: 187982 offline
|
Azért nem minden modell élete ilyen szörnyű. Persze vannak, akik ilyen borzalmas életvitelt folytatnak, de pl. Palvin Barbinak biztosan nem kell éheznie és papírzsepit ennie.
2013. április 03. 20:10
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Ez nagyon kegyetlen!!!!!
2013. április 03. 20:11
|
|
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline
|
Hmm.. Érdekes cikk .. De én nem szeretném megkóstolni a papírzsepinket xD. Tudom hogy vanilliás illatú de akkor is XD.
2013. április 03. 20:21
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
Klaudia.SnuphfenEll egyet értek!
2013. április 03. 20:26
|
|
Az a Lány blogjavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 197996 offline
|
És mindez azért van , mert a főmuftik azt hiszik, hogy az emberek a csontsovány modelleket szeretik a kifutón látni.Közben mindenki jobban szeretné a sok Palvin Barbit
2013. április 03. 20:32
|
|
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline
|
Érdekes cikk, és én még hihetőnek is tartom. De ennek az életmódnak, mi értelme van ha tönkreteszi az illető a saját életét, mert nekem ne mondja senki azt, hogy ez normális, meg egészséges, mert ez nem az.
2013. április 03. 20:33
Őszintén szólva nem találom csinosabbnak a csontkollekciókat, mint a kicsit ducibb modelleket.Ha énvelem papírzsepit etetnének, egyből kilépnék.
2013. április 03. 20:46
Érdekes cikk lett, gratulálok!
Elég durvák ezek a csont sovány modellek. Én nem vagyok vékony, de nekem nem nem tetszenek a csont és bőr emberek. Jó, ha valaki vékony, de ezeken a modelleken kb. nincs is hús
És annyira sanyargatják magukat, hogy inkább papírzsepit esznek? Nem normális...
2013. április 03. 20:48
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Hát én nem is tudom... én sose lennék modell, pont ez miatt (jó, mondjuk adottságaim sincsenek hozzá). Nem tudom megmagyarázni jól, amit mondani akarok... úgymond maguk választják ezt az életmódot. Persze a divatházak is hibásak, nem azt mondom, hogy ha valaki modell, ezt kell tenni vele, de nem igaz, hogy a modellek azért lesznek modellek mert ez az egyetlen munka, amit meg tudnak csinálni... Én ezt nem vagyok hajlandó elhinni. És ezért nem tudom őket sajnálni, mert tudják, hogy ilyen ez a divatvilág, van választásuk. Ha ők azt választják, hogy éheznek, csakhogy megfelelhessenek a divatnak, csak tessék. Mindenki egye meg, amit maga főzött.
Egyébként nem is értem miért trend, hogy ennyire vékonyak. A pasik nagyobb százaléka sem szereti, ha a csaj úgy néz ki, mint egy csontváz, meg egyébként is néhány gusztustalan néz ki. Sokkal szebb, mikor egy nő formás. Erre még nem jöttek rá az okos divattervezők?
Egyébként nem is értem miért trend, hogy ennyire vékonyak. A pasik nagyobb százaléka sem szereti, ha a csaj úgy néz ki, mint egy csontváz, meg egyébként is néhány gusztustalan néz ki. Sokkal szebb, mikor egy nő formás. Erre még nem jöttek rá az okos divattervezők?
2013. április 03. 20:54
Engem mindig érdekelt ez a téma.Nagyon szívesen elolvasnám a könyvet ,remélem hamarosan beszerzem!Szörnyű lehet a modellek világa ,önsanyargatás meg minden.
2013. április 03. 20:59
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Félelmetes amiket megtesznek a modellek azért hogy így nézzenek ki..
2013. április 03. 21:19
|
|
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline
|
Durva ez az egész , pláne hogy papírzsepit esznek O_o !
2013. április 03. 21:21
|
|
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline
|
Ezek a csont sovány nők nem is szépek. Megéri ez nekik? Papírzsebkendőt esznek az már durva
Ráadásul tényleg a legtöbb lány ilyen akar lenni, pedig nem ez a jó példa. Lehet a pénz miatt csinálják, de ha nekem lenne pénzem és nem ehetek egy jót akkor hagynám a fenébe! Minek a pénz ha nem egészségesek?
2013. április 03. 21:24
Ez beteges ! Mindig is tudtam, hogy vmi ilyesmi van, de a zsepi már engem is kiborított !
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

3 felhasználónak tetszik: