Éhezés, kiszáradás: mi folyik a kifutók színfalai mögött?
2013. április 03. 21:27
Én sose tartottam szépnek, ha egy nő csontkollekció. Ezeknek a modellekenek meg kéne becsülniük azt, hogy lehetnének teltek is. Akinek vmi olyan betegsége van, hogy nem eszik, vagy nem tud hízni, bármit megadnának azért, hogy felszedjenek néhány kilót.
2013. április 03. 21:35
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Még mindig nem értem, hogy mi értelme ennek az anorexiás trendnek. Vagyis, minden, amit mi nők csinálunk a külsőnkkel, azért van, hogy a pasiknak bejöjjünk. (Pasiknál ugyanez fordítva). Ezért sminkelünk, csináljuk órákig a hajunkat, válogatunk órákon át, hogy mit vegyünk fel, vagy akarunk minél jobb alakot. Ez nem tudatos, ez ösztön.
Nem azért, de mutasson valaki egy normális férfit, aki szexinek tartja a szupermodelleket. Úton-útfélen szidják őket, hogy mennyire undorítóan gebék, ennek ellenére a nagy tervezők még mindig ilyen "párizsiasan vékony" modelleket alkalmaznak.
Mikor esik már le nekik, hogy senki nem vevő az éheztetett zsiráfokra? A normális embereknek a playboy modell alkatú nők jönnek be, itt az ideje olyanokat alkalmazni...
Nem azért, de mutasson valaki egy normális férfit, aki szexinek tartja a szupermodelleket. Úton-útfélen szidják őket, hogy mennyire undorítóan gebék, ennek ellenére a nagy tervezők még mindig ilyen "párizsiasan vékony" modelleket alkalmaznak.
Mikor esik már le nekik, hogy senki nem vevő az éheztetett zsiráfokra? A normális embereknek a playboy modell alkatú nők jönnek be, itt az ideje olyanokat alkalmazni...
2013. április 03. 21:38
|
|
Dawe7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.18. Hozzászólás: 151 Csatolások: 3 Azonosító: 167438 offline
|
én csak akkor ettem zsepit amikor késő este arra ébredtem, hogy korog a gyomrom, de nem akartam lemenni a hűtőhöz, nehogy felébresszem a családot. Na akkor ettem egy kicsit pzs-t
de am elég durva mire kényszerülnek ezek a "példaképek"
2013. április 04. 00:13
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Durva, hogy mik mennek. Amúgy nem szeretem a modelleket, nem szépek. Szóval nekem ők egyáltalán nem tökéletesek. Túl soványak, egyáltalán nincs mellük, egyformára vannak sminkelve és teljesen tömeggyártásúnak tűnnek. Ha megnézem egy ruhát, hogy hogy áll egy hollywoodi sztáron, és hogy áll a modellen, akkor szinte biztos, hogy a sztár nyer. Pedig nem biztos, hogy csontsovány, csak éppen sokkal emberibb alakja van. Kifutós modell tuti nem lennék, de ez a veszély nem fenyeget. XD
2013. április 04. 00:18
Idézet (Candy_attack @ 2013.04.03. 21:35)
Még mindig nem értem, hogy mi értelme ennek az anorexiás trendnek. Vagyis, minden, amit mi nők csinálunk a külsőnkkel, azért van, hogy a pasiknak bejöjjünk. (Pasiknál ugyanez fordítva). Ezért sminkelünk, csináljuk órákig a hajunkat, válogatunk órákon át, hogy mit vegyünk fel, vagy akarunk minél jobb alakot. Ez nem tudatos, ez ösztön.
Ez igaz, csak hogy ahogy a pasik 90%-a, úgy a nőké is a saját nemükhöz mérik magukat. Mert hát valljuk be, ha látunk az utcán egy helyes pasit, akinek ne adj isten' nem guvad ki a szeme ha ránk néz, akkor nem akadunk annyira ki, mintha látunk egy tökéletes testű nőt. Mindenki rohan, senkinek sincs semmire ideje, és akkor kezdődik el az, hogy na most akkor koplaljunk, mert olyan lábakat akarok, vegyünk be hashajtót, hánytassuk magunkat, persze ezek nem a normális reakciók, de mégis könnyebb és gyorsabb, mint a helyes táplálkozás, meg a megfelelő mennyiségű testmozgás beiktatása, persze annyival veszélyesebb is.
Hatalmas áldozatot igényel ez a modellek felől, és őszintén szólva ha másért nem is, de ezért csodálom őket, hisz ahogy már írták, egy keresettebb modellnek, a teste folyamatosan igénybe van véve, nem eszik, iszik semmit, és mégis mindent megtesz azért hogy 110%-ot nyújtson.
2013. április 04. 09:14
|
|
SelenaPinkGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 179153 offline
|
eN EZT NEM CSINALNAM!
2013. április 04. 13:08
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
Ez elég dúrva..én ilyet biztos nem csinálnék.!
2013. április 04. 14:37
Szivesen megvenném ezt a könyvet nagyon érdekelne a többi tartalma is...
2013. április 04. 16:54
Én mindig is inkább sajnáltam a modelleket minthogy "féltékeny" lettem volna rájuk. Szerintem egyáltalán nem tökéletesek és még el is csúnyítják őket, a ruhák is borzalmasan állnak rajtuk. Szerintem borzasztó hogy mit meg nem tesznek azért hogy modellek legyenek, és még rosszabb hogy szerintem ezek tényleg mind igazak. Csak gratulálni tudok azoknak akik szerint így kell kinéznie akárkinek is.
2013. április 04. 17:21
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Papír zsebkendőt evett? o.o Mik ki nem derülnek.
2013. április 04. 17:25
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
._______. Fú, na pont ezért tartom undorítónak a modellkedést.
2013. április 04. 20:52
|
Kataddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 118 Csatolások: 36 Azonosító: 135980 offline
|
Igen ilyenekről már én is hallotam, meg olyanokról is,, hogy narancsos üdítőbe mártott vattapamacsokat ettek lányok. (úgy könnyebben csúszik és még íze is van...)
2013. április 04. 21:42
|
|
Irinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 192567 offline
|
ez az egész annyira hátborzongató. komolyan képesek papírzsepit enni?! a hideg is kiráz attól, hogy a számba vegyem, nemhogy lenyeljem. és oké, hogy minél vékonyabbak akarnak lenni, de azért enni kéne ÉTELT, nem?
2013. április 05. 08:14
|
|
SzellőSzellivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 187850 offline
|
ennyit ér ha valaki "tökéletes".. nem kell csont soványnak lenni ahhoz, hogy valaki szép legyen
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: