Rákot okozhatnak a zselés műkörmök
2013. március 12. 10:58
|
|
mynameisnicoleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 135766 offline
|
Ekkora hülyeséget is régen olvastam. És ti, akik elhiszitek nem gondoljátok át egy percig sem? Gondolom úgy bizonyították be, hogy az uv lámpa okozta a problémát, hogy a 2 nő házon kívül csak és kizárólag kesztyűben mászkált, napfény nem is érte a kezüket, csak az uv lámpa fénye... Nevetséges!
2013. március 12. 19:21
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Remélem ennek hatására sokan megszabadulnak a műkörmeiktől ha van nekik ,mert szerintem iszonyatosan undorító!!
2013. március 13. 17:58
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
A lakk sokkal jobb, mint a műköröm, de az is jól néz ki.
2013. március 13. 19:26
hát én imádom a zselés körmöket, de meg kellett tőlük szabadulnom, mivel hát kettétörtem a körmömmel együtt, de szeretnék megint, de hát akk meggondolom 2x is
2013. március 17. 12:49
|
|
Laura_hehe_1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 186940 offline
|
egyszer volt girlakozott körmöm, de hát most már kétszer meggondolom, hogy csináltatok-e többször
2013. március 29. 12:57
Hát, nem nehéz elhinni, hogy káros. Mondjuk én sose csináltattam még műkörmöt, úgyhogy vagy igaz, vagy nem, engem nem érint. Inkább kifestem magamnak ^^
2013. április 05. 16:29
|
|
Rencsy23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 199505 offline
|
Ebben az egészben már csak az az érdekes, hogy minden ami jó, ami szép, ami csillog, ami finom és minden ami a szervezetünkre KÁROS az amerikából indult... erre csak annyi a válaszom, hogy ha csak levegőt veszek az is káros a sok a autó, cigi miatt.... elöbb utobb így is bele halunk valamibe, mert kikerülhetetlen.... ezért nem fogok semmit megvonni magamtól amit szeretek és habi "káros" meg stb...
2015. augusztus 05. 16:22
Idézet (Rencsy23 @ 2013.04.05. 16:29)
Ebben az egészben már csak az az érdekes, hogy minden ami jó, ami szép, ami csillog, ami finom és minden ami a szervezetünkre KÁROS az amerikából indult... erre csak annyi a válaszom, hogy ha csak levegőt veszek az is káros a sok a autó, cigi miatt.... elöbb utobb így is bele halunk valamibe, mert kikerülhetetlen.... ezért nem fogok semmit megvonni magamtól amit szeretek és habi "káros" meg stb...
Az igaz, hogy előbb-utóbb úgy is meghalunk, de lehet csak én vagyok ezzel így, de nem szeretnék rákban elhunyni. Az autók és a cigaretta ellen nem sokat tehetünk, viszont szerintem ez ellen lehet tenni, annyi, hogy otthon kifested magadnak, vagy nem zselés műkörmöt csináltatsz. És ráadásul bőrrákot tud előidézni amiből - tudomásom szerint - a legkönnyebben keletkeznek áttétek.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.

0 felhasználónak tetszik: