@Kristen86: Ezzel a hozzászólással tökéletes képet kaphattunk az IQ szintedről. Köszönjük.
Egyébként valóban, rengeteg minden okozhat rákot, hiába volt vagy nemvolt valakinek a családjában daganatos megbetegedés, attól még lehet valaki hajlamos rá, ilyen esetben pedig UV lámpa ide vagy oda, valamitől akkor is előjöhet.
Rákot okozhatnak a zselés műkörmök
2013. március 07. 18:37
2013. március 07. 19:39
|
|
Vireeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 147955 offline
|
Azoknak akik nem hiszik el: Igenis az UV fény tud ártani, hisz a nap is UV-fényt sugároz, és miután az ember eléri azt a pontot a leégésnek könnyen bőrrákot kaphat, és csak mert itt nem a napról, hanem egy UV-s fénycsőről van szó attól még nincsen annyira nagy eltérés.Nem értem amúgy, hogy miért kell rögtön hőbörögni, hogy idézem: "Most már mindent rákot okoz!" igen, vannak olyan hírek és bejelentések amit koránt sem igazak, de azért tájékozódjunk már előbb és ne itt terjesszük a hülyeségeinket!Az pedig, hogy már volt a barátnődnek illetve a tudom is én kinek ilyen műkörme és semmi baja az még nem jelent semmit.
2013. március 07. 19:52
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Nekem még soha nem volt műkörmöm, pedig ballagásra akartam de nem lett belőle semmi.
Most meg már nem is érdekel annyira. Ez 3 éve volt nagy divat mifelénk, mindenki zselés körmöt akart. Nekem a saját körmeim alapból erősek és gyorsan nőnek, úgyhogy azokat növesztem és normális lakkal festem. Úgy is szép
2013. március 07. 19:56
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Sosem értettem mire jók a műkörmök, pláne az olyanok amik karom hosszúságúak... Nekem soha nem volt és nem is lesz.
2013. március 07. 20:01
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Azt hiszem, van a cikkben valami. Ezek szerint akkor már ez is rákot okoz... Szép világban élünk.
Már volt ilyen zselés műkörmöm, de megint akarok, mert borzasztóan ocsmány körmeim vannak, és másnap lejön róla a körömlakk is, akármilyen jó minőségűt veszek. De így azt hiszem, hogy még egyszer átgondolom ez a dolgot.
Már volt ilyen zselés műkörmöm, de megint akarok, mert borzasztóan ocsmány körmeim vannak, és másnap lejön róla a körömlakk is, akármilyen jó minőségűt veszek. De így azt hiszem, hogy még egyszer átgondolom ez a dolgot.
2013. március 07. 20:12
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (Blackbird03 @ 2013.03.07. 20:01)
Azt hiszem, van a cikkben valami. Ezek szerint akkor már ez is rákot okoz... Szép világban élünk.
Nem lehet, hogy túl vastagon viszed fel a lakkot?
2013. március 07. 20:40
|
|
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline
|
nekem azért volt egy ideig zselés körmöm, hogy leszokjak a körömrágásról (kb. fél év) de nem tervezem, hogy még csináltatok mert szerintem borzasztóan nem praktikus a mindennapi életben (nahh ez szép megfogalmazás lett... mindegy)
2013. március 07. 22:47
Érdekes.
Lányok gondolkodtatok azon, hogy ez csak a saját hiúságotok? Nem beszélhetek minden férfi nevében, de nekem a természetes kezek tetszenek. Minden más cicoma csak rontja az összképet.
De gondolom ez is csak azon macákra vonatkozik, akik szerint az autóba középen az a tükör sminkeléshez van.
Lányok gondolkodtatok azon, hogy ez csak a saját hiúságotok? Nem beszélhetek minden férfi nevében, de nekem a természetes kezek tetszenek. Minden más cicoma csak rontja az összképet.
De gondolom ez is csak azon macákra vonatkozik, akik szerint az autóba középen az a tükör sminkeléshez van.
2013. március 08. 06:57
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
Szerintem undorítóak a műkörmök.
2013. március 08. 14:07
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Én nem tudom,hogy ebből mi igaz és mi sem...
majd,ha lesz egy áldozat akkor majd elhiszem,de remélem,hogy nem lesz
majd,ha lesz egy áldozat akkor majd elhiszem,de remélem,hogy nem lesz
2013. március 08. 16:06
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Hát jó nem volt ilyen körmöm de nem is lesz x'D
2013. március 08. 16:18
|
|
Im Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 309 Csatolások: 0 Azonosító: 186702 offline
|
nekem még nem volt de majd akarok a próbabálomra gélkörmöket de ha valaki olyan csinálja és itthon ami majd magatól szárad azt ugy lehet kérlek válaszoljatok mit csináljak ???
2013. március 08. 16:29
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Im Directioner, szerintem lehet, mert végülis nem a zselé okoz rákot, hanem az UV-fény, amivel szárítják a zselét. Egyébként még ha egyszer megcsináltatod, sem hinném, hogy attól rákot kapsz, szerintem legalábbis több alkalom kell ahhoz, hogy ez kialakuljon. Szerintem.
Egyébként én nem akarok ilyen körmöket, nekem túl puccos, meg amúgy sem illlene hozzám..
Egyébként én nem akarok ilyen körmöket, nekem túl puccos, meg amúgy sem illlene hozzám..
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.

0 felhasználónak tetszik: