Starity

Rákot okozhatnak a zselés műkörmök

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 09. 08:04 #61
ducsaianna
ducsaianna
sztármániás

Státusz♥♥Ha nem harcolsz azért amit akarsz,ne sírj ha el fogod veszíteni!!♥♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2140
Csatolások: 5
Azonosító: 162041
Ez nagyon meglepett ohmy.gif ohmy.gif
2013. március 09. 11:25 #62
Bérces Dániel
Bérces Dániel
Seth Rollins

StátuszLegjobban...örökké
Hozzászólás: 3239
Csatolások: 120
Azonosító: 180109
Nem is tudtam de nagyon jó cikk lett!
2013. március 09. 15:28 #63
- törölt felhasználó -    
ezt nem is tudtam ohmy.gif nagyon jó cikk!
2013. március 09. 19:45 #64
SsciorLuv
SsciorLuv
Hozzászólás: 1146
Csatolások: 585
Azonosító: 183769
Érdekes cikk lett!Eddig ezt nem is tudtam...
2013. március 09. 21:30 #65
bettike99
bettike99
unicorn.

Státuszyou see me standing but i'm dying on the floor
Hozzászólás: 3977
Csatolások: 159
Azonosító: 151860
Én egyenesen utálom a műkörmöket..Soha nem is volt, de soha nem is lesz. Szerintem undorítóak, főleg amelyik elvan túlozva. Mindenesetre jó tudni, nem tudom, hogy mi ebből az igaz, de érdekes cikk lett.
2013. március 09. 23:41 #66
Esztycica
Esztycica

Státusz"Valami irtó menő és pont ide /nem/ passzoló idézet"
Hozzászólás: 938
Csatolások: 0
Azonosító: 181973
Nem vagyok műköröm párti ,és itt +egy ok hogy ne legyek továbbra se smileeee.gif az ztem sokkal szebb ha sajátunkat növesszük meg és arra lesz festve vmi smileeee.gif
2013. március 10. 02:23 #67
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (Im Directioner @ 2013.03.08. 16:18)
nekem még nem volt  de  majd  akarok a próbabálomra  gélkörmöket  de ha  valaki  olyan csinálja  és itthon ami majd magatól  szárad  azt ugy lehet  kérlek  válaszoljatok mit csináljak ???

A géllakk soha a büdös életbe nem fog neked a levegőn megszáradni, ahhoz is UV lámpázni kell.
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Beyla
2013. március 10. 07:22 #68
- törölt felhasználó -    
Van akinek nem tetszik a műkörmök,nekem se tetszenek ami csicsázva vannak.Persze olyanok a műkörmök,de a legszebb ami viszafogodd és nem olyan,hogy összevissza van csicsáztatva.Ballagásra szeretnék csináltatni műkörmöt,de zselés műkörmöt az biztos nem fogok.
2013. március 10. 09:29 #69
sehi102
sehi102

StátuszSelenator vagyok , ha neked van ezzel bajod , kattints a visszanyilra <-- ;)
Hozzászólás: 990
Csatolások: 30
Azonosító: 187233
Ezt nem is tudtam ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
2013. március 10. 13:33 #70
szavy
szavy
Idézet (Nessa123 @ 2013.03.10. 07:22)
Van akinek nem tetszik a műkörmök,nekem se tetszenek ami csicsázva vannak.Persze olyanok a műkörmök,de a legszebb ami viszafogodd és nem olyan,hogy összevissza van csicsáztatva.Ballagásra szeretnék csináltatni műkörmöt,de zselés műkörmöt az biztos nem fogok.

Egy kicsit most felvilágosítanám azokat, akik azt mondják, hogy szeretnének és fognak is műkörmöt csináltatni, de nem zseléset (mert ugye most becsináltak az UV-s dologtól). Jobb ha tudjátok, hogyha porcelánból csináltatjátok, azt is kell majd lámpázni, mert a végén lekenik fényzselével, hogy fényes legyen, és az szintén csak UV lámpa alatt köt meg. Ezzel nem mondtatok okosat, hogy akkor a zseléset kerülöm. UV lámpával a kezeteken kéne élnetek a mindennapjaitokat, hogy bajtotok legyen tőle. Havi 2-4 percbe nem fogtok belehalni.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. március 10. 14:09 #71
- törölt felhasználó -    
Jó tudni,jó cikk lett! smileeee.gif
2013. március 10. 14:37 #72
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (szavy @ 2013.03.10. 13:33)
Egy kicsit most felvilágosítanám azokat, akik azt mondják, hogy szeretnének és fognak is műkörmöt csináltatni, de nem zseléset (mert ugye most becsináltak az UV-s dologtól). Jobb ha tudjátok, hogyha porcelánból csináltatjátok, azt is kell majd lámpázni, mert a végén lekenik fényzselével, hogy fényes legyen, és az szintén csak UV lámpa alatt köt meg. Ezzel nem mondtatok okosat, hogy akkor a zseléset kerülöm. UV lámpával a kezeteken kéne élnetek a mindennapjaitokat, hogy bajtotok legyen tőle. Havi 2-4 percbe nem fogtok belehalni.

Nekem speciel porcelán körmöm soha sem volt, és valahogy soha nem is akartam. Csak műanyag tippesem volt évekig, de aztán rájöttem, hogy az épített zselés messze sokkal jobb, ráadásul kegyetlen tartós tud lenni, ha jól csinálják meg. Hallottam innen-onnan, hogy a porcelánossal együtt a köröm is jön le egyből, ha letörik, míg a zselésnél vagy a tippesnél csak maga az anyag jön fel a körömről. Mindezek ellenére akárhol néztem a porcelán sokkal drágább, mint a zselés. De hát, aki megteheti... Nem tudom miért f*sik mindenki az UV lámpától, hiszen UV-t (ultra violát) maga a nap sugarai is tartalmaznak, a szoláriumról meg ne is beszéljünk! Biztos van itt olyan, aki rinyál egy kis UV lámpától, de a szoláriumot nem veti meg.

A műköröm nagyon régóta divat, sokatok még csak óvodás volt, amikor bejött hozzánk. Nekem is 14 évesen volt először műkörmöm, mert a szüleim megengedték az általános iskolai ballagásra, utána pedig évekig hordtam. Bitang erős körmeim lettek általa, most meg ugyebár gyakorlatra nem lehet körmöm, s nem szakad, nem törik, csak állati gyorsan nő - köszönhetően a műkörömnek. Nem tudom miért fikázzák annyian itt, pedig nagyon korrekt dolog. Lehet, hogy mű és nem igazi, de akinek gyenge a körme és szüksége van rá, valamint meg is tudja fizetni, akkor miért ne lehetne neki? Ha nem akadályozna az anyagi és a gyakorlat, akkor nekem is lenne műkörmöm, mert ezerszer tartósabb, jobb és kényelmesebb, mint az igazi. Az a baj, hogy sokan úgy nyilatkoznak róla - mint ahogyan látni lehet -, hogy fogalmuk sincsen milyen, hiszen még sosem volt rajtuk. Nem az a műköröm, ami vagy nyolc centis, agyoncsicsázott hegyes retek, amivel egy tollat sem tudsz megfogni. Egy igényes rövidebb kerek, illetve kockás francia egy kis csillámmal vagy esetleg strasszal meglehetősen dekoratívan és elegánsan tud kinézni, ráadásul nem is akadályoz a mindennapi teendőkben, hiszen egy jó műkörömmel még mosogatni is lehet, akár hiszitek, akár nem. Néhány kislánynak igen csak furcsa képe lehet a műkörmöket illetően...
2013. március 10. 14:59 #73
szavy
szavy
Idézet (Beyla @ 2013.03.10. 14:37)
Nekem speciel porcelán körmöm soha sem volt, és valahogy soha nem is akartam. Csak műanyag tippesem volt évekig, de aztán rájöttem, hogy az épített zselés messze sokkal jobb, ráadásul kegyetlen tartós tud lenni, ha jól csinálják meg. Hallottam innen-onnan, hogy a porcelánossal együtt a köröm is jön le egyből, ha letörik, míg a zselésnél vagy a tippesnél csak maga az anyag jön fel a körömről. Mindezek ellenére akárhol néztem a porcelán sokkal drágább, mint a zselés. De hát, aki megteheti... Nem tudom miért f*sik mindenki az UV lámpától, hiszen UV-t (ultra violát) maga a nap sugarai is tartalmaznak, a szoláriumról meg ne is beszéljünk! Biztos van itt olyan, aki rinyál egy kis UV lámpától, de a szoláriumot nem veti meg. 
A műköröm nagyon régóta divat, sokatok még csak óvodás volt, amikor bejött hozzánk. Nekem is 14 évesen volt először műkörmöm, mert a szüleim megengedték az általános iskolai ballagásra, utána pedig évekig hordtam. Bitang erős körmeim lettek általa, most meg ugyebár gyakorlatra nem lehet körmöm, s nem szakad, nem törik, csak állati gyorsan nő - köszönhetően a műkörömnek. Nem tudom miért fikázzák annyian itt, pedig nagyon korrekt dolog. Lehet, hogy mű és nem igazi, de akinek gyenge a körme és szüksége van rá, valamint meg is tudja fizetni, akkor miért ne lehetne neki? Ha nem akadályozna az anyagi és a gyakorlat, akkor nekem is lenne műkörmöm, mert ezerszer tartósabb, jobb és kényelmesebb, mint az igazi. Az a baj, hogy sokan úgy nyilatkoznak róla - mint ahogyan látni lehet -, hogy fogalmuk sincsen milyen, hiszen még sosem volt rajtuk. Nem az a műköröm, ami vagy nyolc centis, agyoncsicsázott hegyes retek, amivel egy tollat sem tudsz megfogni. Egy igényes rövidebb kerek, illetve kockás francia egy kis csillámmal vagy esetleg strasszal meglehetősen dekoratívan és elegánsan tud kinézni, ráadásul nem is akadályoz a mindennapi teendőkben, hiszen egy jó műkörömmel még mosogatni is lehet, akár hiszitek, akár nem. Néhány kislánynak igen csak furcsa képe lehet a műkörmöket illetően...

A tippes dolog már elég elavult. Senki nem kéri és nem is igazán csinálják. Persze tanítani azért kell tanfolyamon, mert hozzátartozik. biggrin.gif Ha mégis használják, akkor zselével vagy pocelánnal együtt. De sablonnal egyszerűbb, mert ha a tipp levegősen kerül fel, le kell oldani, az meg elég gusztustalan folyamat. Nyúlik, ragad stb. rohog.gif De akármilyet csináltatnak, az UV-t sehogy sem kerülhetik el.

Nekem már volt porcelán, most is az van, és esett is már le, de nem a saját körmömmel együtt. A leesése előtt a szélei csak fellevegősödnek, aztán ez egyre nagyobb lesz, és elhagyod valahol. De ugyanígy leesik a zselé is. Tartósnak tartós mindkettő, és tényleg lehet benne mindent csinálni, azokra a hosszú ocsmányságokra meg ne térjünk ki. Arról mindig egy kérdés jut eszembe, de inkább nem írnám le. rohog.gif

Aki pedig az árát sokallja, de mégis szeretne, annak annyit tudok javasolni, hogy mivel elég sok ilyen tanfolyam indul, és a tanulók mindig alany hiányban szenvednek, el lehet menni kísérleti alanynak egy tanuló körmöshöz, mert nem szoktak pénzt kérni érte, hanem örülnek, hogy van kin gyakorolni. Persze azért nem olyan, mintha egy 5 éves tapasztalattal rendelkező csinálta volna, de nem ciki benne kilépni az utcára. Aztán ha tetszik és később is visszamész hozzá, még lehet olcsóbban meg is csinálja neked, amiért hagytad, hogy rajtad gyakoroljon.
2013. március 10. 14:59 #74
Simona99
Simona99
új tag
Hozzászólás: 4
Azonosító: 183026
Hát jó hogy megtudtam mielött csinaltattam volna..biggrin.gifD
2013. március 10. 15:10 #75
VictorieLeon01
VictorieLeon01
unikornis♥

Státuszoff
Hozzászólás: 1917
Csatolások: 368
Azonosító: 172377
hát igen, jó tudni biggrin.gif
2013. március 10. 18:20 #76
Im Directioner
Im Directioner
visszatérő vendég
Hozzászólás: 309
Azonosító: 186702
Köszönöm szavy , adommyfandenagyon akk még gondolkodok rajta
2013. március 10. 18:54 #77
lauzra200011
lauzra200011
új tag

Státuszinfón szenvedek
Hozzászólás: 32
Azonosító: 165558
Úr isten!! Van aki itt regényt ír!! XD
2013. március 11. 12:15 #78
- törölt felhasználó -    
hehehe.ott a pont!!!ez kell a sok műkörmös libának.
2013. március 11. 19:37 #79
Mezumi
Mezumi
új tag
Hozzászólás: 20
Azonosító: 161852
A sok műkörmös libának? Szerintem az édesanyámra nem illik ez a jelző,kemény gyári munkája miatt a rendes körme nem tudna megmaradni,második sztátor emelésekor letörne . Sok rosszindulatú ember van itt úgy látom. A cikk viszont rendkívül érdekes...sad.gif
2013. március 11. 20:00 #80
Little Monster-GFF
Little Monster-GFF
첸게 ^^

Státusz.
Hozzászólás: 1162
Csatolások: 61
Azonosító: 161058
Az nem jó unsure.gif Akkor inkább megnövesztem a körmeimet, belakkozom és cső pardon.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!