Szerencsére én nem vagyok kövér és remélem,hogy nem is leszek.
Ez a veszély engem nem fenyeget.hogy én valaha is anorexiás legyek.
Anorexia: hogyan lehet ezt észlelni?
2013. március 03. 10:50
|
|
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline
|
2013. március 06. 19:44
|
|
Bohácsi Adriennúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.26. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 196816 offline
|
Az anorexiások nagyon hülyék
2013. március 06. 20:10
Idézet (Bohácsi Adrienn @ 2013.03.06. 19:44)
Az anorexiások nagyon hülyék
Nem az anorexiások hülyék, inkább azok akik nem fogadják el magukat és megakarnak felelni ennek az elcs*szett társadalomnak.
2013. március 14. 20:47
|
|
Mixioner14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.26. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 196819 offline
|
Az egyik osztálytársam is anorexiás, mi tényleg próbálunk neki segíteni, szülei is, mindenki, de mi hiába AKARUNK segíteni, ha nem hallgat ránk... De most talán hízott egy kicsit...
Végre egy értelmes cikket is lehet itt olvasni
Végre egy értelmes cikket is lehet itt olvasni
2013. április 23. 19:12
|
|
Izé12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 470 Csatolások: 60 Azonosító: 188801 offline
|
Néhany hülye p***a szerint akit ismerek azt hiszik jó dolog az anorexia pedig ez majdnem olyan mint a cigi vagy a drog ha egyszer elkezdi egy ember nem tud leszokni róla és purcanhat meg 13-15 évesen. Aki pedig azért csinálja h csak koplalhasson meg h feltűnési viszketegsége van arra tojok rá nagy ívben. Biztos király lehet úgy élni h a hátsója és a melle helyén egy bazi nagy bőr cafat lóg. Viszont azokat jobban megértem akit éveken át bántottak és cikiztek azért mert kicsit ducibbak az átlagosnál, mástrészt nem tudom eggyesek milyen agyféltekével rendelkeznek h most felszednek egy kilót sőt a többi kortársa is ugyanolyan súlyú mégis csak egyfolytában azt ug***ák h ők mennyire kövérek. Másrészt sok mindenki 18 éves koráig nől nem értem miért kell egy kis kamasznak folyton és folyton azon aggódnia h hogyan néz ki.
Nem megoldás senki számára a koplalás márt annál jobban elcseszi a gyomrát.
Itt egy link egy nőről aki 32 évesen majdnem belehalt anorexiájába a mindössze 22 kilójával:
http://articles.imgsrv.divat.hu/003537/originals/5277281917.jpg
Nem megoldás senki számára a koplalás márt annál jobban elcseszi a gyomrát.
Itt egy link egy nőről aki 32 évesen majdnem belehalt anorexiájába a mindössze 22 kilójával:
http://articles.imgsrv.divat.hu/003537/originals/5277281917.jpg
2013. július 01. 22:12
Bohácsi Adrienn Az anorexiások nagyon hülyék? Bárcsak neked lenne minden étkezés után bűntudatod, te lennél önbizalomhiányos. Sok lány szívesen "kölcsön adná" a betegségét egy napra tuti nem így gondolnád.
2016. május 09. 19:48
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Ez elég durva, sajnálom az ilyen embereket.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett