Többször is megbukott a suliban Zámbó Krisztián
2012. november 18. 14:51
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Ez a cikk kissé durva... Jó felfogtuk, hogy nem szereted Krisztiánt, én sem vagyok oda érte..., de azért kissé durva
2012. november 18. 15:00
A cikkíró utálkozása már kezd sok lenni számomra. Bár való igaz, hogy én sem bírom (enyhén szólva) Krisztiánt.
2012. november 18. 16:04
|
|
Almáspitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 141311 offline
|
Hogy jönnek ehhez hogy így megalázzanak valakit -.-" amúgy nem vagyok egy nagy Zámbó rajongó de Krisztián elég normális a többihez képest...és attól még hogy idáig el jutott nem kell kicsinálni...az egy dolog hogy mit alakít az x faktorban de a magánéletben le lehet akadni róla ..............ennyi...
2012. november 18. 17:11
Ki írta ezt a borzadályt? Ez lejáratókampány, nem cikk...
2012. november 18. 17:14
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Shairatorral egyetértek! Ha a cikkíró ennyire utálja, akkor tartsa meg magának a véleményét! Szerintem senki sem kíváncsi a véleményére! Ja, meg amúgy is kedves cikkíró, neked hogy esne, ha téged is csak úgy cikiznének? Ismered egyáltalán Krisztiánt? Hát nem. Akkor meg miről beszélünk?
2012. november 18. 17:41
|
|
eniko0116új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 146214 offline
|
tény hogy az apja nyomába se ér és hogy nem az x-faktorban a helye de azért mégsem kell ennyire bántani:) lenne neki hangja csak nemtudja hogy használni..várnia kellett volna neki még ezzel az x-faktorral.. ameddig megtanulja kezelni a hangját:) énse csípem túlságosan de ha őt választották akkor ez van..úgysem lesz másképp:)
2012. november 18. 18:47
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Én nem bírom ezt a Krisztiánt!!!!
2012. november 18. 19:11
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Jaj hát igen. Az tényleg qrva vicces, hogy az otthoni gondok miatt, és idején megbukott. Nahát egy válás. Az aztán tényleg egy vidám dolog. Főleg ha az ember 12 éves, és még barátai sincsenek. Tényleg, most hogy így írod, már nekem is nevetnem kell! A majom Krisztián meg még megbukik ráadásul. Ez azért tényleg érthetetlen, ja, és elfelejtettem írni, pluszban még vicces is. Természetesen. Ez aztán tényleg olyan dolog, amiért égnie kell az ember pofájának. Hát ez a Krisztián milyen! Nem tanulta meg, hogy gyökér, szár, levél, virág, termés (ami azért valljuk be, nagyon fontos dolog), mekkora szégyen. Most egy világ dőlhetett össze a rajongókban! Köszönjük Emese,hogy hétről hétre megajándékozol minket valami kedvessel, viccessel. Szerintem kedves Zs, a következő véleményed arról szóljon, hogy az apja öngyilkos lett, és ez a fiatal Krisztiánt biztos nagyon megviselte, és az azért mókás, mert. Ja, és nevetséges is egyben. Aztán üljünk össze és röhögjünk egyet, hogy az milyen vicces, hogy majd egyszer ő is meghal, és majd keressünk abban is hibákat. De addig is, miközben gyakorlod az igazságosztó szerepét, miért nem tartasz egy rövidke szünetet és kamatoztatod a szuperképességeid valahol máshol? Ha nincs kedved a saját naplódat bővíteni, szívesen ajánlom figyelmedbe a blogspot.com, vagy a tumblr.com, illetve a google.hu oldalakat, ahol még rengeteg további oldalt találhatsz, amik kellőképpen kielégítik a szükségleteidet.
2012. november 18. 19:26
Kedves cikkíró!Tudod egy cikkben TÉNYEKET kell közölni, és nem a te saját véleményedet, meg mindenféle hülyeséget!Neked jó, hogy ennyi energiát fektetsz be le valaki gyűlölésébe?!Ez a cikk egy nagy rakás szar!És én nem Krisztián védem.Ja és ezeket tőle tudod??
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2012. november 19. 10:13
|
|
Lariveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 189308 offline
|
Kedves cikkíró, javaslom előbb fejleszd az önkritikád és csak utána alázz másokat. Tény, hogy Krisztián tehetségtelen és fura hogy még magától nem adta fel az X-faktort, de ő is ember. Kíváncsi lennék, ha valaki a te kis szennyesed teregetné ki, akkor tudnál e ilyen "cikket" összefirkálni...
Kelsey
2012. november 19. 10:17
Ezmiez? A cikkek nem így néznek ki
Meg ki ez a Zs? Nem meri fölvállalni magát, vagy miért nem regisztrál?
2012. november 19. 14:42
|
|
leyla113SummerKid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 3 Azonosító: 180259 offline
|
Idézet (Kelsey @ 2012.11.18. 19:11)
Jaj hát igen. Az tényleg vicces, hogy az otthoni gondok miatt, és idején megbukott. Nahát egy válás. Az aztán tényleg egy vidám dolog. Főleg ha az ember 12 éves, és még barátai sincsenek. Tényleg, most hogy így írod, már nekem is nevetnem kell! A majom Krisztián meg még megbukik ráadásul. Ez azért tényleg érthetetlen, ja, és elfelejtettem írni, pluszban még vicces is. Természetesen. Ez aztán tényleg olyan dolog, amiért égnie kell az ember pofájának. Hát ez a Krisztián milyen! Nem tanulta meg, hogy gyökér, szár, levél, virág, termés (ami azért valljuk be, nagyon fontos dolog), mekkora szégyen. Most egy világ dőlhetett össze a rajongókban! Köszönjük Emese,hogy hétről hétre megajándékozol minket valami kedvessel, viccessel. Szerintem kedves Zs, a következő véleményed arról szóljon, hogy az apja öngyilkos lett, és ez a fiatal Krisztiánt biztos nagyon megviselte, és az azért mókás, mert. Ja, és nevetséges is egyben. Aztán üljünk össze és röhögjünk egyet, hogy az milyen vicces, hogy majd egyszer ő is meghal, és majd keressünk abban is hibákat. De addig is, miközben gyakorlod az igazságosztó szerepét, miért nem tartasz egy rövidke szünetet és kamatoztatod a szuperképességeid valahol máshol? Ha nincs kedved a saját naplódat bővíteni, szívesen ajánlom figyelmedbe a blogspot.com, vagy a tumblr.com, illetve a google.hu oldalakat, ahol még rengeteg további oldalt találhatsz, amik kellőképpen kielégítik a szükségleteidet.
köszönöm, hogy ilyen pontosan megfogalmaztad a véleményemet.
Kelsey
2012. november 19. 15:12
|
|
DoooDuuDoreen Tomlinson ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3227 Csatolások: 547 Azonosító: 171198 offline
|
Idézet (Bessie @ 2012.11.19. 15:03)
Most már véleményt is el lehet küldeni cikként?
Miről maradtam még le? 
a mai világban már minden lehetséges..
2012. november 19. 16:00
|
|
olimpic girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 182430 offline
|
én sem bírom Krisztiánt, de ez a cikk azért egy kicsit etikátlan!! oké nincsen hangja a jóktól veszi el a helyeket már hetek óta, de azért nem hiszem, hogy a HALOTT apján keresztül és ilyen személyes dolgokkal kellene fikázni!!
Kelsey
2012. november 19. 18:52
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Kedves Freeze!
Ha jól látom ez már a második megmozdulásod Zámbó Krisztiánnal kapcsolatosan, és örülök hogy végre nem cikk formájában jelentetted meg a véleményedet, ez már egy fokkal jobb!
Viszont ahogy látom, moderátor vagy, ezért is nem értem hogy miért nem vállalod úgymond hogy Te írtad, és miért "Zs" alatt szerepel a véleményed?!
Hozzászólva a véleményedhez, ami így elég hülyén hangzik, de: Értem én hogy nem csíped a gyereket,de miért kell ennyi erőt fektetni a pocskondiázásába? Én speciel Csobot Adéltól kapok frászt, mégsem pazarlok rá időt hogy megjelentessek róla egy ócsároló "véleményt". Emellett az apját valóban nem kellene már felemlegetni, hallottal kapcsolatosan nem illik csak azért mert a hulladékwoodi média ezt teszi, azért nekünk nem kell. Én már az előző megfogalmazott véleményednél is javasoltam, indíts egy magánblogot ami az X-faktor-al és versenyzőivel foglalkozik, úgy már mindjárt más íze lenne az egésznek!
Ha jól látom ez már a második megmozdulásod Zámbó Krisztiánnal kapcsolatosan, és örülök hogy végre nem cikk formájában jelentetted meg a véleményedet, ez már egy fokkal jobb!
Viszont ahogy látom, moderátor vagy, ezért is nem értem hogy miért nem vállalod úgymond hogy Te írtad, és miért "Zs" alatt szerepel a véleményed?!
Hozzászólva a véleményedhez, ami így elég hülyén hangzik, de: Értem én hogy nem csíped a gyereket,de miért kell ennyi erőt fektetni a pocskondiázásába? Én speciel Csobot Adéltól kapok frászt, mégsem pazarlok rá időt hogy megjelentessek róla egy ócsároló "véleményt". Emellett az apját valóban nem kellene már felemlegetni, hallottal kapcsolatosan nem illik csak azért mert a hulladékwoodi média ezt teszi, azért nekünk nem kell. Én már az előző megfogalmazott véleményednél is javasoltam, indíts egy magánblogot ami az X-faktor-al és versenyzőivel foglalkozik, úgy már mindjárt más íze lenne az egésznek!
AkinnawinteR
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.