Többször is megbukott a suliban Zámbó Krisztián
2012. november 17. 13:48
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
Nem értem minek jelentkezett,szemmel láthatóan tehetségtelen!Gondolta ő a Zámbó nyerni fog?
2012. november 17. 14:27
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Én most nem védeni szeretném Krisztiánt, csupán kiakarom fejteni a véleményemet erről.
Nem hinném, hogy Krisztián erre a 'teljesítményére' olyan büszke lenne ( tény és való, eléggé kínos az, ha az ember 3× megbukott), de valaki a szülei válását másképpen éli meg. Ő például rontott az átlagán, míg mások lehet, a tanulásba temetkeznének bele. Bár az is mélyen elgondolkodtatott, hogy ez a hír butaság... nem nézném ki Krisztiánból.
A sok hisztizése, amit a műsorban produkál nevetséges, de mit lehet tenni? Semmit.
Azzal, hogy jelentkezett a műsorba nagyon mellé fogott, de viszont Ildikónak sem nem kellett volna továbbvinnie az élő showba.
Ezekkel a folyamatosan piszkálódásokkal pedig nem megyünk semmire.
Nem hinném, hogy Krisztián erre a 'teljesítményére' olyan büszke lenne ( tény és való, eléggé kínos az, ha az ember 3× megbukott), de valaki a szülei válását másképpen éli meg. Ő például rontott az átlagán, míg mások lehet, a tanulásba temetkeznének bele. Bár az is mélyen elgondolkodtatott, hogy ez a hír butaság... nem nézném ki Krisztiánból.
A sok hisztizése, amit a műsorban produkál nevetséges, de mit lehet tenni? Semmit.
Azzal, hogy jelentkezett a műsorba nagyon mellé fogott, de viszont Ildikónak sem nem kellett volna továbbvinnie az élő showba.
Ezekkel a folyamatosan piszkálódásokkal pedig nem megyünk semmire.
2012. november 17. 14:40
|
|
BlackLisax3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 116 Csatolások: 18 Azonosító: 189820 offline
|
Most miért kell kitenni ide.Magán ügy.
2012. november 17. 14:41
|
|
Black Bunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 140695 offline
|
Nahm, az itt a baj hogy folyamatosan azt szajkózzák neki hogy gyakorolni meg gyakorolni kell és akkor húú de jólesz...de mint látjuk nem igazán fejlődik semmit
A másik ciki hogy továbbjuttatják mindig és ennek semmi értelme hiszen most komolyan akik rá szavaznak akkor is neki adnák a voksot ha ő nem a Zámbó Krisztián lenne?
Szerintem jobb lenne ha leszállnánk róla mert lehet hogy szimplán ez frusztrálja az egészben, hogy az apjához hasonlítják...tény hogy messze nem olyan jó és nem is fogom védeni csak olyan szerencsétlen xd
akik végig neki adták a voksokat a legvégén majd hallgassák őt! de tényleg, akik rá szavaztak azok hallgasság a számait (meglátjuk meddig bírják)...
Hallgassák az xy helyett a Krisztiánt akinek semmi keresnivalója ott mert a teljesítménye nem mérhető a többihez képest...
Én nem akarok senkiről rosszat mondani, ez a véleményem...amúgy meg lehet hogy semmi egyéb baj nincs vele de ez az éneklés borzasztó
A másik ciki hogy továbbjuttatják mindig és ennek semmi értelme hiszen most komolyan akik rá szavaznak akkor is neki adnák a voksot ha ő nem a Zámbó Krisztián lenne?
Szerintem jobb lenne ha leszállnánk róla mert lehet hogy szimplán ez frusztrálja az egészben, hogy az apjához hasonlítják...tény hogy messze nem olyan jó és nem is fogom védeni csak olyan szerencsétlen xd
akik végig neki adták a voksokat a legvégén majd hallgassák őt! de tényleg, akik rá szavaztak azok hallgasság a számait (meglátjuk meddig bírják)...
Hallgassák az xy helyett a Krisztiánt akinek semmi keresnivalója ott mert a teljesítménye nem mérhető a többihez képest...
Én nem akarok senkiről rosszat mondani, ez a véleményem...amúgy meg lehet hogy semmi egyéb baj nincs vele de ez az éneklés borzasztó
2012. november 17. 15:19
Mitlógtok már szegényen...nemcsodálom, hogy ilyen lett...elhiszem h megbukott, nem jol énekel stb. ...de akkoris ami sok az már sok..-.-
2012. november 17. 15:59
|
|
Esztii. SellyFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.10. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 189457 offline
|
Hát...Nem sok eszű az biztos!már bocsánat rajongók!De ez van!!!
2012. november 17. 17:21
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
így már mindent értek... xd hát igen, azt hiszi hogy azzal h ő zámbó jimmy fia máris sok rajongóra tesz szert, megnyeri, lesz pénze, és nem kell majd mással foglalkoznia, behisztizi magát a döntőbe meg ilyenek... de én nagyon remélem hogy minél hamarabb kiesik, már az elején nem kellett volna tovább jutnia
2012. november 17. 17:24
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Mit találnak még ki,csakhogy írjonak róla valamit?
2012. november 17. 18:15
Netti35
Kedves cikkíró!
Ezzel és az előző cikkeddel kiadtad magadból az utálatot, amit Zámbó Krisztián iránt érzel, vagy még szeretnél néhány ilyen (elnézést a kifejezésért) szart írni?
Pontosan én is erre szeretnék választ kapni, ez vmi hobbi h cikként a saját véleményedet közlöd?? fejezd már be léccives
Kedves cikkíró!
Ezzel és az előző cikkeddel kiadtad magadból az utálatot, amit Zámbó Krisztián iránt érzel, vagy még szeretnél néhány ilyen (elnézést a kifejezésért) szart írni?
Pontosan én is erre szeretnék választ kapni, ez vmi hobbi h cikként a saját véleményedet közlöd?? fejezd már be léccives
2012. november 17. 18:35
|
|
Dorciii98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.21. Hozzászólás: 173 Csatolások: 0 Azonosító: 169763 offline
|
Én az elejétől kezdve nem szeretem Krisztiánt
...Csak a siránkozásaival akarja felhívni magára a figyelmet (hogy ő kiszáll...) De eszébe se jut az h többet gyakoroljon v ilyesmi?? Külömben is csak az apja miatt szvaznak rá...a gyerek meg sehol sincs -.-
...Csak a siránkozásaival akarja felhívni magára a figyelmet (hogy ő kiszáll...) De eszébe se jut az h többet gyakoroljon v ilyesmi?? Külömben is csak az apja miatt szvaznak rá...a gyerek meg sehol sincs -.-
2012. november 17. 18:52
Nem csinál mást ez az ember csak drámázik végig. Ő a drámakirály! Jó lenne ha már kiesne.
2012. november 17. 20:07
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
így járt tanulni kellett volna .. :'D
2012. november 17. 20:32
|
|
SzisziRencsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 189551 offline
|
Az apucija nem tett ellene valamit?? hát ilyet..
2012. november 17. 20:36
|
|
CatLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.01. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 186968 offline
|
Krisztiánt már az x-faktorba be se lehetett volna engedni!!!....Egyrész nagy előny volt az hogy ő már előtte is "énekelt"..........Már nagyon örülnék neki hogy végre kirugják, mert az lesz a vége..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: