Starity

Többször is megbukott a suliban Zámbó Krisztián

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 17. 21:01 #81
Zendayaa
Zendayaa
visszatérő vendég

Státusz:heart: http://www.youtube.com/watch?v=EPMIW8neXOA :heart:
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 218
Csatolások: 0
Azonosító: 175537
CatLover mintha az én számól szólt volna.
2012. november 17. 22:03 #82
RainbowRawrr.
RainbowRawrr.
visszatérő vendég

Státusz#secretlyaussie
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 114
Azonosító: 187209
Krisztiánka, amúgy is csak azért van még bent mert az apucija rajongói nyomják, mint az őrül a szavazatokat, de hát sajnos ez van... Essen ki végre, könyörgöm!
2012. november 17. 22:28 #83
Nezumi 128
Nezumi 128
új tag

StátuszAz élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van!
Hozzászólás: 35
Azonosító: 176414
Őszintén az X-Faktort nem nézem se az apját se őt nem szerettem,de ez cikk undorító ilyesmivel elődrukkolni, az egész Blikk újságnak megvan a saját kis értelmiségi szintje, ugyan úgy mint a VV szánalmas ,hogy egyáltalán valaki is időt öl belé .
2012. november 17. 23:11 #84
kikijo18
kikijo18
visszatérő vendég

StátuszLégy önmagad! Mindenki más már foglalt. :)
Hozzászólás: 267
Azonosító: 180479
Bukot diák vagy és ... 0.o de x-faktorban nincs helyed ... ezt mindenki tudja ... Jimmy fiaként vagy még mindíg bent a X-faktorban ... és téged idézlek : most nem Zámbó nével akarok itt lenni !
ha nem lenne apád Jimmy akkor sehol se lennél még a táborig se juttottál volna el ... -.-"
2012. november 17. 23:11 #85
LoveSelena
LoveSelena
visszatérő vendég

Státusz:] :] :]
Hozzászólás: 185
Azonosító: 178030
Sose bírtam és nem is fogom.Undorítóóó!!!! tongue.gif
2012. november 17. 23:48 #86
eszti29
eszti29
amazon

Státuszhahaha. no...
Hozzászólás: 2148
Csatolások: 412
Azonosító: 132965
Idézet (Bella99 @ 2012.11.17. 14:27)
Én most nem védeni szeretném Krisztiánt, csupán kiakarom fejteni a véleményemet erről.
Nem hinném, hogy Krisztián erre a 'teljesítményére' olyan büszke lenne ( tény és való, eléggé kínos az, ha az ember 3× megbukott), de valaki a szülei válását másképpen éli meg. Ő például rontott az átlagán, míg mások lehet, a tanulásba temetkeznének bele. Bár az is mélyen elgondolkodtatott, hogy ez a hír butaság... nem nézném ki Krisztiánból.
A sok hisztizése, amit a műsorban produkál nevetséges, de mit lehet tenni? Semmit.
Azzal, hogy jelentkezett a műsorba nagyon mellé fogott, de viszont Ildikónak sem nem kellett volna továbbvinnie az élő showba.
Ezekkel a folyamatosan piszkálódásokkal pedig nem megyünk semmire.

egyetértek...
2012. november 18. 04:14 #87
Kame
Kame
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 176102
Egyáltalán nem áll szándékomban Krisztiánt védeni, de nagyon erős rosszindulatot éreztem ebben az irományban... Valószínűleg az emberek valamiféle hallással rendelkező, józan többsége hidegrázást kap már tőle így hétről hétre az X Faktorban, én se vagyok ezzel másként, de ugyanannyira amennyire Krisztiánnak sincs sok köze az énekléshez, az egykori iskolai eredményei alapján való ítélkezésnek legalább olyan kevés köze van a kialakult (valóban bosszantó) tényhez, hogy nincs semmi hangja, mégis bent tartják a műsorban. Hozzátenném, hogy a szülők körülményes válása és a családi háttér nagyon sokat nyom a latba a tanulmányi eredményeknél, főleg egy 13 körüli gyerek esetében, így kicsit gusztustalannak tartom ahogy ez ilyen módon megemlítésre került. Mellesleg ha valaki minden külső tényező nélkül, "csakmerhülye" alapon háromszor bukik meg egymás után, annak már nem rendes iskolában lenne a helye. Nem bántásból mondom, az ilyen emberek nyilván nem tehetnek róla... Egyébként meg nem igazán foglalkoztat az egész felhajtás az X Faktor körül, viszont az indokolatlanul eltúlzott rosszindulatot személy szerint elítélem, ezért is éreztem most szükségesnek, hogy írjak egy "ellenkommentet". Hiába, mostanában nagy divat lett az ilyen jellegű véleményeknek hangot adni, a továbbikban ki is maradnék ebből, mindenesetre általános értelemben véve is remélem, lesz aki érti, miért írtam ezt és elgondolkodik rajta~
2012. november 18. 07:57 #88
- törölt felhasználó -    
Engem nem érdekel mit csinált,mit csinál és mit fog csinálni.Tűnjön el és kész.
2012. november 18. 09:24 #89
joly87
joly87
Shadowhunters

StátuszMindenkinek szép napot!!!
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 361
Azonosító: 146147
akadjanak már le rola de unalmas istenem
2012. november 18. 09:32 #90
- törölt felhasználó -    
Blikk egy szennylap ezt eddig is mindenki tudta.A kedves cikkíróról pedig csak annyit tudok mondani hogy ezt a véleményt szerintem jobb lett volna nem cikk formájában közölni.Itt van Krisztián adatlapja ott nyugodtan leírhatta volna ezt a véleményeknél.Krisztiánt egyébként sokszor nem értem,de egyetértek azzal hogy nem kéne őt folyton bántani,leszólni azért mert énekes szeretne lenni (aminek elég kevés esélye van.)
2012. november 18. 10:38 #91
like me
like me
Emma Woodhouse

StátuszFallen love<3
Hozzászólás: 1415
Csatolások: 15
Azonosító: 164042
Elegem van ezekből az idióta pardon.gif véleményekből. pardon.gif Csúcs lenne, ha a tisztelt Zs név alatt, egy olyan vrájter lenne, aki minden nempályáravaló hírességet kiosztana, így egységesek lennének a kritikák, de ezek a cikkek állandóan csak Zámbó Krisztiánt támadják. Marhaság. Szószerinti Bukott Diák volt, talán. Egy nagy rakás szerencsétlenség, talán. De attól még színvonalasabb lehetne az a lecsó amit írnak róla...
2012. november 18. 10:50 #92
Vicuska97
Vicuska97
új tag

StátuszJustin Bieber Love you..
Hozzászólás: 37
Azonosító: 144294
X-faktorban is megbukhatna....
2012. november 18. 11:23 #93
xKath
xKath
új tag

StátuszDissapointment is an emotion that you can only have if you care for other people
Hozzászólás: 43
Azonosító: 171554
igazad van like me biggrin.gif
2012. november 18. 11:56 #94
- törölt felhasználó -    
Elsőnek is nem vagyok nagy Krisztián rajongó sőt utálom de ilyet senkiről se írnék ilyen gyalázó szöveget.És ennek a Tisztelt Zs-nek annyit mondanák, hogy ő sem egy észlény , hogy ilyet ír .
2012. november 18. 12:57 #95
- törölt felhasználó -    
Na,ez már sok. Igen,felfogtunk hogy Zs nem szereti Zámbó Krisztiánt,de legalább a rajongóira lehetne tekintettel. Nekik biztosan jólesik,hogy ezt olvassák,tényleg... Attól,hogy divat lett utálni a srácot,a cikkíró még nem lesz menőbb,hogy kommentekben helyeselnek neki Krisztián utálói. Ha meg nem ez a célja,akkor vezesse le máshol a feszültséget,ne Starity-n.
Még annyi,hogy sok cikket nem fogadnak el,mert sok a beküldött cikk,nem felelnek meg az előírásoknak,stb. Ez megfelel ? Egy mocskolódó vélemény cikként leközölve mennyivel jobb,mint a tagok rendes írásai? Írhatnánk mi is cikkeket,teli személyes véleménnyel.
2012. november 18. 13:03 #96
- törölt felhasználó -    
Húúú, ez a Zs mos naon kiosztotta a csávót rohog.gif Nekem 8 h hányszor bukott meg, jelenleg maga a csávó sem érdekel. Trónörökösnek meg aztán végképp nem mondanám.
2012. november 18. 13:19 #97
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
Tehetségtelen az tény, de ilyen módon írni róla azért mégse kéne..szólásszabadság van, na de azért ez a cikk kritikán aluli. Na bumm, hogy 15 évesen még az általánosba járt...én ismerek olyat, aki nagykorúságáig nem tudta kijárni. Ha a cikkíró elolvasta volna rendesen a Blikk cikkeket, akkor az is kiderült volna számára, hogy Krisztián azóta leérettségizett. Röhej, hogy pont én védem meg a srácot( nem nézem a faktort és hidegen hagy Jimmy fia ), de ő legalább a saját arcával áll ki és nem egy nicknév mögé bújva aláz le másokat.
2012. november 18. 13:22 #98
LadyBarbie
LadyBarbie
új tag

Státusz~Ha divatos cuccokba bújsz sem leszel más, csupán másnak látszol.
Hozzászólás: 27
Csatolások: 2
Azonosító: 189909
Biztos meg volt az ok erre,de azért a sorok tényleg picit sértőek. ok.gif
2012. november 18. 13:45 #99
Hyuna
Hyuna
új tag

StátuszGangnam Style
Hozzászólás: 23
Azonosító: 187277
Én nem bírom Kristiánt, egyenesen utálom!
2012. november 18. 14:25 #100
esszti
esszti
persona non grata
Hozzászólás: 1350
Azonosító: 177910
CarrieJones szivemből szóltál...
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!