Többször is megbukott a suliban Zámbó Krisztián
2012. november 17. 22:03
|
|
RainbowRawrr.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 187209 offline
|
Krisztiánka, amúgy is csak azért van még bent mert az apucija rajongói nyomják, mint az őrül a szavazatokat, de hát sajnos ez van... Essen ki végre, könyörgöm!
2012. november 17. 22:28
|
|
Nezumi 128új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.24. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 176414 offline
|
Őszintén az X-Faktort nem nézem se az apját se őt nem szerettem,de ez cikk undorító ilyesmivel elődrukkolni, az egész Blikk újságnak megvan a saját kis értelmiségi szintje, ugyan úgy mint a VV szánalmas ,hogy egyáltalán valaki is időt öl belé .
2012. november 17. 23:11
|
|
kikijo18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 267 Csatolások: 0 Azonosító: 180479 offline
|
Bukot diák vagy és ... 0.o de x-faktorban nincs helyed ... ezt mindenki tudja ... Jimmy fiaként vagy még mindíg bent a X-faktorban ... és téged idézlek : most nem Zámbó nével akarok itt lenni !
ha nem lenne apád Jimmy akkor sehol se lennél még a táborig se juttottál volna el ... -.-"
ha nem lenne apád Jimmy akkor sehol se lennél még a táborig se juttottál volna el ... -.-"
2012. november 17. 23:11
|
|
LoveSelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 178030 offline
|
Sose bírtam és nem is fogom.Undorítóóó!!!!
2012. november 17. 23:48
|
|
eszti29amazon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 2148 Csatolások: 412 Azonosító: 132965 offline
|
Idézet (Bella99 @ 2012.11.17. 14:27)
Én most nem védeni szeretném Krisztiánt, csupán kiakarom fejteni a véleményemet erről.
Nem hinném, hogy Krisztián erre a 'teljesítményére' olyan büszke lenne ( tény és való, eléggé kínos az, ha az ember 3× megbukott), de valaki a szülei válását másképpen éli meg. Ő például rontott az átlagán, míg mások lehet, a tanulásba temetkeznének bele. Bár az is mélyen elgondolkodtatott, hogy ez a hír butaság... nem nézném ki Krisztiánból.
A sok hisztizése, amit a műsorban produkál nevetséges, de mit lehet tenni? Semmit.
Azzal, hogy jelentkezett a műsorba nagyon mellé fogott, de viszont Ildikónak sem nem kellett volna továbbvinnie az élő showba.
Ezekkel a folyamatosan piszkálódásokkal pedig nem megyünk semmire.
Nem hinném, hogy Krisztián erre a 'teljesítményére' olyan büszke lenne ( tény és való, eléggé kínos az, ha az ember 3× megbukott), de valaki a szülei válását másképpen éli meg. Ő például rontott az átlagán, míg mások lehet, a tanulásba temetkeznének bele. Bár az is mélyen elgondolkodtatott, hogy ez a hír butaság... nem nézném ki Krisztiánból.
A sok hisztizése, amit a műsorban produkál nevetséges, de mit lehet tenni? Semmit.
Azzal, hogy jelentkezett a műsorba nagyon mellé fogott, de viszont Ildikónak sem nem kellett volna továbbvinnie az élő showba.
Ezekkel a folyamatosan piszkálódásokkal pedig nem megyünk semmire.
egyetértek...
2012. november 18. 04:14
|
|
Kameúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 176102 offline
|
Egyáltalán nem áll szándékomban Krisztiánt védeni, de nagyon erős rosszindulatot éreztem ebben az irományban... Valószínűleg az emberek valamiféle hallással rendelkező, józan többsége hidegrázást kap már tőle így hétről hétre az X Faktorban, én se vagyok ezzel másként, de ugyanannyira amennyire Krisztiánnak sincs sok köze az énekléshez, az egykori iskolai eredményei alapján való ítélkezésnek legalább olyan kevés köze van a kialakult (valóban bosszantó) tényhez, hogy nincs semmi hangja, mégis bent tartják a műsorban. Hozzátenném, hogy a szülők körülményes válása és a családi háttér nagyon sokat nyom a latba a tanulmányi eredményeknél, főleg egy 13 körüli gyerek esetében, így kicsit gusztustalannak tartom ahogy ez ilyen módon megemlítésre került. Mellesleg ha valaki minden külső tényező nélkül, "csakmerhülye" alapon háromszor bukik meg egymás után, annak már nem rendes iskolában lenne a helye. Nem bántásból mondom, az ilyen emberek nyilván nem tehetnek róla... Egyébként meg nem igazán foglalkoztat az egész felhajtás az X Faktor körül, viszont az indokolatlanul eltúlzott rosszindulatot személy szerint elítélem, ezért is éreztem most szükségesnek, hogy írjak egy "ellenkommentet". Hiába, mostanában nagy divat lett az ilyen jellegű véleményeknek hangot adni, a továbbikban ki is maradnék ebből, mindenesetre általános értelemben véve is remélem, lesz aki érti, miért írtam ezt és elgondolkodik rajta~
2012. november 18. 07:57
Engem nem érdekel mit csinált,mit csinál és mit fog csinálni.Tűnjön el és kész.
2012. november 18. 09:32
Blikk egy szennylap ezt eddig is mindenki tudta.A kedves cikkíróról pedig csak annyit tudok mondani hogy ezt a véleményt szerintem jobb lett volna nem cikk formájában közölni.Itt van Krisztián adatlapja ott nyugodtan leírhatta volna ezt a véleményeknél.Krisztiánt egyébként sokszor nem értem,de egyetértek azzal hogy nem kéne őt folyton bántani,leszólni azért mert énekes szeretne lenni (aminek elég kevés esélye van.)
2012. november 18. 10:38
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Elegem van ezekből az idióta
véleményekből.
Csúcs lenne, ha a tisztelt Zs név alatt, egy olyan vrájter lenne, aki minden nempályáravaló hírességet kiosztana, így egységesek lennének a kritikák, de ezek a cikkek állandóan csak Zámbó Krisztiánt támadják. Marhaság. Szószerinti Bukott Diák volt, talán. Egy nagy rakás szerencsétlenség, talán. De attól még színvonalasabb lehetne az a lecsó amit írnak róla...
2012. november 18. 11:56
Elsőnek is nem vagyok nagy Krisztián rajongó sőt utálom de ilyet senkiről se írnék ilyen gyalázó szöveget.És ennek a Tisztelt Zs-nek annyit mondanák, hogy ő sem egy észlény , hogy ilyet ír .
2012. november 18. 12:57
Na,ez már sok. Igen,felfogtunk hogy Zs nem szereti Zámbó Krisztiánt,de legalább a rajongóira lehetne tekintettel. Nekik biztosan jólesik,hogy ezt olvassák,tényleg... Attól,hogy divat lett utálni a srácot,a cikkíró még nem lesz menőbb,hogy kommentekben helyeselnek neki Krisztián utálói. Ha meg nem ez a célja,akkor vezesse le máshol a feszültséget,ne Starity-n.
Még annyi,hogy sok cikket nem fogadnak el,mert sok a beküldött cikk,nem felelnek meg az előírásoknak,stb. Ez megfelel ? Egy mocskolódó vélemény cikként leközölve mennyivel jobb,mint a tagok rendes írásai? Írhatnánk mi is cikkeket,teli személyes véleménnyel.
Még annyi,hogy sok cikket nem fogadnak el,mert sok a beküldött cikk,nem felelnek meg az előírásoknak,stb. Ez megfelel ? Egy mocskolódó vélemény cikként leközölve mennyivel jobb,mint a tagok rendes írásai? Írhatnánk mi is cikkeket,teli személyes véleménnyel.
2012. november 18. 13:03
Húúú, ez a Zs mos naon kiosztotta a csávót
Nekem 8 h hányszor bukott meg, jelenleg maga a csávó sem érdekel. Trónörökösnek meg aztán végképp nem mondanám.
2012. november 18. 13:19
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Tehetségtelen az tény, de ilyen módon írni róla azért mégse kéne..szólásszabadság van, na de azért ez a cikk kritikán aluli. Na bumm, hogy 15 évesen még az általánosba járt...én ismerek olyat, aki nagykorúságáig nem tudta kijárni. Ha a cikkíró elolvasta volna rendesen a Blikk cikkeket, akkor az is kiderült volna számára, hogy Krisztián azóta leérettségizett. Röhej, hogy pont én védem meg a srácot( nem nézem a faktort és hidegen hagy Jimmy fia ), de ő legalább a saját arcával áll ki és nem egy nicknév mögé bújva aláz le másokat.
2012. november 18. 13:22
|
|
LadyBarbieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.18. Hozzászólás: 27 Csatolások: 2 Azonosító: 189909 offline
|
Biztos meg volt az ok erre,de azért a sorok tényleg picit sértőek.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?

0 felhasználónak tetszik: