Többször is megbukott a suliban Zámbó Krisztián
2012. november 17. 08:47
Beyla mindent leírtál!nem szeretem ezt az embert,meg istenem még hányat nem,de nem írok róla ilyen cikkeket már csak erkölcsből sem!mi az hogy "vélemény"?! wtf....eléggé elszabadultak ezek a cikkírási módok mostanában......
2012. november 17. 08:49
|
|
MissViriií.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 189722 offline
|
Szerintem felesleges cikk..
Ő ilyen fajta gyerek volt és.??
Több ilyen gyerek van,és ráadásul sztár.
Ő ilyen fajta gyerek volt és.??
Több ilyen gyerek van,és ráadásul sztár.
2012. november 17. 09:08
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Ebben a cikkben nincs semmi érdekesség -.-" csak az hogy mennyire uálja Zámbó Krisztiánt a cikk írója. erre senki se kíváncsi. Felesleges cikk.
2012. november 17. 09:56
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
3x megbukott?
az szép..
2012. november 17. 10:08
Már nem azért én se szeretem Zámbó Krisztiánt de szerintem ez a cikk már túl megy egy határon meg az előző egy-kettő is, mert ebből a cikkből az jön le, hogy a cikk írója utálja őt. Nem azért de szerintem ha valaki cikket ír annak semlegesnek kell maradnia bármennyire is nem szereti azt az illetőt akiről szól a cikk, vagy ne is írjon semmit. Mert én lassan odajutok hogy azt tartom szánalmasnak aki ezt a cikket írta, mert ezzel már magát járatja le.
2012. november 17. 10:10
Ura atyám.Akkor már 2 dolog miatt énekelte a Bukott Diák című számot. 
Ez van.Én nem vitatkozok senkivel
Ez van.Én nem vitatkozok senkivel
2012. november 17. 10:14
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
A cikk olvasása közben eltanakodtam valamin: Nem lehet, hogy éneből bukott meg szegény Krisztián?
Amúgy hülyeség ilyen kifogásokat keresnie. Nekem a szüleim már rég elváltak, nagynéném meghalt meg stb, de mégis jó tanuló vagyok.
Amúgy hülyeség ilyen kifogásokat keresnie. Nekem a szüleim már rég elváltak, nagynéném meghalt meg stb, de mégis jó tanuló vagyok.
2012. november 17. 10:19
|
|
Pocokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 186682 offline
|
Zs! Ezt most már igazán abbahagyhatnád! Akár milyen cikket olvasok tőled, dől belőle az undor és az irónia! Ez a te véleményed! Normális cikkeket akarok olvasni -.- Nem a TE szar véleményedet!
2012. november 17. 10:28
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Én sem szeretem Zámbó Krisztiánt, de már pár cikkben kifejtetted,hogy tehetségtelen.Igen az, egyetértek.De ez a cikk, már túl megy egy határon is.Ezzel az erővel bárki, írhatna megalázó cikkeket a sztárokról.Szörnyű ez a cikk és fölösleges! Legalább vállald fel a neved Zs!
2012. november 17. 10:32
Az én szívem csücske sem Krisztián, sőt kifejezetten irritál DE, ez azért egy kicsit már sok... Csak úgy süt ebből a cikkből az utálat, amit azért kulturáltabb formában is lehetne közölni...
2012. november 17. 10:53
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
Kedves cikkíró!
Ezzel és az előző cikkeddel kiadtad magadból az utálatot, amit Zámbó Krisztián iránt érzel, vagy még szeretnél néhány ilyen (elnézést a kifejezésért) szart írni?
Ezzel és az előző cikkeddel kiadtad magadból az utálatot, amit Zámbó Krisztián iránt érzel, vagy még szeretnél néhány ilyen (elnézést a kifejezésért) szart írni?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: