Az X-Faktor helyett inkább az iskolában kelle benntartani Zámbó Krisztiánt. A megkérdőjelezhető tudással megáldott énekes ugyanis töbször is megbukott általánosban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Többször is megbukott a suliban Zámbó Krisztián
2012. november 16. 23:49
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Az RTL Klub úgy sem fogja kiejteni Krisztiánt, mert a negatív cikkek is hírek, nekik pedig ebből van a pénzük
Szégyen és gyalázat. A cikk nekem tetszik, szívesen olvasok finom gúnnyal megfűszerezett, tényekkel alátámasztott véleményt.
2012. november 16. 23:51
Hát kicsit kedvesebbre is sikeredhetett volna a cikk. Nem szeretem Krisztiánt,de elég sokat kap ígyis...
2012. november 16. 23:53
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Ebből a "cikkből" fröcsög az elfogultság és a gúny. Én sem szeretem őt, de ha már cikket írunk valakiről, az a minimum, hogy nem így tesszük azt.
2012. november 17. 00:02
Ez nem cikknek való téma. Véleményt a sztáradatlapon is lehet írni szerintem. Amúgy nálam a 3-as nem számít jó jegynek, nem tudom hogy képzelte ez a tag, hogy ezt annak nevezi. -.-"
2012. november 17. 00:12
|
|
tcsajszivúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.06. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 121931 offline
|
Nem tudom mi a bajotok
már nem azért cikk vagy nem cikk (jó talán kicsit elfogult) de csak az igazságot írja.
Néha az újságok is túlzásba esnek.. néha mi is túlzásba eshetünk
és szerintem nincs olyan aki ne értene egyet vele!! cikk írójának: legközelebb kicsit kevésbé tedd bele a véleményed..
vagyis hát ennyire ne látsszon haha
bár nekem nagyon tetszett szét nevettem magam.
2012. november 17. 00:22
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Azért ez a cikk kicsit bunkó, nem mellesleg tele van egyéni véleménnyel, ami alapból nem megengedett... elvileg -.- Nem mintha én szeretném Kriszitánt, de na, ez kicsit már sok.
2012. november 17. 00:40
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Oda van írva az elejére, hogy VÉLEMÉNY. Ha ezt látod, és tovább olvasod annak ellenére, hogy nem szereted az ilyesfajta cikkeket... magadat hibáztasd, ne a szerző vérét szívd.
2012. november 17. 07:55
|
LittleKatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 179363 offline
|
A drága szerző leszokhatna a cikk-helyett-kritikaírásról, mert nem ez volt az első alkalom. Az utóbbi Zámbós cikkjébenen is elég szubjektív módon itélte meg a helyzetet.
De azért leszögezhetjük, hogy nem szeretem Zámbó Krisztiánt, mert szerintem is tehetségtelen, na de megalázni ezért nem kell senkit...
De azért leszögezhetjük, hogy nem szeretem Zámbó Krisztiánt, mert szerintem is tehetségtelen, na de megalázni ezért nem kell senkit...
2012. november 17. 08:04
Számora eez egykicsit sem meglepő.
Úgy értem nincs jó hangja és a képéről sem mondhatni hogy sugárzik az értelem.
Úgy értem nincs jó hangja és a képéről sem mondhatni hogy sugárzik az értelem.
2012. november 17. 08:12
|
|
Alishon. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.06. Hozzászólás: 653 Csatolások: 537 Azonosító: 163409 offline
|
Szörnyű ez a cikk. Azért figyelembe vehetné a cikkíró, hogy itt vannak rajongók is, akik nem szeretnének gondolom egy ilyen cikket olvasni, amiből fröcsög a lenéző, bunkó és megvető szöveg. Ha a drága cikkíró annyira kiakarja fejteni a véleményét, ott lett volna a hozzászólás gomb, oda lehetett volna írni. Borzalmas, hogy már ezen az oldalon sincsenek normális emberek, akik megértik egymást. Undorító. És kár, hogy ezt épp egy moderátor tette...
Én sem bírom Krisztiánt, de aki nem élte még át, a szülői válást, vagy egy szülő elvesztését az pofázhat ! Ássa el magát az, aki írta ezt a cikket. !
Én sem bírom Krisztiánt, de aki nem élte még át, a szülői válást, vagy egy szülő elvesztését az pofázhat ! Ássa el magát az, aki írta ezt a cikket. !
2012. november 17. 08:19
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Noni00 ott a pont
Alishon.
Szörnyű ez a cikk. Azért figyelembe vehetné a cikkíró, hogy itt vannak rajongók is, akik nem szeretnének gondolom egy ilyen cikket olvasni, amiből fröcsög a lenéző, bunkó és megvető szöveg. Ha a drága cikkíró annyira kiakarja fejteni a véleményét, ott lett volna a hozzászólás gomb, oda lehetett volna írni. Borzalmas, hogy már ezen az oldalon sincsenek normális emberek, akik megértik egymást. Undorító. És kár, hogy ezt épp egy moderátor tette...
Én sem bírom Krisztiánt, de aki nem élte még át, a szülői válást, vagy egy szülőelvesztését az pofázhat ! Ássa el magát az, aki írta ezt a cikket. !
Forrás: http://starity.hu/magazin/33243-tobbszor-is-megbukott-a-suliban-zambo-krisztian/#ixzz2CSi4tFxO
ehez meg az a hozzáfűznivalóm h nincs hangja a cikk jó lett csak a bunda tartja bennt!!! még orolhatnáám de...
Alishon.
Én sem bírom Krisztiánt, de aki nem élte még át, a szülői válást, vagy egy szülőelvesztését az pofázhat ! Ássa el magát az, aki írta ezt a cikket. !
Forrás: http://starity.hu/magazin/33243-tobbszor-is-megbukott-a-suliban-zambo-krisztian/#ixzz2CSi4tFxO
ehez meg az a hozzáfűznivalóm h nincs hangja a cikk jó lett csak a bunda tartja bennt!!! még orolhatnáám de...
2012. november 17. 08:23
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Ez milyen cikk?Úgy lehordják szegényt...Nem értem,hogy tehetnek ki ilyen mocskos,megalázó szöveggel ellátott cikket...Szánalom..
Aki írta,1000%,hogy utálja..Várjunk csak?!Ez akkor már felér egy utálkozó cikkel..Nem értem hogy tehették ki..
A cikkhez:Szerintem nem ő az egyetlen aki megbukott..És a szüle válása miatt?Teszitek fel a kérdést..Igen az miatt!Ha nem éltél át ilyesmit akkor nem is tudod épp ésszel felfogni,hogy mi történik ilyenkor az emberek többségével.A másik pedig az,hogy ha az egyik szülőd egy sztár,még nehezebb ez az egész herce-hurca..
Aki írta,1000%,hogy utálja..Várjunk csak?!Ez akkor már felér egy utálkozó cikkel..Nem értem hogy tehették ki..
A cikkhez:Szerintem nem ő az egyetlen aki megbukott..És a szüle válása miatt?Teszitek fel a kérdést..Igen az miatt!Ha nem éltél át ilyesmit akkor nem is tudod épp ésszel felfogni,hogy mi történik ilyenkor az emberek többségével.A másik pedig az,hogy ha az egyik szülőd egy sztár,még nehezebb ez az egész herce-hurca..
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2012. november 17. 08:28
|
|
lilla90új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 186796 offline
|
Számomra egyértelmű volt hogy Zs írta amikor a cikket megláttam.
Mért zavar annyira Zámbó hogy ilyen és ennyi cikket írsz róla???
Tehetségtelen.De ezt már kifejtetted nem egy cikkben.
Felválalhatnád a neved!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mért zavar annyira Zámbó hogy ilyen és ennyi cikket írsz róla???
Tehetségtelen.De ezt már kifejtetted nem egy cikkben.
Felválalhatnád a neved!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. november 17. 08:30
|
|
Alishon. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.06. Hozzászólás: 653 Csatolások: 537 Azonosító: 163409 offline
|
Idézet (kataszeles90 @ 2012.11.17. 08:19)
Noni00 ott a pont
Alishon.
Alishon.
Az igen.
Te meg megtanulhatnál normálisan írni. Ezek szerint lehet, hogy te is bukdácsolsz.
2012. november 17. 08:32
|
|
Mes.iiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 124268 offline
|
nem szeretem Zámbó Krisztiánt.szerintem tehetségtelen,de akkor sem kéne ilyen stílusban írni róla.lehet valakinek rossz véleménye,de szerintem normálisan is lehet írni.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2012. november 17. 08:35
|
|
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline
|
én még nem hallottam Krisztián hangját, de az,hogy tehetséges/tehetségtelen az éneklésbe,nem nagyon kapcsolható össze azzal,hogy milyenek az agyi képességei..
2012. november 17. 08:43
Alishon. mert ugye te soha sem nyomsz félre egy gombot sem?!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.