Jimmy már lezavarta volna fiát a színpadról
2012. november 13. 21:17
|
|
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline
|
Szerintem is így tett volna. A fia csak a hangját akarja megmutatni, de közben nem veszi észre, hogy nincs neki. De a zsűrit sem értem, hiszen eddig ők döntöttek és én a helyükben már rég lekültem volna őt a színpadról. :/
2012. november 13. 21:42
|
|
Lona09új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 180863 offline
|
Idézet (csbiuska @ 2012.11.13. 15:23)
Dibla adom... Istenem! Nem a kedvencem Krisztián, és azt is elismerem, hogy rossz volt eddig (majdnem!!) az összes produkciója, de azért még nem kell ilyeneket írni róla! Amúgy is! Honnan a fenéből tudja a cikk kedves írója, hogy Jimmy mit tett volna?!... Én a szerző helyében átolvastam volna még egyszer ezt a rohadt szarul megírt cikket, és utána tettem volna közzé... Na csak ennyit akartam mondani... -.-"!!!
teljesen egyetértek..
2012. november 14. 14:38
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Leszögezem, nem nézem a gipszfaktort, így fogalmam sincs, milyen hangja van, kihez képes, DE! Egy dolog, hogy nem olyan tehetséges mint az apja, de ettől miért kell elítélni? Nem kell hozzá hasonlítgatni, nem kell olyannak lennie, nem kell megfelelnie neki, mert ő egy önálló ember, és az is lehet, hogy hozzá más műfaj áll közel...
Ha meg annyira borzalmas, vajon miért nem küldték még eddig haza?
Ha meg annyira borzalmas, vajon miért nem küldték még eddig haza?
2012. november 14. 16:39
|
Bogi9903visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 179921 offline
|
Szerintem jó ez a cikk. Nincs hangja. Bűn hamis. Már a táborba sem kellett volna, hogy bejusson. És tényleg csak Jimmy rajongói tartják bent a versenyben
2012. november 14. 16:57
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Hát..tényleg nincs valami jó hangja...de nem is annyira szörnyű,szerintem
2012. november 14. 17:49
|
|
Eperfa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 571 Csatolások: 4 Azonosító: 158518 offline
|
és az a poén hogy a Krisztián itt sokkal előrébb van a listán.
De amúgy most már nem mondhatja, hogy kiszáll... :\
De csak egy párbajba kerül, és tuti kinnlesz. De nem gonoszságból, lehet, hogy tényleg jobb lenne neki is úgy.
De amúgy most már nem mondhatja, hogy kiszáll... :\
De csak egy párbajba kerül, és tuti kinnlesz. De nem gonoszságból, lehet, hogy tényleg jobb lenne neki is úgy.
2012. november 14. 18:50
Szerintem sem valami jó énekes.Viszont az már zavar hogy Geszti állandóan azzal jön,hogy az apját utánozza,és hogy semmilyen szám se jó,mert mind Jimmy-re emlékezteti.Szerintem némelyik dalt jól tudja énekelni - legfőképpen a lassú dalokat - de valljuk be - inkább a Jimmy dalokban jó a hangja.
2012. november 15. 07:58
Ez a tehetségkutató már régóta nem a tehetségekről szól hanem a pénzről! Gusztustalan amit az RTL Klub csinál! Őszintén mondhatom Zámbó Jimmmy forog a sírjában!
2012. november 15. 11:15
Szerintem butaság hogyha valaki nemtud énekelni, elmegy egy tehetségkutatóba miközbe valakinek a gyereke és csak ezért van benne. Ki kellene esnie.
2012. november 15. 14:05
|
|
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline
|
Neki más réges rég ki kellett volna esnie.A semmiért van ott!Jobbnál jobb hangú embereket ejtett ki Keresztes Ildikó a Mnetorházban....Krisztián helyett lehett volna mást vinni és volt választék.Remélem párbajozni fog és ki fog esni mert hangja nulla.Apja szégyelné...
2012. november 16. 13:59
|
|
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline
|
Nagyon hamis szinte minden hangja.Szerintem nincs helye az x faktorban.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: