Bon Jovi szerintem elsírta volna magát ha hallja a dalát ettől a sráctól, mert valami rettenet szar volt. Ez a műsor se fogja megváltoztatni az életét, se a karrierjét.
Mellékesen a Fehér Zoli sem volt egy nagy kaland, bár azért több hangja van a Zámbótól, de egyáltalán nem gáz, hogy végre nem kell a csöpögős, nyálas dalait hallanunk.
Jimmy már lezavarta volna fiát a színpadról
2012. november 12. 18:18
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
2012. november 12. 18:18
Ahogy elnézem itt mindenki egyettért.
Gondoljatok bele: miért nézik fojton a papírt? Mert ez csak egy előre megszervezett sz@r! Semmi más! Szerintem már azt is tudják hogy ki fogja megnyerni!
Ennyire nem hülyék az emberek hogy ilyen dolgokat ne vegyenek észre!
Gondoljatok bele: miért nézik fojton a papírt? Mert ez csak egy előre megszervezett sz@r! Semmi más! Szerintem már azt is tudják hogy ki fogja megnyerni!
Ennyire nem hülyék az emberek hogy ilyen dolgokat ne vegyenek észre!
2012. november 12. 18:19
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Mi ez a cikk már megint? A cikk az cikk, nem a véleményedre vagyunk kíváncsiak cikkíró, hanem valami újra, tárgyilagosan! Ha a véleményedet akarod leírni róla, azt az adatlapjánál kéne. Különben mindenki más küldhetne be cikket pl. Justin Bieberről, hogy a milyen tehetségtelen stb (ez csak egy példa volt). Különben meg honnan tudod, mit tenne Jimmy? Sehonnan, szóval az egész cikk értelmetlen, leírtál egy olyan dolgot (Krisztián tehetségtelen), amivel már mindenki tisztában van. A kérdés: mi volt ennek az értelme?
2012. november 12. 18:20
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Ja és gratula a cikk írójának, mert végre leírta a véleményét a hasonló kaliberű énekesekről.
2012. november 12. 18:30
Örülnék ha több ilyen cikket soha nem látnék.Üzenem a cikkírónak hogy Zámbónak van adatlapja oda írjon vèleményt.Ez a cikke még rémesebb mint az előző és pláne arról fogalmunk sincs mit gondolna a kölyök apja.Az egész cikk egy vélemény
2012. november 12. 18:31
nem azért de kedves akárki aki ezt írta csak azt bizonyítod h neked mennyire fontos ez az egész krisztián ügy, nem azért de ő sosem említette h így az apja úgy, csak mindenki úgy veszi mintha folyton előhozná, pedig én nem hallottam a szájából h jajj az emberek jajj az apám jajj .... a próbákon se tűnt fel h az apját felhozta volna,és élő adásban is csak amikor már nagyon muszáj volt beszélt erről. egy szó mint 100 nem lenne ebből semmilyen ügy ha nem lenne folyton vki aki felhozza, én tökéletesen tudom élni az életemet az ügyes bajos dolgaimmal, és nem hat meg egyik x faktoros különösebben h essen már ki, uhh na most szavazok, nem igaz komolyan h az embereknek ennyire nincs más dolguk
a média meg felfújja ezt az egészet az emberek meg rátesznek egy lapáttal, most tényleg ennyire fontos h benne van a műsorban v nincs? azt lehet hallani h csak megrendezett akk meg még annyira sincs értelme ezen az emberek lovagolni heteken keresztül
nekem ez a véleményem nem érdekel kinek tetszik kinek nem de ez már idegesítő ami itt meg, am meg a cikkírásnál oda kéne figyelni h hírértéke legyen ebben aztán nem sok van
a média meg felfújja ezt az egészet az emberek meg rátesznek egy lapáttal, most tényleg ennyire fontos h benne van a műsorban v nincs? azt lehet hallani h csak megrendezett akk meg még annyira sincs értelme ezen az emberek lovagolni heteken keresztül
nekem ez a véleményem nem érdekel kinek tetszik kinek nem de ez már idegesítő ami itt meg, am meg a cikkírásnál oda kéne figyelni h hírértéke legyen ebben aztán nem sok van
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2012. november 12. 18:32
|
ItsMilanvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.04.04. Hozzászólás: 243 Csatolások: 0 Azonosító: 148670 offline
|
Nem értem ki kért ilyen "leíromavéleményemet" posztokat. Ez már nem az első a cikk írójától.. ha ezt a foglalkozást szeretnéd űzni, hozz létre egy saját oldalt/blogot és oda írd le. Egy bulvároldalon ilyen cikkeknek nem szabadna főoldalra kerülnie, mert másra nem jó, csak összeugrasztja az embereket. Oké, már elfogadtam, hogy a starity már nem a minőségre, hanem a kattintásokra megy, de azért ilyet...
2012. november 12. 18:34
|
ItsMilanvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.04.04. Hozzászólás: 243 Csatolások: 0 Azonosító: 148670 offline
|
"Jimmy már lezavarta volna fiát a színpadról" erre meg inkább nem mondok semmit.. ha Jimmy élne, Krisztiánnak nem kellett volna jelentkeznie az X-Faktorba, mert biztos lemezszerződése lenne az apjának köszönhetően...
2012. november 12. 18:43
Ezmiez a cikk? Hogy van már megfogalmazva? Ez gyakorlatilag nem is egy cikk, hanem egy vastag szapulás!
2012. november 12. 18:52
A cikk eléggé gáz lett már el nézést,ahogy észreveszem csak egy vélemény! :S Miért nem írtad Krisztián adatlapjához.?
2012. november 12. 18:56
|
|
NinaSceneBitch please, I'm Boss! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 0 Azonosító: 172971 offline
|
Pedig biztos, hogy nem fog kiesni mert a Jimmy rajongók támogatják.És valószínű emiatt ő fogja megnyerni,pedig sokkal jobb énekesek is vannak nála sőt.
2012. november 12. 19:04
|
|
adrikafazékúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 175304 offline
|
Én már biztos hogy lezavartam volna a szinpadról
2012. november 12. 19:04
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
hÁt én is .. xDDD
2012. november 12. 19:08
|
|
lineafittnes99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 171402 offline
|
Én Ildi helyében be se juttattam volna a 12 . közé ....
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.