Hát teljesen egyetértek a cikk írójával! Semmi hangja, viszont a mentorok nagyon sztárolják, én is félek attól hogy ő nyeri meg a versenyt...
Az apját tisztel(t)em, de valahogy őt nem tudom! Az apja valamit le is tett az asztalra!
Én bizto nem így élnék vissza azzal, hogy az apámat sokan szerették és híres, elismert volt!
Jimmy már lezavarta volna fiát a színpadról
2012. november 16. 16:03
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Ezt kár volt kitenni a Starity oldalára. Kit érdekel mégis ennek a cikkírónak a véleménye? Azt igaz, hogy Jimmy nagyon jó énekes volt, még nagyon kicsi voltam, amikor meghalt, de már kivűlről fújtam a dalait. Jimmy biztos nem zavarta le volna a fiát a színpadról, hanem bíztatná, segítene neki mindenben, ha még élne. Én már elmondtam Krisztiánról a véleményem, ami nem rossz. Úgyhogy fejezzük be ezt a témát és kész. Elegem van már a sértésekből! Ja, meg amúgy is, ez nem egy "vélemény-nyílvánító" oldal, hanem tudtommal hírekkel és a közösséggel foglalkozó!!!!
1 felhasználónak tetszik:
Betti90
2012. november 16. 22:34
itt főleg az a gáz, hogy most akarják megtanítani énekelni. :'D komolyan mondom, én jobban énekelek a zuhany alatt!!
2012. november 17. 11:44
|
|
Nicholetteúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.12. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 189578 offline
|
A műsor lényege tényleg az lenne, hogy ne csak a profi énekesek kapjanak teret.. de a bibi ott van vele, hogy nem mer énekelni azt viszont nem lehet megtanítani... kíváncsi leszek mi lesz ma... vagymégse.
2012. november 17. 13:46
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
nincs is túl jó hangja..
2012. november 17. 14:41
|
|
BlackLisax3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 116 Csatolások: 18 Azonosító: 189820 offline
|
Hát eléggé gyatra volt :/
2012. november 17. 18:06
|
|
rerererereúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 141355 offline
|
Láttam ma, és múlt héten is élőben énekelni az X.faktor főpróbáján, és beszélgettem is vele. Nem csak egy igazán kedves és közvetlen ember, de a hangja is iszonyat jó élőben! Pl. Stone viszont nagyon gyenge. El kell fogadni, hogy még élő adásban is úgy torzítják a hangjukat, ahogy akarják...
2012. november 17. 20:31
|
|
SzisziRencsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 189551 offline
|
A mostaniban jól megmondták, nem tudom Ildikó milyen tehetséget lát benne, meg a nézők. De én az ég világon semmit sem látok benne ami elbüvőlne! Én így vagyok ezzel.....
2012. november 17. 20:40
|
|
BlackLisax3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 116 Csatolások: 18 Azonosító: 189820 offline
|
Meg is tehette volna
2012. november 17. 22:00
|
|
tacsilove01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 159759 offline
|
szerintem alapból nem kellett volna bekerülnie. elég rossz. utálom
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.