Úgy tünik, a jobb szereplése ellenére nemcsak hogy nem csitulnak, inkább újra fellángolnak a viták Zámbó Krisztián körül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jimmy már lezavarta volna fiát a színpadról
2012. november 12. 16:39
|
|
itsanneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.12. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 189590 offline
|
én sem értem :/ Alig talált el 1-2 hangot, borzalmas az előadása. Még beválogatáson is kihajítanám, ha tőlem függene :S Elnézést az esetleges rajongóktól.
1 felhasználónak tetszik:
Tina98
2012. november 12. 16:41
|
|
IfruzsInaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 183777 offline
|
itsanne ne félj itt nem találsz rajongókat csak azok szavaznak Krisztiánra akik még az apját szerették szomorú hogy nem veszik észre hogy Krisztiánnak ez nem megy. :/
2012. november 12. 16:41
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Ha már másért nem is,legalább az apja emlékére való tekintettel adja fel.
2012. november 12. 16:42
Ez teljes mértégben igaz DE " folyamatosan szégyent hozva annak emlékére." ezzel, hogy ennyire próbálkozik, pont, hogy azt mutatja ki, hogy sokat jelent neki az apja, számít neki az emléke. így tudja feldolgozni a halálát. "A trend szerint sikk őt kinevetni, szapulni, pedig semmivel nem voltak nyálasabbak az általa előadott dalok, mint a jelenben agyonsztárolt Ákosnak, Keresztes Ildikónak és még sorolhatnánk. " azért ennyire nem kéne túlkritikálni őket-.-"
"Egy biztos: a fia akkor még ügyeletes tüzoltóként sem állhatna fel a színpad sarkába.
" honnan tudod?! beszéltél Jimmyvel egy médium segítségével?!
"Az eddigi szereplését is hosszú időbe telik majd lelkileg és fülileg feldolgozni, megemészteni." te biztosan ezerszer jobban énekelsz nála......
Szerintem semmi keresnivalója a színpadon, hamis a hangja és tehettségtelen, de nem kéne kiemelni folyton a negatív dolgait.... néha az embereknek olyan nagy szája van, közben ők sem jobbak a másiknál
"Egy biztos: a fia akkor még ügyeletes tüzoltóként sem állhatna fel a színpad sarkába.
" honnan tudod?! beszéltél Jimmyvel egy médium segítségével?!
"Az eddigi szereplését is hosszú időbe telik majd lelkileg és fülileg feldolgozni, megemészteni." te biztosan ezerszer jobban énekelsz nála......
Szerintem semmi keresnivalója a színpadon, hamis a hangja és tehettségtelen, de nem kéne kiemelni folyton a negatív dolgait.... néha az embereknek olyan nagy szája van, közben ők sem jobbak a másiknál
2012. november 12. 16:43
|
|
Little Monster 37visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 167174 offline
|
Nincs hangja. Tény. SOHA nem ér majd az apja árnyékába, tényleg csak a Jimmy rajongók tartják még benn, de nagyképűnek nem nagyképű, és ha jól emlékszem, voltak nála 10000-szer rosszabbak, akik -míly meglepő- kiestek. Ezt nem kell felfújni, ő is ki fog esni
Nagyon érdekes, és elgondolkodtató, hogy a retek klub ilyenkor miért nem tudja manipulálni a szavazatokat, mint máskor?
Hustler
2012. november 12. 16:44
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
teljesen egyet értek a cikkel
2012. november 12. 16:53
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Én is teljesen egyetértek az cikkel.Fogalmam sincs,hogy,hogy lehet versenyben még. Ilyen produkciókkal ,amiket az X Faktorban művelt... inkább szégyenemben elbújnék.
2012. november 12. 16:56
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Teljes mértékben egyetértek a cikkel
Én is lezavarnám a színpadról !
Én is lezavarnám a színpadról !
2012. november 12. 16:56
Az 5. élő show nekem tetszett...de az előző,elég durvák voltak,ha így fojtatja sokkal jobb lesz,mert valahogy lecsúszott,de bízik benne mnidenki,mivel tudják hogy tehetséges.
2012. november 12. 16:57
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Merész cikk lett, épp ezért tetszik.
Várhatjuk, hogy abbahagyja, de nem fogja, az öreg Jimmy rajongók meg szavaznak rá...De ha nem az Oláh Gergő, hanem ő fogja megnyerni, akkor soha többé nem nézem ezt a műsort.
Várhatjuk, hogy abbahagyja, de nem fogja, az öreg Jimmy rajongók meg szavaznak rá...De ha nem az Oláh Gergő, hanem ő fogja megnyerni, akkor soha többé nem nézem ezt a műsort.
Hustler
2012. november 12. 16:58
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Én csak azt nem értem, hogy ezt minek kellett megírni. Mindenki tisztában volt azzal, hogy Jimmy is sírva röhögne a fia produkcióján, már elnézést. Nem kell ehhez túl sok logika.
2012. november 12. 16:59
Kicsit elfogult cikk lett, nem?
Bár azt kell mondjam, hogy minden szavával egyet értek! Ennek a Zámbó gyereknek mennie kell, jobb lenne ha ezt mindenki (köztük ő maga is) észrevenné végre..
2012. november 12. 16:59
Kedves Cikkíró! Egy jó tipp: még ha igazad is van abban, hogy Krisztián szánalmas, SOHA nem beszélhetsz/írhatsz másnak a nevében, főleg, ha az az ember halott! Mégis honnan tudod, hogy ő mit tenne?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.