Zámbó Krisztián kiszállna az X-Faktorból
2012. október 18. 20:40
|
|
harry styles fan 13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 178859 offline
|
ASkkor minek jelentkezet???...ezektől az emberketől teljesen ki vok h akinek lenne esélye(szerintem nem nyerné meg de mind1)...stb...de én igy is ugy is utálom Zábó Krisztiánt nem tom ti h vagytok vele de nekem ez a véleményem
2012. október 18. 21:05
|
|
Naomi01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 184462 offline
|
már nem azért, de szerintem örüljön neki, hogy eljutott idáig. vagy egyáltalán akkor minek jelentkezett? van 10000 másik ember, aki szivesen bekerült volna az élősóba, ő meg bekerült, de képes lenne ezt eldobni magától.. szerintem ha már belekezdett, akkor csinálja végig!
2012. október 24. 05:46
|
|
hengan norbertvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.30. Hozzászólás: 282 Csatolások: 347 Azonosító: 154266 offline
|
Szerintem is elég gyengén teljesített...
2012. október 29. 21:36
|
|
cirkooooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 167308 offline
|
Ha lenne egy kis önkritikája és visszanézné a felvételt,bizonyára nem venné el továbbra is a jobbak helyét.Ebben a szakmában nem érdemes úgy nyomulni,mint ő,úgysem lesz nagy énekes! Olyannak érdemes harcolni,aki harc nélkül is jó,laza és erre született: pld.Oláh Gergő.
2012. november 18. 09:47
|
|
szilágyi szilviúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 187123 offline
|
jól tenné,nem fog hiányozni..az elején még bírtam is,de hétről hétre,csalódást okozott,meg mindig mutatják,hogy a kisfilmjében vitázik Keresztes Ildikóval,hogy " Ildikó! Te nem bízol bennem?Én el szeretném énekelni ezt a dalt!!" hát énekeld ba+! de végre ne hamisan!
2012. november 18. 09:53
|
Horse1000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 228 Csatolások: 30 Azonosító: 187674 offline
|
akkor minek jelentkezett, ha ki akar szállni? most mindenhol ezt írják, szegény zámbó meg sajnálkozik magán, hogy kiszállna. DE AKKOR MIÉRT JELENTKEZETT?????????????
2012. november 18. 09:53
Hát tényleg kiszállhatna... amikor legelőszőr láttam, ugye a Bukott diákot énekelte, akkor még szimpi volt, nagyon jól énekelt, mondtam is, hogy "Én neki fogok szurkolni", de azután egyre rosszabb volt, és még most sincs semmilyen változás, úgyhogy tényleg jobban tenné, ha kiszállna, és nem elvenné a helyet a többi, tehetségesebb énekestől.( Ez mi, hogy kiesett a Like??? Akkor már ezerszer inkább a Krisztián essen ki...vagy a Stone) Na de eltértem a tárgytól.
2012. november 18. 09:55
|
Horse1000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 228 Csatolások: 30 Azonosító: 187674 offline
|
Idézet (Destiny015 @ 2012.11.18. 09:53)
Hát tényleg kiszállhatna... amikor legelőszőr láttam, ugye a Bukott diákot énekelte, akkor még szimpi volt, nagyon jól énekelt, mondtam is, hogy "Én neki fogok szurkolni", de azután egyre rosszabb volt, és még most sincs semmilyen változás, úgyhogy tényleg jobban tenné, ha kiszállna, és nem elvenné a helyet a többi, tehetségesebb énekestől.( Ez mi, hogy kiesett a Like??? Akkor már ezerszer inkább a Krisztián essen ki...vagy a Stone) Na de eltértem a tárgytól.
IGEN, IGEN PONTOSAN!!!
2012. november 19. 17:27
|
|
BlackLisax3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 116 Csatolások: 18 Azonosító: 189820 offline
|
Jobban tenné..
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: