Zámbó Krisztián kiszállna az X-Faktorból
2012. október 16. 16:23
Ha úgy éri béna volt akkor menjen, én annyira nem hiányolnám...
2012. október 16. 16:27
|
|
essztipersona non grata |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.15. Hozzászólás: 1350 Csatolások: 0 Azonosító: 177910 offline
|
Már nem azért, de aki ezt a szakmát választja, annak számolnia kell az ilyenekkel. És ha netán koncertet kéne adnia több ezer ember előtt, akkor megfutamodna? Egyébként ezzel a rinyálással nem ér el semmit. -.-
2012. október 16. 16:36
jól énekel élőben, azt nem tudom hogy itt miért nem sikerül neki
de én nem írom le, mert tud ő jobban is, am meg gergő az egyetlen aki hozza a szintet, az összes többi nem ér fel hozzá, akár hogyan táncikálnak meg ugrándoznak a színpadon, gergő jelenleg az aki, valóban élvezhető produkciót nyújt, a többiek meg elmennek szinten vannak
de én nem írom le, mert tud ő jobban is, am meg gergő az egyetlen aki hozza a szintet, az összes többi nem ér fel hozzá, akár hogyan táncikálnak meg ugrándoznak a színpadon, gergő jelenleg az aki, valóban élvezhető produkciót nyújt, a többiek meg elmennek szinten vannak
2012. október 16. 16:38
Nyugodtan menjen csak nem ide való. Most is csak azért jutott tovább mert a Jimmy rajongók rászavaztak és nem azért mert van elég tehetsége. Ha lenne annyi tehetsége akkor már rég lenne mit felmutatni.
2012. október 16. 16:48
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
csak azért mondja hogy legyen valami megható sztorija és szavazzanak rá az emberek, és sajnálják... nekem teljesen mindegy hogy kiszáll-e, úgyse fog nyerni, már most látszik. és mellesleg akármeddig jut sokkal népszerűbb úgyse lesz, ő is úgy fog járni mint a legtöbb magyar tehetségkutató felfedezett hogy elveszik a semmibe a köztudatból... jó vannak kivételek de nemhiszem hogy ő az lesz :\
2012. október 16. 16:50
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Leglább be vallja a saját hibáját :| Csak az a baj hogy a mai világnak nem ez a becsületes ember kell hanem olyan mint a Csobot Adél vagyis egy Pi@a
2012. október 16. 16:58
|
|
katikacskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 136542 offline
|
Nincs semmi baj Krisztiánnal,csak saját magát is túl akarja szárnyalni és a nagy bizonyitási vágyba belecsuklik.Nem kellene akarjon ennyire bizonyitani.
2012. október 16. 17:04
Hát nem lenne kár érte ha feladná, semmi hang, semmi tehetség, csak színészkedni tud, nem tudom mi a fenének kellett vinni az élő showba ha folyamatosan lebőg. És szerintem ez az egész csak színészkedés hogy "jajj szegény Krisztián", biztos nem adná fel élete lehetőségét. Ildi nagyon rosszul döntött vele kapcsolatban.
2012. október 16. 17:14
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Jelentkezni sem kellett volna... -.-"
Life.and.Happy: De Adél legalább tud énekelni
Life.and.Happy: De Adél legalább tud énekelni
2012. október 16. 17:18
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
nem sínék utnánna
2012. október 16. 17:20
|
|
JustAMuffin__új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 37 Csatolások: 9 Azonosító: 187658 offline
|
minek jelentkezik, hogyha utána felakarja adni? hogyha már benne van a showban, akkor legalább addig "harcoljon", míg ki nem esik.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: