Zámbó Krisztián kiszállna az X-Faktorból
2012. október 16. 17:45
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Akkor gyerünk,menjen.
2012. október 16. 18:14
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
tényleg ki kéne száálnia. aztán a végén kiderül, hogy csak sajnáltatja magát és a nézők megsajnálják és megnyeri az x faktort :'D
2012. október 16. 18:15
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Örülök, hogy belátja a borzalmat.
De ez megint annak a jele, hogy megsirassák, és bentmaradjon.
2012. október 16. 18:55
|
robert gordonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 186921 offline
|
nagyon gyengén szerepelt ,úgy h hadd menjen
2012. október 16. 19:32
|
Lovas csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.02. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 187041 offline
|
ÁÁh, nem szeretem. Sokan kiestek, és sokkal jobbak voltak nála! Nem tud semmi rendkívülit, ha megerőltetem magam, én is kicsikarok magamból ilyen hangokat... Öreg is, ronda is, és az, hogy a próbákon 'kifogástalan' volt nem jelent semmit, mert MI nem láttunk ebből SEMMIT!
2012. október 16. 19:38
|
|
betti96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.23. Hozzászólás: 328 Csatolások: 0 Azonosító: 153647 offline
|
Nem az x faktorba való! Egyszerűen borzalmas volt az első élő adásban, pedig mikor azt a Gaga dalt énekelte azt hittem, hogy igenis jó helyen van ez a gyerek, de hamar megváltoztatta a véleményemet.
2012. október 16. 19:50
|
|
hengan norbertvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.30. Hozzászólás: 282 Csatolások: 347 Azonosító: 154266 offline
|
Ha már jelentkezett és eljutott az elő schow-ig ,akkor legalább rendesen végig.
2012. október 16. 20:02
|
|
Almáspitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 141311 offline
|
Ne sírjon már.... nem az én stílusom de nem volt rossz mindenkinek vannak rossz pilanatai ha "nem az x faktorba" való akkor ez nem a múltkori produkciója miatt...azért nem lehet annyira jó hogy mindenki azt hiszi hogy az apja árnyékában van :SS
2012. október 16. 20:13
olyan egy beképzelt majom azt hiszi hogy tehetséges szerintem meg nem ja és azt hiszi hogy mindent megkaphat mert Zámbó Jimmy fia Jézusom ez olyan szánalmas és gyökérség
2012. október 16. 20:43
|
|
Sissy132új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 182585 offline
|
Hello!
Én nem rá vagyok mérges hanem a népre akik rá szavaznak.Jó nem mondom,hogy a családtagjai,ismerősei ne szavazzanak rá hiszen ez természetes,de aki nem ismeri az fogja már fel,hogy ő nem Zámbó Jimmy!!!Ő csak a fia!Amúgyis Zámbó Jimmy sokkal jobban énekelt mint a fia!Ja és sokkal jobban énekel tőle pl.Oláh Gergő,Antall Timi,stb.
Én nem rá vagyok mérges hanem a népre akik rá szavaznak.Jó nem mondom,hogy a családtagjai,ismerősei ne szavazzanak rá hiszen ez természetes,de aki nem ismeri az fogja már fel,hogy ő nem Zámbó Jimmy!!!Ő csak a fia!Amúgyis Zámbó Jimmy sokkal jobban énekelt mint a fia!Ja és sokkal jobban énekel tőle pl.Oláh Gergő,Antall Timi,stb.
2012. október 16. 21:28
|
|
vikike1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.15. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 187757 offline
|
Én rá is harag szom mert az apja árnyékába PEDIG AZT MONDTA, HOGY Ő NEM AZ Ő ÁRNYÉKÁBAN AKAR LENNI ÉS , HOGY NE HASONLÍTSÁK AZ APJÁHOZ DE A SZAVAZÓKBÓL SEM TUDOM , HOGY - HOGY LEHET EGY IJEN MÁR BOCSI A KIFEJEZÉSÉRT DE SZAR PRODUKCIOÉRT BENT MARADNI?
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: