Olivia Penpraze és Amanda Todd — csak két áldozat a sok közül
2012. november 01. 18:41
|
szuszmuszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.31. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 62363 offline
|
Ez sajnos a 21. század.. az emberekben alig van együttérzés, és már csak akkor emelik fel a fejüket amikor megtörtént a baj. Amanda videóját megnézve, csak egy kérdés merült fel bennem, hogy miért nem törölte magát facebookról?? Nem kellett volna neki ezeket a szarságokat olvasnia.. Ha a többi ember nem tud mit kezdeni a rengeteg idejével nem az Ő problémája, meg a másik, hogy egyáltalán valaki, hogy kívánhatja azt egy tinédzser lánynak hogy halljon meg??!! Nyugodjék békében mind a két lány, és a cikk írójával egyetértek abban, hogy egy mosoly is rengeteget segíthet!!
2012. november 02. 21:35
|
|
Kathy122visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 347 Csatolások: 27 Azonosító: 175358 offline
|
Idézet (verenyi.rebeka @ 2012.10.30. 20:03)
http://www.youtube.com/watch?v=j60XKRfoUVM
Ezt a videót Amanda csinálta egy nappal a halála előtt. Szegény követett el hibákat, de ki nem követett még el? Ezt teszik az emberek egymással! Ha csak egy kicsit lennénk kedvesebbek, lehet hogy nem ott tartanánk, hogy fiatal lányok lesznek öngyilkosok!
Nyugodjatok békében, Amanda és Olivia!
Ezt a videót Amanda csinálta egy nappal a halála előtt. Szegény követett el hibákat, de ki nem követett még el? Ezt teszik az emberek egymással! Ha csak egy kicsit lennénk kedvesebbek, lehet hogy nem ott tartanánk, hogy fiatal lányok lesznek öngyilkosok!
Nyugodjatok békében, Amanda és Olivia!
igazad van!
2012. november 03. 19:15
|
birdie19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.31. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 185167 offline
|
Azok, akik bántanak és leszólnak másokat, mert kövér vagy depressziós stb. és még bátorítsák is őket arra, hogy öngyilkosak legyenek, a pofájukról süljön le a bőr, szégyelljék magukat! Én is voltam depressziós, mint ez az Olivia nevű lány, de segítséggel le lehet győzni!
2012. november 04. 09:59
|
|
Wixxiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.24. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 186581 offline
|
Azok akik megbántották lehetne annyi eszük hogy gondolkozzanak el hogy miket mondtak szegény lányoknak!!! Majd ha nekik is ilyen kellemetlen helyzetük lesz mint ennek a két lánynak.. Akk ők mit tennének??...
2012. november 04. 19:53
|
|
LyricsGirlDankakivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 187612 offline
|
Igazságtalanság ez az egész, az emberiség mára már nagyon sokat enged meg magának! Egyre több gyilkosság van, és öngyilkosság, mire jó ez? Hihetetlen hova fajul ez a világ...-.-"
2012. november 05. 18:47
|
|
rencsajszi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 605 Csatolások: 0 Azonosító: 135047 offline
|
mindig is elítéltem azokat akik azért bántják meg a másikat csak mert önértékelési zavarai vannak.. -.-" nem gondolnak bele az emberek, hogy elég bajuk van már, de még rá is tesznek egy lapáttal?! Szégyelljék el magukat az ilyen "emberek"!! Nyugodjatok békében! bocsi hogy ezt csak egy ilyen háborgó üzenet után küldöm..
2012. november 07. 18:20
sajnálom mind a 2-t tleg =( nyugodjanak békében!
De!
amikor Amanda meghalt az egész facebook ezzel volt tele... felmentem és csak ezt láttam mindenhol. engem már egyik kicsit zavart... jó sajnálják sokan én is. de otthon gyújtsanak érte gyertyát v mittomén, nem az h kiteszik profilképnek és "lájk ha sajnálod" ez miez??
csak lájkgyűjtés aljas móddal...
és akkor láttam egy olyan kommentet egy oldalon Amanda képe alatt h "Szegény Amanda. Pedig nagyon szerettem :"("
Basszus nem is ismerted míg meg nem halt -.-"
ez már gyalázás v nemtom, de nekem elég fura volt.
sajnálom is őt, meg nem is. Minek kell 10-en akárhány évesen meztelenkedni webkamerába? Értelme? nincs
szval ez az ő hibája volt sztem, bár a többieknek meg nem kellett volna ezzel csesztetni...
szval részemről ennyit
De!
amikor Amanda meghalt az egész facebook ezzel volt tele... felmentem és csak ezt láttam mindenhol. engem már egyik kicsit zavart... jó sajnálják sokan én is. de otthon gyújtsanak érte gyertyát v mittomén, nem az h kiteszik profilképnek és "lájk ha sajnálod" ez miez??
csak lájkgyűjtés aljas móddal...
és akkor láttam egy olyan kommentet egy oldalon Amanda képe alatt h "Szegény Amanda. Pedig nagyon szerettem :"("
Basszus nem is ismerted míg meg nem halt -.-"
ez már gyalázás v nemtom, de nekem elég fura volt.
sajnálom is őt, meg nem is. Minek kell 10-en akárhány évesen meztelenkedni webkamerába? Értelme? nincs
szval ez az ő hibája volt sztem, bár a többieknek meg nem kellett volna ezzel csesztetni...
2012. november 08. 15:21
|
|
brigicyyКp0p Pяiŋ¢єss |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.23. Hozzászólás: 2222 Csatolások: 13090 Azonosító: 110738 offline
|
Ez van amikor az emberek nem gondolkoznak és olyanakat mondanak meg tesznek amivel másnak fájdalmat okoznak... Sajnos a mai világban rengeteg ilyen fiatal van és senki nincs aki segítene nekik..
Egyszerűen az emeberek rosszindulata sajnos határtalan és ebbe halt bele ez a 2 szegény lány is...
Nyugodjanak békében..
Egyszerűen az emeberek rosszindulata sajnos határtalan és ebbe halt bele ez a 2 szegény lány is...
Nyugodjanak békében..
2012. november 08. 16:07
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
Nyugodjanak békében.
Nem kell foglalkozni az ilyen emberekkel csak rosszakarók nincsenek megelégedve magukkal és másokon vezetik le...
Nem kell foglalkozni az ilyen emberekkel csak rosszakarók nincsenek megelégedve magukkal és másokon vezetik le...
2012. november 11. 10:16
Nem értem az embereket, hogy hogy a fenébe lehetnek ennyire szemetek?? Most komolyan valakinek a halálát kívánni az azért mindenen túl megy én őszintén szólva már az is lecsuknám aki ilyeneket mer mondani. De nem értem hogy azok akik másokkal ezt teszik nem gondolnak bele hogy fordított esetben mi lenne???
A két lány története nagyon szomorú, de túl könnyen feladták mármint hogy öngyilkosak lettek nem hiszem hogy ez lett volna a legjobb megoldás, hanem küzdeni. Habár így már könnyű okosnak lenni.
A két lány története nagyon szomorú, de túl könnyen feladták mármint hogy öngyilkosak lettek nem hiszem hogy ez lett volna a legjobb megoldás, hanem küzdeni. Habár így már könnyű okosnak lenni.
2012. november 11. 14:40
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Ez szörnyű ! Szegény lányok !Egy "pár" ember csak beszél össze -vissza és fogalma sincs aról hogy súlyosan megbánt valakit . Hogy lehet valakinek a halálát kívánni ? Főleg olyan embernek aki semmit nem ártott nekik ?Én még a legrosszabb ellenségemnek sem kívánnám a halálát.A mai emberek tényleg felelőtlenek és csak beszélnek össze-vissza.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: