Nyugodjatok békében
Olivia Penpraze és Amanda Todd — csak két áldozat a sok közül
2012. október 27. 13:04
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
Én teljesen átérzem amit ők.. de mind egy.
Nyugodjatok békében
!
Nyugodjatok békében
2012. október 27. 14:44
|
|
Elenaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 179 Csatolások: 99 Azonosító: 184154 offline
|
Nyugodjanak békében. Szőrnyű, hogy milyen emberek vannak. Hogy egy olyna ember nincs körülöttük aki ezt észrevenné és segítene. Vagy, hogy miért piszkálják. Miután majdnem meghal még azt mondani, hogy ügyesebb legyen! Hát normális az ilyen? Belegondol abba, hogy a halála az ő hibája is? Tényleg, szörnyűek az emberek! És a baj az, hogy egyre több az ilyen! És nem lehet velük nem foglalkozni! Ha valaki csak ilyenekkel van körülvéve, akkor nem lehet mit csinálni. Egyébként szerintem a szülők azért észrevehettek volna valamit! Mindkét lánynál szerintem részben a szülők is a hibásak. De ez az én véleményem.
2012. október 27. 19:16
Kissé lehangoló ezt a sok "R.I.P. Amanda" kommentet olvasni 
Igazán szörnyűséges dolog, hogy valaki képes volt így tönkretenni egy fiatal lány életét, de most gondoljunk bele. Amíg élt, és ti is ott lettetek volna valahol Kanadában, akkor ki mellé áltatok volna? Utólag már könnyű mondani, hogy Amanda mellé, de ha jobban belegondol az ember, akkor talán nem így lett volna. Azt meg egyenesen nem értem, hogy miért van így felkapva. Igen, sajnálom őt, mert valóban szörnyű, hogy alig 15 éves volt csak, de ilyesmik naponta történnek, amik pedig még rosszabbak is. Hogy miért? Amandának legalább volt ahhoz egy csöppnyi önbizalma, hogy segítséget kért, azoknak, akik meg talán pár perce végeztek magukkal, mert csúfolták, már annyira a padlón voltak, hogy segítséget se mertek kérni! Részben Amanda is hibás volt a dologban, mert egy vadidegennek, akit csak a netről ismersz, annak semmilyen "olyan" képet nem kéne megmutatni, vagy bevenni a dumáját, hiába lehet olyan ártatlan arca és kisugárzása, mindig azok a legnagyobb suttyók... Amandában mindössze a befolyásolhatóság volt a hiba. Mert, ha nem lett volna az, akkor még ma is köztünk lenne. De ilyenkor derülnek ki, hogy kik az igazi barátok. Előtte voltak barátai, aztán amikor kikerült róla az a kép, már mindenkit elveszített. Segítségre, barátokra volt szüksége. De nem voltak neki. Sose voltak, hisz' ha lettek volna, akkor mellé álltak volna akkor, amikor az a pasas elküldte mindenkinek a képét. És a szülők?! Ők mi a fészkes fenét csináltak?! Nem igaz, hogy nem vették észre, hogy a lányuk depressziód! Eszükbe se jutott volna feljelenteni?! Ha az én gyerekemről készülne egy ilyen fotó, amit elküld egy vadidegen mindenkinek, abba na minutumban feljelenteném! Most őszintén: a szülei se voltak mellette, mert ha mellette lettek volna, Amanda talán még ma is élne. Most már szánhatják-bánhatják, már totál mindegy. Ennyit ér az egész társadalom... Most is van a neten egy 13 éves csajszi, aki "jól megmondja a frankót", és végig káromkodja a videót. Ő is csak fiatal, és befolyásolható. Ahogyan nézegettem Youtube-on a kommenteket, olyanokat láttam, hogy "már várom, hogy igyon fehérítőt" és "igen, te k*rva vagy". Most mindenki az utálkozók mellé áll, de majd ha nála is bekövetkezik az a pont, amikor mindenki utálja, és öngyilkos lesz, akkor mindenki ott fogja siratni. Most még van esély, hogy mellé álljon bárki is. De hónapok, vagy évek múlva mi lesz?...
Igazán szörnyűséges dolog, hogy valaki képes volt így tönkretenni egy fiatal lány életét, de most gondoljunk bele. Amíg élt, és ti is ott lettetek volna valahol Kanadában, akkor ki mellé áltatok volna? Utólag már könnyű mondani, hogy Amanda mellé, de ha jobban belegondol az ember, akkor talán nem így lett volna. Azt meg egyenesen nem értem, hogy miért van így felkapva. Igen, sajnálom őt, mert valóban szörnyű, hogy alig 15 éves volt csak, de ilyesmik naponta történnek, amik pedig még rosszabbak is. Hogy miért? Amandának legalább volt ahhoz egy csöppnyi önbizalma, hogy segítséget kért, azoknak, akik meg talán pár perce végeztek magukkal, mert csúfolták, már annyira a padlón voltak, hogy segítséget se mertek kérni! Részben Amanda is hibás volt a dologban, mert egy vadidegennek, akit csak a netről ismersz, annak semmilyen "olyan" képet nem kéne megmutatni, vagy bevenni a dumáját, hiába lehet olyan ártatlan arca és kisugárzása, mindig azok a legnagyobb suttyók... Amandában mindössze a befolyásolhatóság volt a hiba. Mert, ha nem lett volna az, akkor még ma is köztünk lenne. De ilyenkor derülnek ki, hogy kik az igazi barátok. Előtte voltak barátai, aztán amikor kikerült róla az a kép, már mindenkit elveszített. Segítségre, barátokra volt szüksége. De nem voltak neki. Sose voltak, hisz' ha lettek volna, akkor mellé álltak volna akkor, amikor az a pasas elküldte mindenkinek a képét. És a szülők?! Ők mi a fészkes fenét csináltak?! Nem igaz, hogy nem vették észre, hogy a lányuk depressziód! Eszükbe se jutott volna feljelenteni?! Ha az én gyerekemről készülne egy ilyen fotó, amit elküld egy vadidegen mindenkinek, abba na minutumban feljelenteném! Most őszintén: a szülei se voltak mellette, mert ha mellette lettek volna, Amanda talán még ma is élne. Most már szánhatják-bánhatják, már totál mindegy. Ennyit ér az egész társadalom... Most is van a neten egy 13 éves csajszi, aki "jól megmondja a frankót", és végig káromkodja a videót. Ő is csak fiatal, és befolyásolható. Ahogyan nézegettem Youtube-on a kommenteket, olyanokat láttam, hogy "már várom, hogy igyon fehérítőt" és "igen, te k*rva vagy". Most mindenki az utálkozók mellé áll, de majd ha nála is bekövetkezik az a pont, amikor mindenki utálja, és öngyilkos lesz, akkor mindenki ott fogja siratni. Most még van esély, hogy mellé álljon bárki is. De hónapok, vagy évek múlva mi lesz?...
2012. október 27. 22:12
|
|
szimike1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 178227 offline
|
ÚÚÚÚÚÚÚristen nemááá minden ember bántja rosszabat a gyengébbet!!!
2012. október 28. 11:13
|
|
ku99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 151526 offline
|
Sokszor nem értem az embereket h miért kell másokat bántani..abba nem gondolnak bele hogy esetleg a másiknak milyen érzés..Amanda elkövetett egy hibát..de ki ne követne el??Ilyenkor az ember azt gondolná h az állitolagos barátai mellette állnak...de nem.Mert vannak a világon ilyen k*csög emberek akik csak addig vannak veled mig nincs gond veled...ha szorulna is beléjük jó érzés mind2 lány eseténél akkor még most is élnének...de nem..nagyon sajnálom őket.De sajnos az ilyen emberek ellen nem lehet mit tenni.Pedig ők sem különben ők is ugyanolyan emberek mint ahogy Amanda és Olivia volt....nekik kéne inkább magukba szállni..ha megmár nem éllnek akkor nem kell odamenni a szülökhöz puncsorogni hogy ők mellettük álltak meg igy szerették meg biztatták mert nem igy volt...
2012. október 28. 15:20
|
|
szilágyi szilviúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 187123 offline
|
A HÜLYE!!!!!! ....
2012. október 28. 17:00
|
|
BrigiiRuszooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 184273 offline
|
énsajnálomőket..
2012. október 28. 17:03
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Na igen, a társadalom. Undorító emberek vannak manapság. Tisztelet a kivételnek, mert az ugye mindig van. Nagyon sajnálom, hogy ez történt ezekkel a lányokkal, ilyenkor azonban elgondolkodom: hol vannak ebben a helyzetben a családtagok és barátok? A legapróbb nyomát se vették észre annak, hogy milyen lelkiállapotban van ez a két lány?? Igazi barátaik biztos, hogy nem voltak, sajnos. Ha lettek volna, talán nem következett volna be a tragédia. Lehet, hogy a szüleikkel nem volt olyan a viszonyuk, hogy megbeszéljenek egymással ilyen dolgokat, de egy szülőnek akkor is észre kellene vennie az ilyesmit. Nem figyeltek oda maximálisan a gyerekeikre. Sőt, egyáltalán nem. Azt, hogy iskolát kellett váltaniuk undorítónak tartom, pláne, hogy nekem is volt már részem ilyesmiben, de hála égnek nem ilyen durva módon. Néhány gyereket alapból gusztustalannak tartok a gimnáziumokból, mert azt hiszik hogy menők ha lenéznek másokat, miközben se ész, se gerinc nem jutott nekik. Talán nekem azért volt könnyű, mert remek barátaim vannak és olyan szüleim, akikkel bármilyen gondomat megoszthatom. Szörnyű élmény volt, vasárnaponként már sírtam, mert tudtam hogy hétfőn be kell mennem közéjük... Talán ez most kissé túlzásnak hangzik, de tényleg borzalmas volt. Szerencsére a mostani iskolámban már egyáltalán nincs ez. Amandáról annyit, hogy elkövetett egy hibát amit megbánt, és mindenki rögtön elkezdte megalázni, miközben biztos vagyok benne, hogy azok akik bántották őt sem szentek, sőt lehet, hogy sokkal több mocskot őrizgetnek magukban, csak könnyű dolguk volt, mert senki sem tudott a dolgaikról... Köszönet a cikkért, nagyon tanulságos volt!
RIP Olivia Penpraze & Amanda Todd
1 felhasználónak tetszik:
Luckie
2012. október 28. 17:27
|
|
xxEmoVirixxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.21. Hozzászólás: 68 Csatolások: 30 Azonosító: 188055 offline
|
Egyszerűen undorítóak az emberek. Ki az a féreg ( elnézést a férgektől) aki képes csak egy Facebookos kép miatt így megalázni valakit? Vagy megveretni valakit? Nem gondolnak arra, hogy ennek milyen súlyos következményei lehetnek? Szörnyű. Nagyon sajnálom mind a két lányt. Őszinte részvétem.
2012. október 29. 10:53
Igen , ilyenkor undorítóak az embrek , egyébként meg mindenki csak mondja ,mondja de biztos , hogy ti is sértettetek már meg valakit .!Nincs olyan ember aki ne , ha tragédia történik mindenki írja hogy milyen undorítóak az emberek , egyébként meg ti sem vagytok különbek!Amúgy meg ezen kár rágódnotok ,mert mi semmivel nem bántottuk őt.!
2012. október 30. 13:46
Hát, ez lett a vége annak, hogy az emberek ilyen undorítóak is tudnak lenni! Egy 15 éves lány, és egy nem tudom hány éves lány halálát okozták! Mért nem tudtak kedvesek lenni velük?! Ilyenkor tényleg nem értem az embereket.! Szánalmas mondhatom! Hol itt ebbe a világba, az össze tartás és a kedvesség?! Sehol! Ez abból fakad, hogy ha az ember azt hiszi, ha bunkó, avval már jót cselekedett! Pedig nem így van! Ez a két gyönyörű, csinos, és vékony lány, az utálkozó, és bunkó emberek miatt, nem élhették tovább az életüket, csak bántották, és bántották, és most ha velük ilyen történik, nem esik nekik rosszul?! Dehogynem! Először kéne gondolkozni, mielőtt kimondták volna, ezeket a súlyos, és sértő szavakat. Nyugodjatok békében, Amanda Todd, és Olivia Penpraze. UI.: Remélem azokkal az emberekkel is ez fog megtörténni, akik őket bántották.
2012. október 30. 15:25
|
|
Betty953visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 379 Csatolások: 31 Azonosító: 152953 offline
|
Ez egyszerűen borzalmas. A barátnőm mesélte el a suliban ezt a történetet. Én elborzattam a hír hallatán, és nagyon kezdtem sajnálni ezt a két lányt. Ezek a történetek szívhez szólóak és csak annyit mondanak el mennyire mocskos ez a világ. Mennyire tudjuk a másikat szekálni, csesztetni és minden mást csinálni vele. De ezen változtatni kéne. De hogyan?
2012. október 30. 20:03
|
|
verenyi.rebekaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 182630 offline
|
http://www.youtube.com/watch?v=j60XKRfoUVM
Ezt a videót Amanda csinálta egy nappal a halála előtt. Szegény követett el hibákat, de ki nem követett még el? Ezt teszik az emberek egymással! Ha csak egy kicsit lennénk kedvesebbek, lehet hogy nem ott tartanánk, hogy fiatal lányok lesznek öngyilkosok!
Nyugodjatok békében, Amanda és Olivia!
Ezt a videót Amanda csinálta egy nappal a halála előtt. Szegény követett el hibákat, de ki nem követett még el? Ezt teszik az emberek egymással! Ha csak egy kicsit lennénk kedvesebbek, lehet hogy nem ott tartanánk, hogy fiatal lányok lesznek öngyilkosok!
Nyugodjatok békében, Amanda és Olivia!
2012. október 31. 11:59
|
|
Amanda Salvatoreúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.28. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 188483 offline
|
Szegények ... : /
2012. október 31. 18:25
ÓÓóóó istenem szegény lány!
Néztem a videót és szörnyű volt!
Gratula a balfaszoknak akik piszkálták!
Elérték amit akartak!
Nyugodj békében Amanda és Olivia
Néztem a videót és szörnyű volt!
Gratula a balfaszoknak akik piszkálták!
Elérték amit akartak!
Nyugodj békében Amanda és Olivia
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.