Kirúgták készülő filmjéből Kristen Stewartot
2012. augusztus 13. 11:56
Még hogy jó színésznő?Inkább siralmas színjátéka
2012. augusztus 13. 15:18
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Lehet, hogy én vagyok a tudatlan, de egy félrelépéshez két ember kell. Tehát azzal vádolni, hogy ő tette tönkre egy anya és gyerekei életét, az túlzás. A férj is kellett ehhez. Illetve a családon belüli körülményeket sem ismerjük, lehet, nem is kellene sajnálni a drága anyukát. (Nem gonoszságból mondom, az én szüleim is elváltak a seggfej apám miatt, nekem kellett tinifejjel tartani az életet anyámban, annyira megviselte az egész. De ettől függetlenül más családokban lehet más is a helyzet, például a feleség az utálnivaló és tőle menekül máshová a férj.) Ez persze nem mentség, ha el akarják hagyni a párjukat, vállaják fel, a titkolózás szinte soha nem vezet jóra.
Egy ilyen sztár esetében, mint Kristen, szerintem érthető, hogy egy romantikus dráma főszerepét röviddel a botrány után nem merik rábízni. Főleg a tini rajongókat/gyűlölködőket ismerve...
Ezzel jár az ilyesféle filmekkel megszerzett hírnév. Talán ez arra kényszeríti majd, hogy olyan filmekben próbáljon meg szerepet szerezni, amik komolyabbak, melyeknek a célközönsége jórészt nem a mostani rajongó/gyűlölködő tábora. Ha valóban tehetséges, akkor ott talán megmutathatja, hogy mire képes.
Egy ilyen sztár esetében, mint Kristen, szerintem érthető, hogy egy romantikus dráma főszerepét röviddel a botrány után nem merik rábízni. Főleg a tini rajongókat/gyűlölködőket ismerve...
Ezzel jár az ilyesféle filmekkel megszerzett hírnév. Talán ez arra kényszeríti majd, hogy olyan filmekben próbáljon meg szerepet szerezni, amik komolyabbak, melyeknek a célközönsége jórészt nem a mostani rajongó/gyűlölködő tábora. Ha valóban tehetséges, akkor ott talán megmutathatja, hogy mire képes.
2012. augusztus 13. 16:52
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
Oké, Kristen nem éppen a szívem csücske és egyáltalán nem volt szép dolog tőle amit tett, de akkor sem kéne kirúgni emiatt egy filmből. Ha elfordult tőle pár rajongó, azok nem is voltak igazi rajongók. És ezt nem rajongóként mondom. Csak idegesít az igazságtalanság. Hibázott, oké. Ő is emberből van. Túlléphetünk?
2012. augusztus 13. 17:47
|
|
Evalineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 161374 offline
|
És akk mivan? Félrelépet. A világon több millió ember lép félre, mégis - csak mert sztár - ezen kell csámcsogni. És a volt rajongóit szívem szerint leköpném - már bocs, ha a kommentelők között volt ilyen. Most mindenki játsza magát, hogy most félrelépet, akkor most hagyjuk cserben. Ő is ember, ő is hibázhat, semmi közünk a magán életéhez. Így döntött hát így döntött.
2012. augusztus 13. 18:55
|
|
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline
|
Oké, ezzel jól tönkretette a magánéletét, de amit csináltak ez egy nagy baromság. Függetlenül attól, hogy kivel kavar és kivel nem, én nem attól néztem meg a filmjeit, és nem azért tetszett a Hófehér és a Vadász, mert Robert Pattinsonnal volt együtt. Egyébként meg már az Alkonyat előtt is voltak filmjei (bár kétségkívül ez lendítette őt fel).
Amúgy meg a "családanya és gyermekei" életét nem ő tette tönkre, hanem az apjuk.
Amúgy meg a "családanya és gyermekei" életét nem ő tette tönkre, hanem az apjuk.
2012. augusztus 14. 11:43
|
Dórika16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 179362 offline
|
Nekem nagyon, nagyon bejön Kristen Stevart, úgyhogy akármit írnak nekem attól még híres filmsztár. Azért gondoljunk bele, hogy kevés ember jut el addig, hogy sok és híres filmben szerepeljen.
2012. augusztus 14. 12:17
|
|
SweatDreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 127 Csatolások: 36 Azonosító: 183352 offline
|
megérdemli:o én szerettem amíg kinem derült hogy csalja robertet. de most már nem tudok ránézni ugy mint egy sztárra.
2012. augusztus 14. 12:20
|
|
Mrs. Stylinsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 182560 offline
|
Nah. ezt hívják szívásnak
2012. augusztus 14. 15:20
|
|
Zsaklinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.24. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 67145 offline
|
Szerintem nem a magánélete alapján kellene megítélni egy embert a szakmában. Ezeket félre kellene tenni és a szakmai teljesítményére kellene figyelni.
Egyet viszont nem értek, miért azt mondják hogy Kristen tönkretett egy családanyát és annak gyerekeit,azt nem nézik hogy kettőn állt a vásár?
Lassan eljutunk odáig hogy szegény férjét kellene sajnálnunk, hogy az a gonosz perszóna elcsábította.....
Egyet viszont nem értek, miért azt mondják hogy Kristen tönkretett egy családanyát és annak gyerekeit,azt nem nézik hogy kettőn állt a vásár?
Lassan eljutunk odáig hogy szegény férjét kellene sajnálnunk, hogy az a gonosz perszóna elcsábította.....
2012. augusztus 14. 23:19
|
v000kr1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 183515 offline
|
Szét kellene választani a munkát és a magánéletet. Nem hiszem, hogy az új főszereplő jelölt, vagy egyáltalán bárki a filmesek között "annyira" nemes jelleműek lennének, hogy valakit, egy nagyon-nagy butaság miatt, ezért a sárba tiporjanak.
Elég sokan félreléptek már, csak azt nem követte ekkora hűhó.
Valakinek nagyon szúrta a szemét Kristen.
Elég sokan félreléptek már, csak azt nem követte ekkora hűhó.
Valakinek nagyon szúrta a szemét Kristen.
2012. augusztus 15. 09:03
|
|
mogyiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 183458 offline
|
Mi az, hogy ő tette tönkre a családanya és a gyerekek életét? Az szerintem a rendezőn szárad. Kristen a kapcsolatát tette tönkre nem pedig egy családot! Az, hogy meg emiatt kirúgják a filmből szerintem egyeltalán nem volt fair.
2012. augusztus 15. 09:20
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (mogyiii @ 2012.08.15. 09:03)
Mi az, hogy ő tette tönkre a családanya és a gyerekek életét? Az szerintem a rendezőn szárad. Kristen a kapcsolatát tette tönkre nem pedig egy családot! Az, hogy meg emiatt kirúgják a filmből szerintem egyeltalán nem volt fair.
Mindketten hibások. Egy megcsaláshoz 2 ember kell.
Lám, lám, most olvasom hogy a Hófehérke 2-ből is kidobták, ahelyett inkább spin-off film lesz ami Chris karakterére fókuszál ..
2012. augusztus 15. 10:19
|
|
Petra Petrussúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 179113 offline
|
Aki kirugta az jól is tette.!
Csússzon le a szégyen csúszdán:D
Csússzon le a szégyen csúszdán:D
2012. augusztus 15. 12:22
|
Koczyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.07. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 175046 offline
|
Én úgy tudom, egy félrelépéshez két ember kell. Szóval a másik fél nehogy szent legyen már hirtelen. Emiatt meg kidobni filmekbôl Kristen-t minimum nevetséges, hiszen munka és a magánélet két külön dolog. (Vagy legalábbis annak kellene lennie.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: