Starity

Kirúgták készülő filmjéből Kristen Stewartot

19 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 11. 09:34 #221
Pocketfullofsunshine
Pocketfullofsunshine
visszatérő vendég

StátuszSomeone taught me to love everyone.Even my enemies.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 245
Csatolások: 0
Azonosító: 153058
Netti35

Idősebb vagyok jóval 13-nál és igenis megvan a véleményem Stuart kisasszonyról. Nem, nem ez a nagybetűs élet. Ez gyomorforgató...és ugyanezt gondolnám szomszéd Juliról is ha kikezd egy többgyermekes családapával. Igen kettőn áll a vásár, valóban, a férfit sem tartom túl sokra, mert emiatt a picsa miatt elfelejtette a gyerekeit...

Amúgy meg Kristent a legtehetségtelenebb színésznőnek tartom a világon szóval hátha legalább normális színésznők kapják meg ezeket a szerepeket amiket játszott volna. Láttam nem egy filmjét és tényleg semmi tehetsége nincsen, szerintem.
1 felhasználónak tetszik: Andro
2012. augusztus 11. 09:35 #222
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pocketfullofsunshine @ 2012.08.11. 09:34)
Netti35

Idősebb vagyok jóval 13-nál és igenis megvan a véleményem Stuart kisasszonyról. Nem, nem ez a nagybetűs élet. Ez gyomorforgató...és ugyanezt gondolnám szomszéd Juliról is ha kikezd egy többgyermekes családapával. Igen kettőn áll a vásár, valóban, a férfit sem tartom túl sokra, mert emiatt a picsa miatt elfelejtette a gyerekeit...

Amúgy meg Kristent a legtehetségtelenebb színésznőnek tartom a világon szóval hátha legalább normális színésznők kapják meg ezeket a szerepeket amiket játszott volna. Láttam nem egy filmjét és tényleg semmi tehetsége nincsen, szerintem.

Én sem mondhattam volna szebben.
2012. augusztus 11. 09:37 #223
- törölt felhasználó -    
Én egyáltalán nem sajnálom, hisz amit tett az azért túl megy minden határon, mert ha igazán szerette volna Rob-ot akkor nem csalta volna meg.
Az biztos ez az egész cécó tönkre tette Kristen karrierjét, mert ha nem csinál valamit amivel visszanyerné az emberek szeretetét akkor eltűnik a süllyesztőben.
2012. augusztus 11. 09:47 #224
Blondie.Star
Blondie.Star
visszatérő vendég

StátuszMindenki egyszer lehet igazán szerelmes!
Hozzászólás: 185
Azonosító: 141807
Egyáltalán nem sajnálom!
Megérdemelte amit kap az emberektől, és Robert-től! Az Ő hibája, hogy ide jutott, (meg a férfié)teljesen egyetértek a barátokkal, és a "rajongókkal" akik elfordultak tőle a viselkedése miatt. Hiába SZTÁR normális ember, emberi hibákkal, amiket nem kell neki elnézni, csak azért mert Ő sztár! Robert jól teszi, hogy nem beszél vele, megérdemli azt amit most kap az élettől! Ha igazán szerette volna Robot, nem teszi ezt vele...és ha a férfi is szerette volna a feleségét és a gyerekeit, a fejébe se fordult volna meg a dolog! Ez az Én véleményem! Elítélem a tette miatt, undorító!...
2012. augusztus 11. 09:48 #225
Judit107
Judit107
daddy steve harrington
Hozzászólás: 2214
Csatolások: 1379
Azonosító: 178984
Kristen amúgy is pocsék színésznő ezért is nem értem,hogy mit keres Hollywoodban.
2012. augusztus 11. 09:51 #226
- törölt felhasználó -    
Hát ezt most megérdemelte
2012. augusztus 11. 09:58 #227
Bella99
Bella99
Fjarna
Hozzászólás: 4376
Csatolások: 58
Azonosító: 130573
A megcsalásnak, még csak most kezdi meginni a levét. Magára vessen ezek után.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. augusztus 11. 10:02 #228
Lizy99
Lizy99
új tag

StátuszSzeress :) <3
Hozzászólás: 22
Azonosító: 164598
Hááát ez van.. aki hülye az hülye!!!
2012. augusztus 11. 10:14 #229
- törölt felhasználó -    
Egy hiba végett így kibaszni vele? Az összes színész ezt csinálja mégsem rúgják ki a szerepéből
Ez azért már rohadt nagy szemétség!!!
Akkor már az összes színész ezt érdemli! Én ki tarok Kristen mellett és sajnálom is!
2012. augusztus 11. 10:22 #230
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Úgy látom, hogy csak én csinálok ebből elvi kérdést, mivel mindenki más a "megérdemelte", illetve az "úgyis tehetségtelen" kifejezéseket szajkózza.
Azért tisztázásképp: Stewart nem szakított szét egy családot. Ezt maximum a drága rendező úr tehette, aki idős tapasztalt fejjel és gyerekekkel viszonyt kezdett vele. Azt állítani, hogy Stewart a felelős azért a kapcsolatért ugyanaz, mintha azt mondanánk, hogy Sanders vetett végett a Pattinson/Stewart álompárnak. Minő különös, hogy utóbbit senki sem látja így.
Ha Stewartot azért rúgnák ki, mert nincs tehetsége, akkor azt mondanám, hogy oké. De ha mindezt azért teszik / azért kényszerül visszalépni a szereptől, mert félrelépett, az már megbocsássatok, de NEM oké. Ez bárkivel megtörténhet - IGEN, veletek is. Az emberek nap mint nap csalják meg párjukat. Nem szép, gyáva dolog ez, de nem kell rögtön célkeresztet rajzolni a homlokukra. Nem is szólva arról, hogy ezen a téren olyan nemi megkülönböztetések vannak, hogy csak pislogni lehet.
Szóval, attól függetlenül, hogy a hír maga igaz vagy nem igaz, én egyenesen elkeserítőnek tartom azt, hogy az emberek ma így vélekednek, még ha sok az ifjonc zsenge lélek is itt.
2 felhasználónak tetszik: janet7, CocoBerry
2012. augusztus 11. 10:23 #231
- törölt felhasználó -    
Hát én gondoltam hogy emiatt a 'kis' félrelépés miatt leáldozóban lesz majd a karrierje.. de hát megérdemli, egyébként sem szerettem.
2012. augusztus 11. 10:24 #232
Draweraptor
Draweraptor
visszatérő vendég

StátuszSurrounded by problems...
Hozzászólás: 435
Azonosító: 165623
Nem is baj, aki ilyet tesz az szemét. Már bocsánat dry.gif
2012. augusztus 11. 10:26 #233
like me
like me
Emma Woodhouse

StátuszFallen love<3
Hozzászólás: 1415
Csatolások: 15
Azonosító: 164042
Idézet
Miután megcsalta kedvesét, a leggyűlöltebb hírességnek kiáltották ki, és ez olyan rossz fényt vetett karrierjére, hogy legújabb filmjéből is kirúgták.

A szerződés felbontásért kirúgás jár rohog.gif Eddig se nagyon akarták nagyra verni, csak a média erőltette rá a rendezőkre, mivel az embereknek kellett. MOst hogy már eladni se lehet, világos, hogy miért engedik útját. pardon.gif Nem kell aggódni azért, nem fog eltűnni Kristen, Lindsay Lohannek megmarad.
2012. augusztus 11. 10:29 #234
dorakomondi
dorakomondi
visszatérő vendég

StátuszEgyszerre akarok mindkét irányba haladni. Vágyom a sikert, keresem a kudarcot.
Hozzászólás: 206
Azonosító: 171303
gyűlölők ... biggrin.gif milyen nevetséges.. aki eddig szerette az azért szerette mert azzal a kis nyálgéppel volt együtt ?! és most hogy megcsalta már mindenki utálja mert ez a Pattinson gyerek sajnáltatja magát ? ugyan.. nézzetek már magatokba. ki nem követ el hibákat élete során?! olyan felszínesek az emberek hogy az már fáj .. én sajnálom a csajt mindenesetre. remélem még helyrejön a későbbiekben minden.
2012. augusztus 11. 10:51 #235
mstk93
mstk93
visszatérő vendég

Státusz- - -
Hozzászólás: 280
Csatolások: 4791
Azonosító: 152581
Ha ezzel Amber jut szerephez, még örülök is!
2012. augusztus 11. 10:58 #236
Beth Rose Darkness
Beth Rose Darkness
visszatérő vendég

Státuszfuck the system
Hozzászólás: 118
Csatolások: 153
Azonosító: 171910
Miért gyűlölik? Mert megcsalta pattinsont? Aki szereti, a tehetsége miatt, azt ez nem érdekli.

Bár az egy kissé durva döntésnek tűnik, hogy egy magánéletben történt dolog miatt kidobták a filmből.
2012. augusztus 11. 11:01 #237
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (mse90 @ 2012.08.11. 10:22)
Úgy látom, hogy csak én csinálok ebből elvi kérdést, mivel mindenki más a "megérdemelte", illetve az "úgyis tehetségtelen" kifejezéseket szajkózza.
Azért tisztázásképp: Stewart nem szakított szét egy családot. Ezt maximum a drága rendező úr tehette, aki idős tapasztalt fejjel és gyerekekkel viszonyt kezdett vele. Azt állítani, hogy Stewart a felelős azért a kapcsolatért ugyanaz, mintha azt mondanánk, hogy Sanders vetett végett a Pattinson/Stewart álompárnak. Minő különös, hogy utóbbit senki sem látja így.
Ha Stewartot azért rúgnák ki, mert nincs tehetsége, akkor azt mondanám, hogy oké. De ha mindezt azért teszik / azért kényszerül visszalépni a szereptől, mert félrelépett, az már megbocsássatok, de NEM oké. Ez bárkivel megtörténhet - IGEN, veletek is. Az emberek nap mint nap csalják meg párjukat. Nem szép, gyáva dolog ez, de nem kell rögtön célkeresztet rajzolni a homlokukra. Nem is szólva arról, hogy ezen a téren olyan nemi megkülönböztetések vannak, hogy csak pislogni lehet.
Szóval, attól függetlenül, hogy a hír maga igaz vagy nem igaz, én egyenesen elkeserítőnek tartom azt, hogy az emberek ma így vélekednek, még ha sok az ifjonc zsenge lélek is itt.

Erről van szó meghajolo.gif
Egy harmadik fél nem tud szétszakítani egy házasságot és nem tud ellopni egy pasit. Nyilván kell valakit hibáztatni és ez tűnik a legevidensebbnek, de ha egy ilyen megtörténik, akkor legyünk őszinték, az a házasság már jóval azelőtt is el volt romolva. Nem azt mondom ezzel, hogy nem volt szar dolog, amit Kristen tett, de ha egy jó házasság lett volna egy hűséges, szerető férjjel, akkor nem tudta volna megtenni. Nem kell úgy csinálni, mintha Kristen legalábbis elrabolta és megerőszakolta volna a srácot, ez nevetséges...
2 felhasználónak tetszik: CocoBerry, mse90
2012. augusztus 11. 11:04 #238
Maite_Kristen Love
Maite_Kristen Love
visszatérő vendég

StátuszAz igazán bátor ember elismeri a többiek erejét
Hozzászólás: 135
Azonosító: 174627
Kezdem meg gyűlölni Kristent
2012. augusztus 11. 11:12 #239
Stella
Stella
visszatérő vendég

StátuszWe are just lost souls.Aren't we?
Hozzászólás: 252
Csatolások: 31
Azonosító: 177281
nem értem hogy az emberek miért ez alapján választanak kedvencet... Aki tényleg birta Kristent,az ezután is fogja... És ha kiderülne hogy rob is megcsalta kristent,akkor őt is utálni kéne? Megtörtént ez van de ez az ő magánéletük.
2012. augusztus 11. 11:34 #240
Bogi9903
Bogi9903
visszatérő vendég

StátuszMusic is the poetry of the air. (Richter) Twitter:Bogesz0011
Hozzászólás: 182
Azonosító: 179921
OK. OK., de szerintem azért méd adhatnának munkát neki. Ennek nem lesz jó vége így.
19 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok