Kirúgták készülő filmjéből Kristen Stewartot
2012. augusztus 11. 11:36
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
Ez azéret tényleg durva. Ige,rossz dolgot ttett,és Rob remélem hogy nem bocsát meg neki,de akkor is a munkát megkaphatná.
2012. augusztus 11. 11:44
|
|
Kis Viktoria Annaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.10. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 183041 offline
|
Melyik filmböl ruktáák ki
2012. augusztus 11. 11:58
Mi az hogy kirugják, csak azért mert megcsalta Robot ezért minden rosszabb lesz neki?!?! De azt sem értem mér csalta meg amúgy is ha nem csalta volna meg akkor nem lenne ez de mindegy magának kereste , de szerintem nem kéne vele így bánni!
2012. augusztus 11. 11:59
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Attól,hogy a magán élete nem tökéletes, nem függ össze azzal,hogy hogyan játsza a szerepeit.Már bocs,de hány másik színész páros csalta meg a másikat mégis jó hírnévnek örvendenek pl:Angelina-Brad-Jennifer,Ashton-Demi stb.
2012. augusztus 11. 12:10
|
|
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline
|
Én nem utáltam meg Kristent.Az hogy megcsalta Robot az rájuk tartozik nem ránk.Magán élet.Semmi közünk nem lenne hozzá úgy mellesleg.És szerintem attól még hogy hűtlen volt ugyan olyan jó színész..Nem is értem hogy miért utálják.Mert megcsalta Robot?És?Oké nem volt szép tőle meg minden de szerintem egy cseppnyi okunk nem lenne utálni mikor nekünk nem is ártott..
2012. augusztus 11. 12:23
|
|
Fannuusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 367 Csatolások: 0 Azonosító: 161261 offline
|
Szerintem igaza van a rendezőnek... mondjuk nem azért kéne lehordani vagy nem megnézni egy filmet, mert a főszereplő a magánéletben egy kezdő Barney Stinson.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. augusztus 11. 12:28
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
hát én se szeretném h egy botrányos színész miatt legyen sikertelen a filmem x'd ha lenne
nade könyörgöm az embereknek semmi közük még mindig kristen magánéletéhet és nemértem h ezért hogylehet megutálni..-.- ha a barátnőtök megcsalná a pasiját azt is gyűlölnétek ?!?!! KÉTLEM..-.- akkormeg ?-.- fuuu...
2012. augusztus 11. 12:29
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
de istenem már szegény...:ss mindenki hibázhat nem kell ezért tönkre tenni az életét. :'D (N)(N)(N)
2012. augusztus 11. 13:24
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
Én nagyon sajnálom Kristent! A magánélete nem tartozik senkire és semmire, és annak is biztos oka volt, hogy megcsalta Robot. De ez már sajnos megtörtént, hiába bánja is, az már a múlt, tovább kell lépni, és nem szabad, az idegességbe beleöregednie. Mert ha így halad, és nem lesz erős, egy szerepet se fog kapni, pedig szerintem a rajongói nem pártoltak el tőle, mert attól, hogy a kapcsolatában nem minden oké, nincs köze a színészkedéshez, mert ő továbbra is ugyanolyan ügyes marad!
2012. augusztus 11. 13:42
|
|
Digi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 513 Csatolások: 0 Azonosító: 148457 offline
|
Stella kérdésével egyetértek.... ha egy filmet nézel ne a színészek magán életével kell foglalkozni hanem a teljesítménnyel, hogy hogy játssza el a karaktert...
és még mindig nem értem a többi kis rajongót,olyan nagy a szájuk h Kristent így meg úgy nem szeretik már mert félrelépett... de azt nem nézik, hogy ahhoz nem csak egy ember kellett...
am a rendező sem normális h a magánélete miatt rúgja ki...
és még mindig nem értem a többi kis rajongót,olyan nagy a szájuk h Kristent így meg úgy nem szeretik már mert félrelépett... de azt nem nézik, hogy ahhoz nem csak egy ember kellett...
am a rendező sem normális h a magánélete miatt rúgja ki...
2012. augusztus 11. 14:00
Mondjuk nem értem mi köze van a karrierjének a magánéletéhez... Azért valamilyen szinten meg is értem a film készítőit.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.