Kirúgták készülő filmjéből Kristen Stewartot
2012. augusztus 11. 14:22
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
ChanelGirl-el értek egyet
2012. augusztus 11. 14:34
|
|
naomi92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 92358 offline
|
Hehhhe Igaza van Kata159 -nek. Mindenhol csak a köpködés Kristen -re, de a férfit nem veszik elő? Ez milyen már? Neki emg van bocsájtva, mert van felesége és két gyereke? Igazságtalanok!
De ebből biztos tanult a színésznő! Mindenki hibázik és nem kell senkit se elítélni.
De ebből biztos tanult a színésznő! Mindenki hibázik és nem kell senkit se elítélni.
2012. augusztus 11. 14:35
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Oké értem én, hogy megcsalta szegény ártatlan Robocskát de Istenem, lépjenek már túl ezen! Nem kéne ennek kihatnia a karrierjére. Eddig teljesen ellene pártoltam de ez most már tényleg túlzás!
2012. augusztus 11. 14:38
Szegény,azért kirugni,mert megcsalta a barátját,sajár magánélete van...ebbe minek kell beleavarni?! nagyon nem értem..
2012. augusztus 11. 14:49
azért a rajongóktól akik igazából rajongtak érte nem vmi szép dolog ha hátat fordítanak neki
én megtehetem mert már jó ideje hogy nem vagyok a rajongója, meg nagyon nem is voltam csak az alkonyat miatt szerettem meg, de az már jó régen volt még az első résznél
a magánéletét nem keverem össze a karrierjével, mivel nekem színmésznőként se jön be innentől kezdve meg egyértelmű a dolog
viszont nem aggódom mert ha eltelik egy kis idő, ez is a feledésbe merül, és helyre állnak a dolgok, csak jelenleg nincs más amin ennyire tudna csámcsogni a sajtó
én megtehetem mert már jó ideje hogy nem vagyok a rajongója, meg nagyon nem is voltam csak az alkonyat miatt szerettem meg, de az már jó régen volt még az első résznél
a magánéletét nem keverem össze a karrierjével, mivel nekem színmésznőként se jön be innentől kezdve meg egyértelmű a dolog
viszont nem aggódom mert ha eltelik egy kis idő, ez is a feledésbe merül, és helyre állnak a dolgok, csak jelenleg nincs más amin ennyire tudna csámcsogni a sajtó
2012. augusztus 11. 15:17
Kristen így járt, de miért nem Jenneifer játszik helyette?
2012. augusztus 11. 15:17
|
|
darkangel89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.20. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 136784 offline
|
Mindenki követ el hibákat...és ha igaz amiket írnak róla meg is bűnhődik érte.Én azért kedvelem mert jó színésznő és nem azért hogy milyen ember hiszen nem ismerem és nem tudom mit miért tesz.
2012. augusztus 11. 15:31
|
|
ZsófiiCicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.18. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 167467 offline
|
megérdemli és nem csak azért amit más emberi lényekkel (jelenleg Roberttel) képes megtenni,hanem mert egy oltári nagy ripacs!
még az Alkonyatban sem bírt rendes alakítást véghezvinni!
még az Alkonyatban sem bírt rendes alakítást véghezvinni!
2012. augusztus 11. 15:37
|
|
ZsófiiCicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.18. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 167467 offline
|
és amúgy néha nem is baj,ha belevonják a magánéletét a karrierjével,mert ezzel nagyon sok szempontból leírta magát!
ha a kedveséhez nem bír hű lenni,h várják el a rendezők,h megbízható legyen!
és gazdasági szempontból is okos döntés volt h kihagyták a filmből,mert nyilván jóval kevesebben néznék meg ha ő játszana benne,hiszen ahogy a cikk írója is megjegyezte,h jóval kevesebb rajongt és sokkal több utálót szerzett ezzel a húzásával!
ha a kedveséhez nem bír hű lenni,h várják el a rendezők,h megbízható legyen!
és gazdasági szempontból is okos döntés volt h kihagyták a filmből,mert nyilván jóval kevesebben néznék meg ha ő játszana benne,hiszen ahogy a cikk írója is megjegyezte,h jóval kevesebb rajongt és sokkal több utálót szerzett ezzel a húzásával!
2012. augusztus 11. 15:48
|
|
veronkaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 182595 offline
|
ez kicsit túlzás szerintem
" oké megcsalta Robertett nem volt valami szép tőle :/ vagyis én mindig is utáltam olyan béna kurvának nézett ki ..és most kiderült hogy téleg az !de azért már anyira utálni hogy kidobják a filmből !? utána mi lesz Bella meg hal a twilght-ben és onnan is kiteszik ?4
'
2012. augusztus 11. 15:58
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Eeezz nagyon gáááz! Szerencsétlen...
Oké, én mikor olvastam,h megcsalta, mondtam, h mekkora hülye vagy..ha ő az igazi, meg szereted miért csalod meg? Gratula. De azért, az,h csomóan most utálják, kitiltották egy rendezvényből, meg most ki is rúgták a filmjéből..nem semmi. Hát, ez van.. most rájár a rúd. Gondolkodott volna előbb. Ekkora szívást. Én ki se lépnék a házamból ha ez lenne velem. Huh, sajnálom..csak azért..most elég szar lehet neki. És ez,h nem gondolta, h ki fog derülni mit tett.. felelőtlenség is volt.
Oké, én mikor olvastam,h megcsalta, mondtam, h mekkora hülye vagy..ha ő az igazi, meg szereted miért csalod meg? Gratula. De azért, az,h csomóan most utálják, kitiltották egy rendezvényből, meg most ki is rúgták a filmjéből..nem semmi. Hát, ez van.. most rájár a rúd. Gondolkodott volna előbb. Ekkora szívást. Én ki se lépnék a házamból ha ez lenne velem. Huh, sajnálom..csak azért..most elég szar lehet neki. És ez,h nem gondolta, h ki fog derülni mit tett.. felelőtlenség is volt.
2012. augusztus 11. 16:45
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Basszus, hogy lehet ezt ennyire eltúlozni? Szét kéne tudni választani a Magánéletet és a Munkát. És mi az, hogy "egy családanya és gyermekei életét tette tönkre"? Nem, azokét max a pasi tette tönkre, mert ő is felelős. Amúgy sokkal durvább dolgokat is csináltak már sztárok, mégse lettek ennyire meggyűlölve.
Nem mondom, hogy nem volt aljas és szemét dolog, de emberek, hagyjuk már ezt...legközelebb kitiltják Kristent a bolygóról, vagy mi?
Nem mondom, hogy nem volt aljas és szemét dolog, de emberek, hagyjuk már ezt...legközelebb kitiltják Kristent a bolygóról, vagy mi?
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: