Kirúgták készülő filmjéből Kristen Stewartot
2012. augusztus 10. 23:26
ezamugy hülyeség.. más is megcsalja a férjét/barátját mégse keritenek neki ekkorafeneket.. megcsalta és? előfordul... kiváncsi lennék az utálói közül hány ember csalta meg azt akivel éppenvolt. nemkell ezért őt ennyire megutálni. Megtette már ugyse tud rajta változtatni, és megbánta ezvan. máskor nemcsinál ilyet de ez szemétség.. ezaz egész. lehet hogy ő megbántotta Rob-ot... de az csak egy ember... viszont ezért Kristent többezren gyűlölik... amugymeg ezzel az erövel a kivülállóknak semmi közük nem lenne az ő életükhöz.. -.-
2012. augusztus 10. 23:27
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
kit érdekel... hány színész/-nő van így hogy szinte az utolsó pillanatban mégsem őket választják. ha ez a sok szánalmas hír róla azért van hogy sajnáljam: marhára nem fogom
2012. augusztus 11. 00:42
|
|
Wandavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 159655 offline
|
Hát persze nem a legszebb dolog amit tett, de mintha csak ő lett volna a hibás...A megcsaláshoz nem csak egy ember kell...xD Inkább csesztessék Biebert hisz ő gúnyolta ki William herceget...És ez szerintem durvább minthogy Kristen Stewart megcsalta Robert Pattinsont...
2012. augusztus 11. 00:46
|
|
Kiaraagame over™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 1042 Csatolások: 2 Azonosító: 145209 offline
|
Én nagyon sajnálom ezt a lányt.Jól elcseszte az életét szegény.
Pedig nagyon tehetséges színésznő.De nem értem miért kell ennyire álszentek lenni,rengeteg másik sztár is ugyan ezt megcsinálta de őket nem szidtátok ennyire.És ez is csak azért van,mert a sok tini oda van a Twilight-os románcért.
2012. augusztus 11. 01:09
|
|
Ancsucsuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 213 Csatolások: 1 Azonosító: 151918 offline
|
Sosem birtam szegényt. Valami már a legelső pillantásra sántított nekem benne. És milyen igazam lett! Ez a nő gátlástalan. És annyira látszik rajta. Tökéletesen megérdemli, amit most kap. Ő csinálta a majrét magának, viselje a következményét.
Rob-ot sajnálom (bár ő sem a szívem csücske), de örülök, hogy volt esze és szakított (már, ha vissza nem fogadja), mert ennél a csajnál jobbat érdemel!
Rob-ot sajnálom (bár ő sem a szívem csücske), de örülök, hogy volt esze és szakított (már, ha vissza nem fogadja), mert ennél a csajnál jobbat érdemel!
2012. augusztus 11. 01:17
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
Én arra lennék kíváncsi, hogy ha ők nem alkotnak egy párt Robert Pattisonnal, és ha egy normális emberrel van együtt Kristen, mennyire lenne közutált személy? Jó párszor hallottuk, hogy 'elég nagy hibát vétett Kristen félrelépésével, ugyan is Bella-Edward idilli páros varázsát tönkre tette ezzel'. Könyörgöm emberek Bella egy karakter, ha nem lenne együtt Robbal, senki nem foglalkozna ezzel az egésszel. Arra meg végképp kíváncsi lennék, hogy ezek közül az emberek közül akik ennyire megvetik, melyik nem követett e már el olyan hibát az életében, ami nem hagyott maradandó nyomot.
A világban ennél sokkal szemetebb dolgok is történnek, amiket nagyon érdekes módon a sajtó nem igazán híresztel. Senkinek semmi köze ahoz, hogy mit tett. Mindenki a saját háza körül sepregessen már. De az emberek erre képtelenek. Azt meg had ne mondjam, hogy legalább ő beismerte azt amit tett és vállalja a következményeit. Sajnos tudok olyat aki akkor sem tette meg, mikor kész tények voltak arról, hogy ő félrelép. Mégsem mentek tönkre a gyerekei. Amúgy meg drága csalfa rendezőpapáról miért nem jelenek meg naponta cikkek? Az ő filmjeit miért nem akarják bojkottálni? Az nem baj, hogy ő egy annyi idős nővel kezdett, aki a lánya is lehetne? Szerintem baromira kettőn áll a vásár.
Azt pedig egyszerűen hihetetlenek tartom, hogy a kommentárok fele ez 'magának csinálta hát egye is meg'. Könyörgöm, kedves 13 éves taknyos pisisek, kicsit éljetek még és utána ítélkezettek mások felett. Azt hiszitek találkoztok valami nagy tini kedvencetekkel és egymásba szerettek és örökre együtt éltek...könyörgöm. Ez a nagy betűs ÉLET. Ha felkeltetek az álom világotokból, és ha már megéltetek pár dolgot, utána beszélgethetünk.
A világban ennél sokkal szemetebb dolgok is történnek, amiket nagyon érdekes módon a sajtó nem igazán híresztel. Senkinek semmi köze ahoz, hogy mit tett. Mindenki a saját háza körül sepregessen már. De az emberek erre képtelenek. Azt meg had ne mondjam, hogy legalább ő beismerte azt amit tett és vállalja a következményeit. Sajnos tudok olyat aki akkor sem tette meg, mikor kész tények voltak arról, hogy ő félrelép. Mégsem mentek tönkre a gyerekei. Amúgy meg drága csalfa rendezőpapáról miért nem jelenek meg naponta cikkek? Az ő filmjeit miért nem akarják bojkottálni? Az nem baj, hogy ő egy annyi idős nővel kezdett, aki a lánya is lehetne? Szerintem baromira kettőn áll a vásár.
Azt pedig egyszerűen hihetetlenek tartom, hogy a kommentárok fele ez 'magának csinálta hát egye is meg'. Könyörgöm, kedves 13 éves taknyos pisisek, kicsit éljetek még és utána ítélkezettek mások felett. Azt hiszitek találkoztok valami nagy tini kedvencetekkel és egymásba szerettek és örökre együtt éltek...könyörgöm. Ez a nagy betűs ÉLET. Ha felkeltetek az álom világotokból, és ha már megéltetek pár dolgot, utána beszélgethetünk.
2012. augusztus 11. 06:58
|
|
pinkgirl96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 774 Csatolások: 0 Azonosító: 178604 offline
|
Szerintem nem volt tőle szép hogy tönkretett egy boldog családot!:/és szerintem teljesen jogos hogy kitették következő filmjéből!
2012. augusztus 11. 07:46
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Megértem a rendezőt. Nem érdekelné senkit sem a film! pinkgirl96 egyetértek!
Sajnálni nem tudom, mivel ő szar*a el a karrierjét, szóval...
Sajnálni nem tudom, mivel ő szar*a el a karrierjét, szóval...
2012. augusztus 11. 07:56
Nem tudom sajnálni egyáltalán. Mondjuk, színésznőnek is pocsék.
2012. augusztus 11. 08:46
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Netti35, mélységesen egyetértek, teljesen igazad van!
2012. augusztus 11. 09:33
Hát nem gondoltam volna, hogy ez is megtörténik.
Sajnálom, meg nem is.
Meg kellett volna becsülnie amije volt.
Sajnálom, meg nem is.
Meg kellett volna becsülnie amije volt.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: