Kirúgták készülő filmjéből Kristen Stewartot
2012. augusztus 10. 22:12
|
|
vampiredadavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 155082 offline
|
Annyira sajnálom Kristent...Olyan sokan gyűlölik...Szeretem Robot szeretem Kristent
Szomorú hogy vége a kapcsolatuknak de ilyet! Szerintem nyugodtan meg kaphatta volna a szerepet! Még ha annyian nem is nézték volna!Makkor ki cseszés!!!Annyira SAJNÁLOM!♥Kristen én Szeretlek$
2012. augusztus 10. 22:18
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Hah őt kidobják egy filmből. Bezzeg a Sanderskének ezzel elindul a karrierje, akiről eddig még a kutya sem hallott.
Nemcsak Kristent kell bántani, hanem ezt a pojácát is
Nemcsak Kristent kell bántani, hanem ezt a pojácát is
2012. augusztus 10. 22:23
A magánéletéhez mi köze van akárkinek is? Ilyen ostoba embereket..
2012. augusztus 10. 22:30
Sajnálom hogy a történtek miatt fuccsol be a karrierje, nem érdemli meg. Megértem a rendezők aggodalmát, és ez mind a sok ostoba rajongó miatt van, akik csak divatból utálják meg az addig imádott kedvenceiket ... A rajongóság egyáltalán nem erről szól. Viszont lehet imádni az ősember Patiszont, ha az jobban fekszik valakinek. Majd ha ő is meg fogja csalni a párját, lehet benne csalódni.
2012. augusztus 10. 22:30
|
J.J.Clarkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.27. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 148121 offline
|
Baszus ne már!
ezt nem hiszem el! EZ A LÁNY MÉG VALAMI HÜLYESÉGET FOG CSINÁLNI! tiszta depi,csalódott,elhagyatott!
De n még mindig Kristn rajongó vagyok és az is maradok,bár mit csinál<3
De n még mindig Kristn rajongó vagyok és az is maradok,bár mit csinál<3
2012. augusztus 10. 22:34
|
|
Adrika9200új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.24. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 178504 offline
|
A sztároknál a magánélet igen is fontos dolog. Milyen rendező készitene egy filmet olyan szinészel aki a "leggyűlöltebb hireségnek" van kikiáltva? Hisz ha sokan gyűlölik akkor nyilván a filmjét sem nézik meg. Akkor az bizony igy nem biznisz! Nincs nézetség nincs pénz nincs üzlet. Erről szól a szinészi szakma.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. augusztus 10. 22:50
|
|
norkaborkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 162730 offline
|
Szegény azért ezt nem érdemli meg... Miért ne lehetne saját magánélete?? És igaz amit a többiek írtak, ez a szakítás nem tratozik a sajtóra, kizárólag Robra és Kristinre!!!
2012. augusztus 10. 22:53
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
Nem vagyok hatalmas Kristen fan, sőt az egész "megcsalta Robertet" herce hurcát "némán" olvastam végig sose találtam a megfelelő szavakat az adott szituációhoz.
Most úgy éreztem végre el tudom mondani.
Kristen is ember, a szárvilágban nem csak ő csalta meg a barátját. Nem ő az első, és nem ő lesz az utolsó aki megcsalja a párját. Úgy gondolom, több olyan esetről is olvashattunk már, hogy az egyik fél családos ember.
Sajnos ez nem egy ritka dolog, csak nem minden ember körül ekkora a balhé. Talán azért ennyire felkapott ez a hír, mert napjaink egyik legsikeresebb filmjének, hét főhősének, hosszú románca ért véget, és főképp azért mert Robertet oly sok millió tini imádja, és most utálkoznak, mert Kristen eldobta a férfit, akiért ők a fél karjukat adnák.
Amúgy egy megcsaláshoz, két ember kell így ugyanúgy hibás a rendező úr is, akár csak Kristen.
Szerintem nem érdemli meg Kristen, hogy a karrierje is tönkre menjen mert félrelépett.
Én már sajnálom ezt a nőt, mert nem elég, hogy elvesztette a barátját, a világ fele megutálta, de még a karrierjét is tönkre teszik
Kívánom neki, hogy minél hamarabb sikerüljön talpra állnia.
Most úgy éreztem végre el tudom mondani.
Kristen is ember, a szárvilágban nem csak ő csalta meg a barátját. Nem ő az első, és nem ő lesz az utolsó aki megcsalja a párját. Úgy gondolom, több olyan esetről is olvashattunk már, hogy az egyik fél családos ember.
Sajnos ez nem egy ritka dolog, csak nem minden ember körül ekkora a balhé. Talán azért ennyire felkapott ez a hír, mert napjaink egyik legsikeresebb filmjének, hét főhősének, hosszú románca ért véget, és főképp azért mert Robertet oly sok millió tini imádja, és most utálkoznak, mert Kristen eldobta a férfit, akiért ők a fél karjukat adnák.
Amúgy egy megcsaláshoz, két ember kell így ugyanúgy hibás a rendező úr is, akár csak Kristen.
Szerintem nem érdemli meg Kristen, hogy a karrierje is tönkre menjen mert félrelépett.
Én már sajnálom ezt a nőt, mert nem elég, hogy elvesztette a barátját, a világ fele megutálta, de még a karrierjét is tönkre teszik
Kívánom neki, hogy minél hamarabb sikerüljön talpra állnia.
2012. augusztus 10. 22:55
|
|
Misiss_Candyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 178749 offline
|
Nem szívlelem a csajt, de mégis mi köze van a szakításának a színészi karrierjéhez? Tisztességtelen dolgot művelt, de ez még nem függ össze a teljesítményével.. szerintem ez hülyeség.
2012. augusztus 10. 22:59
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Hát ez már nevetséges ami Kristen körül folyik...
2012. augusztus 10. 23:06
|
|
Sitadellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.30. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 168199 offline
|
B.Bess, teljesen igazad van
Vagyis... Én nem vagyok oda ezért a megcsalom-utána hazudok cuccért, de azért ennek nem kéne beleszólnia a színészi karrierjébe
Oké, megcsalta. Hazudott. Most bánja (?). Nem kell túlspilázni. Szerintem már éppen szenvedett ettől az ügytől, mégha... Meg is érdemelte.
ez az én véleményem
2012. augusztus 10. 23:13
|
|
kocdorivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 284 Csatolások: 2 Azonosító: 133658 offline
|
itt nem arról van szó, hogy mennyire tud színészkedni, hanem arról, hogy mivel rengeteg rajongója csalódott benne, valószínűleg sokkal kevesebben lesznek rá kíváncsiak.
2012. augusztus 10. 23:14
|
|
Wiwii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.05. Hozzászólás: 510 Csatolások: 0 Azonosító: 179534 offline
|
Ez már tul van reagálva.. Ha ez egy hétköznapi emberrel történik meg akkor le se szarja senki.. Jo oké hogy sokaknak példakép Kristen de akkor is.. ez már egy kicsit sok... Nem mondom hogy sajnálom mert megérdemli.
2012. augusztus 10. 23:15
|
|
vany986új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.10. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 160373 offline
|
EZT NEM HISZEM EL B*ZDMEG!!! Miért nem lehet békénhagyni szegényt már???? Igazából senkinek fingja nics róla hogy most mit érezhet... egy kis férrelépés miatt nem kéne nnyire megalázni! még jóhogy nem csukják börtönbe, mert lassan már ott tartunk! más sztár is csalta már meg a pasiját mégsem utálja a fél világ... Ez már a túlzás legfelsöbb határa! GRATULÁLOK A KEDVES ÁLOMVILÁGBAN ÉLÖ RAJONGÓKNAK!!
2012. augusztus 10. 23:20
|
|
Dórii96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 180848 offline
|
Igen lehet tönkre tette egy család életét de ide nem csak ő kellett nem csak ő a hibás hanem a pasi is,mert ha annyira szerette volna a családját nem csalja meg a feleségét hónapokig..Ebben nem csak Kristen a hibás!!
2012. augusztus 10. 23:20
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (kocdori @ 2012.08.10. 23:13)
itt nem arról van szó, hogy mennyire tud színészkedni, hanem arról, hogy mivel rengeteg rajongója csalódott benne, valószínűleg sokkal kevesebben lesznek rá kíváncsiak.
Halkan jegyzem meg, hogy akad olyan ember, aki filmet megy el megnézni a moziba, nem színészt.
Persze, a magánélet kihat a bevételekre, de először is kétlem, hogy a film startban az Alkonyat-féle célközönségnek készült. Az "elpártolt rajongók" többsége valószínűleg úgyse ment volna el megnézni.
De én már nem akarok ehhez többet hozzáfűzni, amíg nincs valami hiteles információ is erről a kirúgás/visszalépés-ről, és nem csak a GossipCop forrásaira hivatkozunk.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.