Idézet (Vegas @ 2012.08.02. 12:11)
Tény, hogy jóképű, de miért nélkül gyilkolt, és ezt nem válthatja ki semmi. Már megint, az újabb Hollywoodi agymosás, pedig még egy interjút sem adott az ürge. Józan ész kell ahhoz, hogy belássuk, veszélyes az ember. Bár, ha tök ronda pasas lenne, senki nem bálványozná annyira. Én halálbüntetésre nem ítélném, a főképen is látszik, hogy egy szegény elmezavarodott ember, aki nem tudja mi van, nem tudja hol van, és nem tudja felmérni azt, amit tett. Egy ilyen embert nem tisztelni kell, és rajongani érte, hanem kezelni (és véletlenül sem halálbüntetésre ítélni). Én sem jót, sem rosszat sem kívánok neki, hiszen annyira látszik a képen, hogy nincs nála minden rendben, és inkább az ilyen embereket el akarják tenni láb alól, minthogy foglalkozzanak vele, aztán majd rendbe jöjjön. A bálványozás meg egy nagy hülyeség, mondjuk az ember automatikusan keres magának valakit, akire felnéz. De ez ne egy beteg ember legyen.
Le rí róla, hogy segítségért kiállt, mert szerintem nem őrült, hanem zavarodott, és nem elítélendő (itt az emberek között értem), mert mindenki járhat így, mindenki kaphat rossz nevelést - hiszen senkinek nem adatik meg a luxus, a csillogás, és szerintem vele sem volt másképp. Csak azt nem értem - biztos vannak hozzátartozói -, és azok miért nem vették észre, hogy van egy más hajlam benne? Mert viszont ezt nem hiszem el, hogy senki nem vette észre, hiszen ennek kell, hogy legyenek előjeleik, hogy gond van a fickóval. Mondjuk nem is csodálom... egy ilyen világba születni. Csak egy elveszett huszonéves a többi közül, akinek gondolom rossz gyerekkora volt, így más helyébe képzelte magát. De egyelőre még nem igazán tudom hova tenni ezt az embert, kérdőjel számomra.
Ki az istenp*csája akarna egy ilyen emberhez hozzányúlni ?! Én még gumikesztyűvel se, rajta két kiló hypoval, ami kb a csontomig lemarna -.-"
Jóképűt pasit meg mutatok én neked vagy 10-et, de ez biztos, hétszentség nem lesz benne.