Döbbenet! A colorádói mozis gyilkost bálványozzák a tinik!
2012. augusztus 02. 15:50
|
|
Courantevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.05. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 177239 offline
|
Szinte meg sem lepődök, annyi hülyeséget olvastam már a világ különböző tájain élő elvetemült tinikről.
Lassan sajnálhatnánk is a pasast, amennyi agyf.szt okozó levelet fog kapni...
Lassan sajnálhatnánk is a pasast, amennyi agyf.szt okozó levelet fog kapni...
2012. augusztus 02. 16:10
|
|
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline
|
ez unbdoritó hogy valaki ezt sztárolja gondoljan az bele mi lett volna ha a testvérét avgy a szüleit őli meg akkor is sztárolná nem veszik észre ez egy elmeháborodott
2012. augusztus 02. 16:11
hát én úgy vok vele hogy egy tömeg gyilkost em lehet bálványozni
2012. augusztus 02. 16:15
|
|
LoveBigTimeRushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 235 Csatolások: 12 Azonosító: 173467 offline
|
Egy szó: Idióták!
2012. augusztus 02. 16:17
Egy gyilkost istenítenek?˘Ez a világ már nem normális és a legtöbb ember se.. ez már beteges..
2012. augusztus 02. 16:19
|
|
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline
|
ezek normálisak?rajonganak egy olyan fickóért aki embereket öl???
Lilla98,szerintem minden épeszű ember így van vele,egy tömeg gyilkost nem tud bálványozni.
egyébként egy hatéves nem hinném hogy így tudna beszélni..........mindegy.
egy hét múlva már adatlapja is lesz a pszichopata ürgének........
Lilla98,szerintem minden épeszű ember így van vele,egy tömeg gyilkost nem tud bálványozni.
egyébként egy hatéves nem hinném hogy így tudna beszélni..........mindegy.
egy hét múlva már adatlapja is lesz a pszichopata ürgének........
2012. augusztus 02. 16:24
|
|
Csokis Kakaóó_új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 180141 offline
|
-.-
Sexy?????
Cuki?????
Ez már fáj-.-
Sexy?????
Cuki?????
Ez már fáj-.-
2012. augusztus 02. 16:26
Eleinte én is csak lestem, mert találtam ilyesfajta Tumblr oldalakat is. Persze, butaság az ilyesfajta bálványozás, és erre majd nemsokára ezek a lányok is rájönnek. A legtöbben természetesen nem értenek egyet James tetteivel, csupán azért támogatják, mert szerintük "cukcsi". Hadd éljék ki magukat, pár hónap múlva már a falba fogják verni a fejüket, hogy hogy lehettek ilyen hülyék. Szerintem nem is érdemes velük foglalkozni.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. augusztus 02. 16:29
|
|
pinkgirl96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 774 Csatolások: 0 Azonosító: 178604 offline
|
Én leginkább azon csodálkozok hogy egy 6 éves kislány ilyet mer kiírni a közösségi portálra hiszen még józan ítélöképpességel sem rendelkezik!!!még én nem istenítem 12 éves fejjel!!!és ezzel a James nevű fickó maradjon a dutyiban élete végéig!!!
2012. augusztus 02. 16:30
|
|
Bettóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.04. Hozzászólás: 234 Csatolások: 39 Azonosító: 121761 offline
|
OMG ez most komoly?? hogy lehet egy ilyen emberért rajongani?
hol vannak ilyenkor a tinik szülei és a 6 éves kislányé, hát attól leesett az álam.
látszik, hogy az áldozatok közt nem voltak ott a szeretteik, mert akkor biztos nem így állnának hozzá, nagyon szomorú hogy néhányan ennyire lesüllyednek
hol vannak ilyenkor a tinik szülei és a 6 éves kislányé, hát attól leesett az álam.
látszik, hogy az áldozatok közt nem voltak ott a szeretteik, mert akkor biztos nem így állnának hozzá, nagyon szomorú hogy néhányan ennyire lesüllyednek
2012. augusztus 02. 16:31
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
EZ KOMOLY?
Ezek mind nemnormális tinik és társaik -.- Biztos ők is őrültek lesznek vagy már azok is. Hülye f*szok :@ bakker, akkor is szeretnék őt, ha a saját családtagjukat/barátjukat ölte volna meg? -.- akkor is imádnák?? Hogy lehet egy ilyen emberért rajongani?? Gratulálok! Hülye nem normális idióta wááááá. Nyomorékok.FHúú,de felbosszantott ez. Ezeknek valami baj van odabent..
Ezek mind nemnormális tinik és társaik -.- Biztos ők is őrültek lesznek vagy már azok is. Hülye f*szok :@ bakker, akkor is szeretnék őt, ha a saját családtagjukat/barátjukat ölte volna meg? -.- akkor is imádnák?? Hogy lehet egy ilyen emberért rajongani?? Gratulálok! Hülye nem normális idióta wááááá. Nyomorékok.FHúú,de felbosszantott ez. Ezeknek valami baj van odabent..
2012. augusztus 02. 16:38
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Most komolyan, lehet hogy ez az ember megölt egy csomó ártatlan embert és ezek a bolond tini pi**ák még bálványozzák is?! Nem tudom ha a bálványozó majmok hozzátartozói haltak volna meg, akkor is ezt művelnék... szánalmasak. Mehetnének utána a hűvösre xD
2012. augusztus 02. 16:45
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Bettyke94 egyetértek
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.