Döbbenet! A colorádói mozis gyilkost bálványozzák a tinik!
2012. augusztus 02. 14:47
Szerintem ebben az a leghátbozongatóbb, hogy ez a példa arra, hogy ma már bármit csinálhatsz, ölhetsz is, ha helyesnek meg cukinak tartanak, akkor egy csomó rajongód lesz. Tényleg ennyire felületes ez a mai világ, hogy egy tömeggyilkost bálványoznak csak azért, mert szerintük jól néz ki?
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. augusztus 02. 14:48
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Az amerikai tinilányok mindig is őrültek voltak,és ezt most se változott.Nem tudom mi a francot gondolhatnak,hogy egy gyilkost bálványoznak azért mert cuki.Ha James mondjuk az egyik családtagjukat ölné meg az "ördög vezérlésével" akkor is cuki lenne..?Betegek ezek az emberek.
2012. augusztus 02. 14:48
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Ez egy gyilkos! Nem értem mit szeretnek ezen?!
2012. augusztus 02. 14:51
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
"A mai tinédzserek 90%-nak ízlésficama van." - Kedves.NINCS ízlésficamunk.Változnak az idők zenei téren,mi pedig ehhez igazodtunk,de sokak képtelenek továbblépni,főként azok,akik leragadtak a Michael Jackson korszaknál.Azért mert például MJ ilyen meg olyan nagy király volt,más zenész nem is lehet rajta kívül akit szeretnek az emberek?Grat mindenkinek aki így látja a világot.
2012. augusztus 02. 14:53
Idézet (jennymiley00 @ 2012.08.02. 14:51)
"A mai tinédzserek 90%-nak ízlésficama van." - Kedves.NINCS ízlésficamunk.Változnak az idők zenei téren,mi pedig ehhez igazodtunk,de sokak képtelenek továbblépni,főként azok,akik leragadtak a Michael Jackson korszaknál.Azért mert például MJ ilyen meg olyan nagy király volt,más zenész nem is lehet rajta kívül akit szeretnek az emberek?Grat mindenkinek aki így látja a világot.
Most hogy jött ide Jackson?
És nem mondtam azt, hogy te is benne vagy ebben a többségben. Szóval akinek nem inge, ne vegye magára.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. augusztus 02. 14:57
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Goddessa @ 2012.08.02. 14:47)
Szerintem ebben az a leghátbozongatóbb, hogy ez a példa arra, hogy ma már bármit csinálhatsz, ölhetsz is, ha helyesnek meg cukinak tartanak, akkor egy csomó rajongód lesz. Tényleg ennyire felületes ez a mai világ, hogy egy tömeggyilkost bálványoznak csak azért, mert szerintük jól néz ki? 
Nem csak azért mert jól néz ki hanem azért is mert nincsen ítélőképességük és úgy gondolják, hogy ártatlan de igen, ez a legrémisztőbb. Mások pénzéből jól van a börtönben, kapja a pénzt az exkluzív interjúkért ...
2012. augusztus 02. 15:02
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Elszomorító, nemhogy azokra a férfiakra emlékeznének, akik megmentették a barátnőik életét, mert mondjuk a saját testével védte a lányt, mikor ez a vadállat elkezdett lövöldözni a semmibe.
2012. augusztus 02. 15:06
|
|
szinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 178726 offline
|
ezek az emberek tiszta bolondok! azért kiváncsi lennék hogy akkor is azt mondanák hogy "jajj de cuki" ha mondjuk nem számukra idegen embert ölt volna meg hanem valamelyik családtagjuk :/ ez egy gyilkos felkellene nekik is fogniuk!
2012. augusztus 02. 15:14
|
|
IAmJulcsiPretty Liar ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.12. Hozzászólás: 3543 Csatolások: 749 Azonosító: 165186 offline
|
Ez felháborító!! Fújj ez egyszerűen undorító ilyen embert isteníteni?! Hol élnek ezek?! Persze bátorítsák még őt hátha majd, ha kijön mégegyszer elkövet ilyesmit és akk ők is ott lesznek... Csak gratulálni tudok -.-"
2012. augusztus 02. 15:19
|
sztár klauúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.26. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 164405 offline
|
amúgy ha megnézitek az arcát és a haját nem nézitek, hogy milyen színű akkor amúgy az arca
nem ronda !
nem ronda !
2012. augusztus 02. 15:24
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Ez egy vadállat gyilkos. Kíváncsi lennék, akkor is ennyire sztárolnák és pártolnák, ha mondjuk az ő családtagjukat vagy barátjukat lőtték volna szitává.
Nagy az Isten állatkertje! (de még mennyire..)
2012. augusztus 02. 15:33
Ez hol szép?? Kinyír néhány embert és büszkék rá? Jézusom.. sok hülye..
2012. augusztus 02. 15:34
Nee, már wikipédián is fent van ez az emberke.
Nem is hittem volna, hogy ilyen könnyen kreálnak egy "sztárt" maguknak az emberek. Nézegettem a képeit, és undorító egy srác. Úgy fejbe lőném azt, aki elkezdte ezt az egész rajongást. Az is, meg a követői is mehetnének a pszichológushoz.
Nem is hittem volna, hogy ilyen könnyen kreálnak egy "sztárt" maguknak az emberek. Nézegettem a képeit, és undorító egy srác. Úgy fejbe lőném azt, aki elkezdte ezt az egész rajongást. Az is, meg a követői is mehetnének a pszichológushoz.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.