Starity

Döbbenet! A colorádói mozis gyilkost bálványozzák a tinik!

23 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 02. 14:20 #181
SuperRusso
SuperRusso
visszatérő vendég

Státusz"By the power of truth, I, while living, have conquered the universe"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 170
Csatolások: 0
Azonosító: 159230
A Titok végre feltárul az egész világ számára! A Titok című film felfedi az Univerzum Nagy Titkát. A Titkot, melyet korszakok adtak tovább, mely századokon keresztül vándorolt, hogy elérjen hozzád, és az egész emberiség javát szolgálhassa.
Ez a Titok, a mindenség Titka - a titok a végtelen boldogsághoz, egészséghez, pénzhez, kapcsolatokhoz, szerelemhez, fiatalsághoz: mindenhez, amire vágysz.
Ebben a bámulatos filmben minden információt megtalálsz ahhoz, hogy megérthesd és megélhesd a Titkot. Most először a történelem során, a világ vezető tudósai, írói, filozófusai, felfedik Neked azt a Titkot, amely véglegesen megváltoztatta mindazok életét, akik valaha is tudtak erről, hogy csak néhány példát említsünk: Platon, Newton, Beethoven, Shakespeare, Einstein.
Most te is megtudhatod a Titkot és ez örökre megváltoztathatja az életed!
2012. augusztus 02. 14:21 #182
- törölt felhasználó -    
WubWub igazad van.
1 : Hogy lehet bálványozni egy gyilkost főleg egy olyat aki még gyerekeket is öl.Ezeknek teljesen elment az eszük? És ha ők lettek volna az áldozatok akkor is imádni fogják?
2:Szexi?Cuki? Egyáltalán nem...ez egy hülye elmebeteg faszkalap.És azért nem fogom sajnálni mert nem volt minden szivárvány a gyermekkorában...több millió ember van akinek nem volt/van boldog gyermekkora mégsem gyilkolnak.
3:Ártatlan? Ezek hülyék ... Nehogy már ártatlan legyen egy gyilkos...akkor az áldozatok mik voltak hogy ezt kapták tőle?

Egy ilyen kis gecit rajonganak körül? Ki a fasz tud olyan embert szeretni aki embereket öl mert neki olyan kedve van ?

Unatkozó sátánista gecik akiknek nincs semmi dolguk. Ezek nem normálisak még annyira sem mint a gyilkos...

Én felkutatnám ezeket a kis faszkalapokat és beraknám őket egy elmegyógyintézetbe és ha akkor sem hagynák abba ezt köcsögséget akkor fegyvert dobnék közéjük h egymást öljék meg ha már a gyilkolást ennyire megszerették.Hogy baszódna meg az összes ilyen féreg.

14 ember halt meg mert ő megölte. Azok az emberek nem érdemelték meg a halált de ez aki megölte őket megérdemli és még a többi élteti őt azért amit tett...nem szégyelik magukat
Én ha megtehetném ezt az embert 14-szer lőném le

Amúgy szép igazságszolgáltatás mondhatom...interjút csinálnak vele . De minek h az őrületet fokozzák? Normálisak ezek is? Bezzeg azokat a családokat nem érdeklik miken mennek most keresztül mert megölték az egyik családtagjukat...pont azokat a családokat kellene szeretni,tisztelni akik most gyászolnak és nem a gyilkos alá adni a lovat.
2012. augusztus 02. 14:22 #183
Adricole10
Adricole10
ღ ρłάzαρi¢sα™

StátuszÚJ PROFIL -> 2013 november 03
Hozzászólás: 1512
Csatolások: 32
Azonosító: 163558
És azok bele se gondolnak milyen elmebeteg dolgot tett? Ártatlan emberek haltak meg emiatt a "szexi és cuki" pasas miatt. Mellesleg nekem inkább egy bohócra emlékeztet -.-
2012. augusztus 02. 14:22 #184
- törölt felhasználó -    
Ebből látszik, hogy ma már csak a kinézet a fontos. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. augusztus 02. 14:23 #185
MycySmiley
MycySmiley
♥Dean Winchester♥

StátuszNézz az égre,a legszebb fényre,láss egy álmot,s harcolj érte.♥
Hozzászólás: 2387
Csatolások: 7014
Azonosító: 150055
Ez hihetetlen!Kíváncsi vagyok,ha az ő családtagjukat gyilkolta volna meg,akkor is így rajonganának-e érte. dry.gif
2012. augusztus 02. 14:26 #186
- törölt felhasználó -    
Valaki felvilágosítana arról, hogy mi bálványozni való van egy gyilkosban?! Ezek az úgy nevezett 'rajongók' nem normálisak, véleményem szerint. Kíváncsi lennék, hogy ugyanígy viselkednének akkor is, ha az ő szerettüket lőtték volna ott és akkor le. Egyszerűen számomra feldolgozhatatlan ez az egész, hogy valaki hogy képes egy ilyen ember mellett kiállni, még ha bolondnak is nyilvánítják. Vajon azok mit érezhetnek, akik elvesztették emiatt az ember miatt bárkijüket is, mikor megtudták, hogy bálványozzák ezt az őrültet.
2012. augusztus 02. 14:27 #187
Wercsikee
Wercsikee

StátuszLife is about Passions Thank you for sharing mine... ♥ Schumi
Hozzászólás: 767
Csatolások: 10
Azonosító: 138428
latszik hogy nincs pl kutyajuk vagy barmi ami hasznosabb annal hogy egy elmebetegek balvanyozzanak.... azert ez mar szegyen... sajnalom a szuloket...
2012. augusztus 02. 14:27 #188
SilverWolf
SilverWolf
ST✯RLIGHT, A.R.M.Y.

StátuszI'm a little unicorn~
Hozzászólás: 1069
Csatolások: 5
Azonosító: 179105
Szerintem egyáltalán nem jóképű...
Én tuti,hogy nem leszek a rajongója.
2012. augusztus 02. 14:30 #189
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Hova tart ez a világ?? Drága rajongók, nem hinném, hogy annyira bálványoznátok ezt a gyilkost, ha éppen a ti anyukátokat, apukátokat, rokonotokat lőtte volna le szemrebbenés nélkül a szemetek láttára...nem tudom, hogy az ilyen rajongók milyen pozitív dolgot látnak ebben az emberben, hogy végül azt mondják róla, hogy: "Cuki" stb...ez egyszerűen megdöbbentő és sajnálatos módon szomorú.
2012. augusztus 02. 14:33 #190
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (Teora @ 2012.08.02. 14:22)
Ebből látszik, hogy ma már csak a kinézet a fontos. pardon.gif

Még az sem! Mégis ki az az elmeroggyant, aki szexisnek lát egy zavarodott tekintetű pszichopatát? De ha csak körbenézek a tinik által ma sztárolt "szépfiúk" között, már akkor is erősen megkérdőjelezem ama generáció ép elméjét. blink.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Teora, Black Hearth2
2012. augusztus 02. 14:36 #191
- törölt felhasználó -    
ooo.gif Hát ez nekem már sok meg sokk. Az emberek hogy isteníthetnek egy gyilkost?? Ezt nem értem nincs ki a 4 kerekük vagy mi??? Én nem értem ezeket az embereket, szerintem nekik szükségük lenne egy agyturkászra mert ez nem normális dolog, és mi lesz a vége, majd ők is legyilkolnak másokat vagy mi, már rossz belegondolni.
2012. augusztus 02. 14:37 #192
Okami
Okami
visszatérő vendég
Hozzászólás: 189
Csatolások: 90
Azonosító: 284
Milyen jó, hogy az országok vezetői folyamatosan fejlődésről, előrelépésekről és haladásról beszélnek, miközben az ilyen esetek csak azt az ősi igazságot bizonyítják, hogy az emberi butaság végtelen.
2012. augusztus 02. 14:38 #193
PinkBarbie
PinkBarbie
Little Butterfly

StátuszXiumin-ka tánca ♥ https://www.youtube.com/watch?v=mTFJlkDw6yk
Hozzászólás: 1975
Azonosító: 177766
No comment. :S Én csak ennyit tudok mondani!!!
Remélem ez csak egy rossz vicc!! ohmy.gif scare.gif
A végén még majd elengedik ezt a balf*szt! -.- rtfm.gif
2012. augusztus 02. 14:39 #194
kitty214
kitty214
új tag

Státuszwww.cherry-bomb.gportal.hu
Hozzászólás: 35
Csatolások: 175
Azonosító: 81809
úristen o.O ez komoly??? tényleg egy gyilkost bálványoznak az amerikai tinik? Még csak nem is jóképű...kész őrület biggrin.gif
2012. augusztus 02. 14:40 #195
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2012.08.02. 14:33)
Még az sem! Mégis ki az az elmeroggyant, aki szexisnek lát egy zavarodott tekintetű pszichopatát? De ha csak körbenézek a tinik által ma sztárolt "szépfiúk" között, már akkor is erősen megkérdőjelezem ama generáció ép elméjét.  blink.gif

A mai tinédzserek 90%-nak ízlésficama van.110.gif Én már igazából semmin sem lepődök meg. De azért kíváncsi lennék, hogy ezeknek a gyerekeknek a szülei mit szólnak ahhoz, hogy egy ilyen elmebeteget bálványoznak.
5 felhasználónak tetszik: ophely88, Grace Benning, Black Hearth2, Vegas, Rowan
2012. augusztus 02. 14:41 #196
NinaScene
NinaScene
Bitch please, I'm Boss!

StátuszOhh, hogy hagynál már békén végre, Imádom, hogy süket vagy és nem lépsz még le..
Hozzászólás: 1187
Azonosító: 172971
Istenem..Nem értem hogy lehet egy gyilkost bálványozni.-.-"
És egyáltalán nem helyes és nem is cuki.az a narancssárga haj meg kész röhej.smileeee.gif
2012. augusztus 02. 14:44 #197
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Erre csak egy szót tudok mondani!Úristen! ohmy.gif
Ezeknek tényleg elment az eszük.Azért bálványozzák,mert cuki meg ilyesmi?Tudom,hogy a tinédzser korszakba egyesek elvetemülten rajonganak,de,hogy elvetemültekre is.A fickónak nincs ki a 4 kereke,ahogy azoknak se,akik istenítik.A pasason rendesen látszik,hogy egy elvetemült gyilkos.Hová fajult ez a világ? dry.gif
De végül is manapság az életben az ember pusztán a kinézetről ítél és abból ítélik meg,hogy milyen az ember,nem abból,hogy milyen legbelül.Amúgy vigyáznunk kell ezekkel a rajongókkal,mert a végén ők is lelőnek egy két embert,színplán véletlenségből,mert szerintük a gyilkos is véletlenül tette.Szánalmas!
Ráadásul még egy 6 éves kis gyerek is támogatja?Én ilyen koromba még csak babáztam,nem is tudtam mi az az internet.És már ilyen korba?Ráadásul még ilyeneket is ír az ember?Hiába az emberek,ahogy születnek úgy butulnak.
Kíváncsi lennék arra,hogy ők mit éreznének,ha az ő szeretteik lettek volna ott?Ráadásul valakinek végig kelet azt is néznie,hogy hal meg a szerette,és ezt szeretik?Úristen,mindjárt megáll az eszem,még a gondolatába is bele borzongok,hogy tényleg vannak olyan emberek,akik támogatják.Én egyenesen sajnálom,azokat,akik ott haltak meg az épületbe,valaki még az életüket is feltették azért,hogy megmentsék a hozzátartozóikat.Azok sokkal nagyobb tiszteletet érdemelnének,mint ez a huligán!
2012. augusztus 02. 14:45 #198
- törölt felhasználó -    
Vörös az ördög színe mi?! ^.- inkább nem talált zöld parókát. -.-""
2012. augusztus 02. 14:45 #199
Cannibal3
Cannibal3
Hozzászólás: 974
Azonosító: 141234
Kíváncsi lennék, hogy ha valamelyik hozzátartozójukat is lelőtte volna, akkor is így rajonganának-e érte. Elég ijesztő, hogy vannak ilyen emberek, akik nem gondolnak bele abba, hogy mit tett, csak az számít nekik, hogy hogyan néz ki. Ezért nem kéne semmilyen információt megosztani az ilyen gyilkosokról, nem kéne interjúkat készíteni velük, vagy mutogatni őket a TV-ben.
Hülyeség a gyilkosságokat arra fogni, hogy az ördög irányította őt, persze az biztos, hogy zavarodott volt, de ennek az ítéletet nem kéne befolyásolnia. Nagyon durva, hogy vannak emberek, akik képesek egy ilyen embert bálványozni, és arra sem gondolnak, hogy ez milyen lehet az áldozatok hozzátartozóinak.
2012. augusztus 02. 14:46 #200
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (Teora @ 2012.08.02. 14:40)
A mai tinédzserek 90%-nak ízlésficama van.110.gif Én már igazából semmin sem lepődök meg. De azért kíváncsi lennék, hogy ezeknek a gyerekeknek a szülei mit szólnak ahhoz, hogy egy ilyen elmebeteget bálványoznak.

Én is voltam kamasz, én is lázadtam minden ellen, de engem mélyen érdekeltek és érintettek meg a társadalmi problémák. Tüntettem háború és állatkínzás ellen, akkor is kinyitottam a pofámat, ha nem kellett, és egyes rebellis egyedeket piedesztálra emeltem, de ez meg sem fordult volna a fejemben. Ez a srác nem a társadalom elnyomott áldozata, és nem is holmi lázadó fenegyerek, szimplán csak egy elmebeteg gyilkos. Értem én, hogy kellenek a bálványok, de mérjük már fel ép ésszel a dolgokat, mielőtt kinyitjuk a szánkat! omg.gif
3 felhasználónak tetszik: Teora, ophely88, Black Hearth2
23 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok