A Titok végre feltárul az egész világ számára! A Titok című film felfedi az Univerzum Nagy Titkát. A Titkot, melyet korszakok adtak tovább, mely századokon keresztül vándorolt, hogy elérjen hozzád, és az egész emberiség javát szolgálhassa.
Ez a Titok, a mindenség Titka - a titok a végtelen boldogsághoz, egészséghez, pénzhez, kapcsolatokhoz, szerelemhez, fiatalsághoz: mindenhez, amire vágysz.
Ebben a bámulatos filmben minden információt megtalálsz ahhoz, hogy megérthesd és megélhesd a Titkot. Most először a történelem során, a világ vezető tudósai, írói, filozófusai, felfedik Neked azt a Titkot, amely véglegesen megváltoztatta mindazok életét, akik valaha is tudtak erről, hogy csak néhány példát említsünk: Platon, Newton, Beethoven, Shakespeare, Einstein.
Most te is megtudhatod a Titkot és ez örökre megváltoztathatja az életed!
Döbbenet! A colorádói mozis gyilkost bálványozzák a tinik!
2012. augusztus 02. 14:20
|
|
SuperRussovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 159230 offline
|
2012. augusztus 02. 14:21
WubWub igazad van.
1 : Hogy lehet bálványozni egy gyilkost főleg egy olyat aki még gyerekeket is öl.Ezeknek teljesen elment az eszük? És ha ők lettek volna az áldozatok akkor is imádni fogják?
2:Szexi?Cuki? Egyáltalán nem...ez egy hülye elmebeteg faszkalap.És azért nem fogom sajnálni mert nem volt minden szivárvány a gyermekkorában...több millió ember van akinek nem volt/van boldog gyermekkora mégsem gyilkolnak.
3:Ártatlan? Ezek hülyék ... Nehogy már ártatlan legyen egy gyilkos...akkor az áldozatok mik voltak hogy ezt kapták tőle?
Egy ilyen kis gecit rajonganak körül? Ki a fasz tud olyan embert szeretni aki embereket öl mert neki olyan kedve van ?
Unatkozó sátánista gecik akiknek nincs semmi dolguk. Ezek nem normálisak még annyira sem mint a gyilkos...
Én felkutatnám ezeket a kis faszkalapokat és beraknám őket egy elmegyógyintézetbe és ha akkor sem hagynák abba ezt köcsögséget akkor fegyvert dobnék közéjük h egymást öljék meg ha már a gyilkolást ennyire megszerették.Hogy baszódna meg az összes ilyen féreg.
14 ember halt meg mert ő megölte. Azok az emberek nem érdemelték meg a halált de ez aki megölte őket megérdemli és még a többi élteti őt azért amit tett...nem szégyelik magukat
Én ha megtehetném ezt az embert 14-szer lőném le
Amúgy szép igazságszolgáltatás mondhatom...interjút csinálnak vele . De minek h az őrületet fokozzák? Normálisak ezek is? Bezzeg azokat a családokat nem érdeklik miken mennek most keresztül mert megölték az egyik családtagjukat...pont azokat a családokat kellene szeretni,tisztelni akik most gyászolnak és nem a gyilkos alá adni a lovat.
1 : Hogy lehet bálványozni egy gyilkost főleg egy olyat aki még gyerekeket is öl.Ezeknek teljesen elment az eszük? És ha ők lettek volna az áldozatok akkor is imádni fogják?
2:Szexi?Cuki? Egyáltalán nem...ez egy hülye elmebeteg faszkalap.És azért nem fogom sajnálni mert nem volt minden szivárvány a gyermekkorában...több millió ember van akinek nem volt/van boldog gyermekkora mégsem gyilkolnak.
3:Ártatlan? Ezek hülyék ... Nehogy már ártatlan legyen egy gyilkos...akkor az áldozatok mik voltak hogy ezt kapták tőle?
Egy ilyen kis gecit rajonganak körül? Ki a fasz tud olyan embert szeretni aki embereket öl mert neki olyan kedve van ?
Unatkozó sátánista gecik akiknek nincs semmi dolguk. Ezek nem normálisak még annyira sem mint a gyilkos...
Én felkutatnám ezeket a kis faszkalapokat és beraknám őket egy elmegyógyintézetbe és ha akkor sem hagynák abba ezt köcsögséget akkor fegyvert dobnék közéjük h egymást öljék meg ha már a gyilkolást ennyire megszerették.Hogy baszódna meg az összes ilyen féreg.
14 ember halt meg mert ő megölte. Azok az emberek nem érdemelték meg a halált de ez aki megölte őket megérdemli és még a többi élteti őt azért amit tett...nem szégyelik magukat
Én ha megtehetném ezt az embert 14-szer lőném le
Amúgy szép igazságszolgáltatás mondhatom...interjút csinálnak vele . De minek h az őrületet fokozzák? Normálisak ezek is? Bezzeg azokat a családokat nem érdeklik miken mennek most keresztül mert megölték az egyik családtagjukat...pont azokat a családokat kellene szeretni,tisztelni akik most gyászolnak és nem a gyilkos alá adni a lovat.
2012. augusztus 02. 14:22
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
És azok bele se gondolnak milyen elmebeteg dolgot tett? Ártatlan emberek haltak meg emiatt a "szexi és cuki" pasas miatt. Mellesleg nekem inkább egy bohócra emlékeztet -.-
2012. augusztus 02. 14:23
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Ez hihetetlen!Kíváncsi vagyok,ha az ő családtagjukat gyilkolta volna meg,akkor is így rajonganának-e érte.
2012. augusztus 02. 14:26
Valaki felvilágosítana arról, hogy mi bálványozni való van egy gyilkosban?! Ezek az úgy nevezett 'rajongók' nem normálisak, véleményem szerint. Kíváncsi lennék, hogy ugyanígy viselkednének akkor is, ha az ő szerettüket lőtték volna ott és akkor le. Egyszerűen számomra feldolgozhatatlan ez az egész, hogy valaki hogy képes egy ilyen ember mellett kiállni, még ha bolondnak is nyilvánítják. Vajon azok mit érezhetnek, akik elvesztették emiatt az ember miatt bárkijüket is, mikor megtudták, hogy bálványozzák ezt az őrültet.
2012. augusztus 02. 14:27
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Szerintem egyáltalán nem jóképű...
Én tuti,hogy nem leszek a rajongója.
Én tuti,hogy nem leszek a rajongója.
2012. augusztus 02. 14:30
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Hova tart ez a világ?? Drága rajongók, nem hinném, hogy annyira bálványoznátok ezt a gyilkost, ha éppen a ti anyukátokat, apukátokat, rokonotokat lőtte volna le szemrebbenés nélkül a szemetek láttára...nem tudom, hogy az ilyen rajongók milyen pozitív dolgot látnak ebben az emberben, hogy végül azt mondják róla, hogy: "Cuki" stb...ez egyszerűen megdöbbentő és sajnálatos módon szomorú.
2012. augusztus 02. 14:33
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (Teora @ 2012.08.02. 14:22)
Ebből látszik, hogy ma már csak a kinézet a fontos. 
Még az sem! Mégis ki az az elmeroggyant, aki szexisnek lát egy zavarodott tekintetű pszichopatát? De ha csak körbenézek a tinik által ma sztárolt "szépfiúk" között, már akkor is erősen megkérdőjelezem ama generáció ép elméjét.
2012. augusztus 02. 14:36
2012. augusztus 02. 14:37
|
|
Okamivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.14. Hozzászólás: 189 Csatolások: 90 Azonosító: 284 offline
|
Milyen jó, hogy az országok vezetői folyamatosan fejlődésről, előrelépésekről és haladásról beszélnek, miközben az ilyen esetek csak azt az ősi igazságot bizonyítják, hogy az emberi butaság végtelen.
2012. augusztus 02. 14:38
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
No comment. :S Én csak ennyit tudok mondani!!!
Remélem ez csak egy rossz vicc!!
A végén még majd elengedik ezt a balf*szt! -.-
Remélem ez csak egy rossz vicc!!
A végén még majd elengedik ezt a balf*szt! -.-
2012. augusztus 02. 14:40
Idézet (Grace Benning @ 2012.08.02. 14:33)
Még az sem! Mégis ki az az elmeroggyant, aki szexisnek lát egy zavarodott tekintetű pszichopatát? De ha csak körbenézek a tinik által ma sztárolt "szépfiúk" között, már akkor is erősen megkérdőjelezem ama generáció ép elméjét. 
A mai tinédzserek 90%-nak ízlésficama van.
2012. augusztus 02. 14:44
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Erre csak egy szót tudok mondani!Úristen!
Ezeknek tényleg elment az eszük.Azért bálványozzák,mert cuki meg ilyesmi?Tudom,hogy a tinédzser korszakba egyesek elvetemülten rajonganak,de,hogy elvetemültekre is.A fickónak nincs ki a 4 kereke,ahogy azoknak se,akik istenítik.A pasason rendesen látszik,hogy egy elvetemült gyilkos.Hová fajult ez a világ?
De végül is manapság az életben az ember pusztán a kinézetről ítél és abból ítélik meg,hogy milyen az ember,nem abból,hogy milyen legbelül.Amúgy vigyáznunk kell ezekkel a rajongókkal,mert a végén ők is lelőnek egy két embert,színplán véletlenségből,mert szerintük a gyilkos is véletlenül tette.Szánalmas!
Ráadásul még egy 6 éves kis gyerek is támogatja?Én ilyen koromba még csak babáztam,nem is tudtam mi az az internet.És már ilyen korba?Ráadásul még ilyeneket is ír az ember?Hiába az emberek,ahogy születnek úgy butulnak.
Kíváncsi lennék arra,hogy ők mit éreznének,ha az ő szeretteik lettek volna ott?Ráadásul valakinek végig kelet azt is néznie,hogy hal meg a szerette,és ezt szeretik?Úristen,mindjárt megáll az eszem,még a gondolatába is bele borzongok,hogy tényleg vannak olyan emberek,akik támogatják.Én egyenesen sajnálom,azokat,akik ott haltak meg az épületbe,valaki még az életüket is feltették azért,hogy megmentsék a hozzátartozóikat.Azok sokkal nagyobb tiszteletet érdemelnének,mint ez a huligán!
Ezeknek tényleg elment az eszük.Azért bálványozzák,mert cuki meg ilyesmi?Tudom,hogy a tinédzser korszakba egyesek elvetemülten rajonganak,de,hogy elvetemültekre is.A fickónak nincs ki a 4 kereke,ahogy azoknak se,akik istenítik.A pasason rendesen látszik,hogy egy elvetemült gyilkos.Hová fajult ez a világ?
De végül is manapság az életben az ember pusztán a kinézetről ítél és abból ítélik meg,hogy milyen az ember,nem abból,hogy milyen legbelül.Amúgy vigyáznunk kell ezekkel a rajongókkal,mert a végén ők is lelőnek egy két embert,színplán véletlenségből,mert szerintük a gyilkos is véletlenül tette.Szánalmas!
Ráadásul még egy 6 éves kis gyerek is támogatja?Én ilyen koromba még csak babáztam,nem is tudtam mi az az internet.És már ilyen korba?Ráadásul még ilyeneket is ír az ember?Hiába az emberek,ahogy születnek úgy butulnak.
Kíváncsi lennék arra,hogy ők mit éreznének,ha az ő szeretteik lettek volna ott?Ráadásul valakinek végig kelet azt is néznie,hogy hal meg a szerette,és ezt szeretik?Úristen,mindjárt megáll az eszem,még a gondolatába is bele borzongok,hogy tényleg vannak olyan emberek,akik támogatják.Én egyenesen sajnálom,azokat,akik ott haltak meg az épületbe,valaki még az életüket is feltették azért,hogy megmentsék a hozzátartozóikat.Azok sokkal nagyobb tiszteletet érdemelnének,mint ez a huligán!
2012. augusztus 02. 14:45
Vörös az ördög színe mi?! ^.- inkább nem talált zöld parókát. -.-""
2012. augusztus 02. 14:45
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Kíváncsi lennék, hogy ha valamelyik hozzátartozójukat is lelőtte volna, akkor is így rajonganának-e érte. Elég ijesztő, hogy vannak ilyen emberek, akik nem gondolnak bele abba, hogy mit tett, csak az számít nekik, hogy hogyan néz ki. Ezért nem kéne semmilyen információt megosztani az ilyen gyilkosokról, nem kéne interjúkat készíteni velük, vagy mutogatni őket a TV-ben.
Hülyeség a gyilkosságokat arra fogni, hogy az ördög irányította őt, persze az biztos, hogy zavarodott volt, de ennek az ítéletet nem kéne befolyásolnia. Nagyon durva, hogy vannak emberek, akik képesek egy ilyen embert bálványozni, és arra sem gondolnak, hogy ez milyen lehet az áldozatok hozzátartozóinak.
Hülyeség a gyilkosságokat arra fogni, hogy az ördög irányította őt, persze az biztos, hogy zavarodott volt, de ennek az ítéletet nem kéne befolyásolnia. Nagyon durva, hogy vannak emberek, akik képesek egy ilyen embert bálványozni, és arra sem gondolnak, hogy ez milyen lehet az áldozatok hozzátartozóinak.
2012. augusztus 02. 14:46
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (Teora @ 2012.08.02. 14:40)
A mai tinédzserek 90%-nak ízlésficama van.
Én már igazából semmin sem lepődök meg. De azért kíváncsi lennék, hogy ezeknek a gyerekeknek a szülei mit szólnak ahhoz, hogy egy ilyen elmebeteget bálványoznak.
Én is voltam kamasz, én is lázadtam minden ellen, de engem mélyen érdekeltek és érintettek meg a társadalmi problémák. Tüntettem háború és állatkínzás ellen, akkor is kinyitottam a pofámat, ha nem kellett, és egyes rebellis egyedeket piedesztálra emeltem, de ez meg sem fordult volna a fejemben. Ez a srác nem a társadalom elnyomott áldozata, és nem is holmi lázadó fenegyerek, szimplán csak egy elmebeteg gyilkos. Értem én, hogy kellenek a bálványok, de mérjük már fel ép ésszel a dolgokat, mielőtt kinyitjuk a szánkat!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: