Hát én jobbat vártam tőle. Nem nagyon tetszik se a műfaj, de a dal...
De én még azért nem ítélem el, első száma volt ráadásul, hogy ő írta. :/
Dalpremier: Baricz Gergő — Baby-Bebogyó
2012. május 29. 21:15
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
2012. május 29. 21:23
|
lady_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 152573 offline
|
Nem szeretnék megbántani senkit,de én csalódtam a srácban.Az X-faktorban (sokakkal ellentétben) nekem különösebb bajom nem volt vele,habár a kedvencem se volt.De számomra nagy csalódás.Ez a dal még hagyján,jó nem a legjobb,de lehet lesz majd jobb dala is.De amit olvastam róla,az elég kiábrándító pff.
2012. május 29. 21:38
|
gyicsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 176789 offline
|
Ez a legény valamit tud. Mikor kérdezték tőle, hogy mi a célja az énekléssel? Nem szó szerint, de a lényeg ez volt: ...egyeseknek polgárpukkasztása, mások szeretetének megszerzése... Lássuk be, mindez sikerült neki.
Azt pedig csak sajnálni tudom, aki a sekélyes bulvárból és a pletyka lapokból értesül, és azoknak hisz el mindent. Az nem ismerte és nem ismeri Gergőt.
Azt pedig csak sajnálni tudom, aki a sekélyes bulvárból és a pletyka lapokból értesül, és azoknak hisz el mindent. Az nem ismerte és nem ismeri Gergőt.
2012. május 29. 22:10
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (lady_girl @ 2012.05.29. 21:23)
Nem szeretnék megbántani senkit,de én csalódtam a srácban.Az X-faktorban (sokakkal ellentétben) nekem különösebb bajom nem volt vele,habár a kedvencem se volt.De számomra nagy csalódás.Ez a dal még hagyján,jó nem a legjobb,de lehet lesz majd jobb dala is.De amit olvastam róla,az elég kiábrándító pff.
Nem védeni akarom,de nem kell mindent elhinni amit a pletykalapokban meg az internetes oldalakon írnak.Ezek egymásról másolják le a hülyeségeket.Szerintem arra gondolsz,hogy állítólag együtt van Keresztessel vagy arra,hogy Verával szakítottak.Ezt mivel tudják bizonyítani?Láttál már olyan képet,ahol smárolnak vagy ilyesmi?Egy olyan kép van,ahol állnak egymás mellett,de ez semmit nem bizonyít.Szerintem a firkászok már megint nem tudtak miről írni.Meg attól,hogy néha együtt mennek el valahova,az még nem jelenti azt,hogy együtt vannak.A Verával történt szakítása pedig az ő magánügye.Nem kell bedőlni az ilyeneknek.Aki pedig tényleg szereti,az nem fogalkozik azzal,hogy a pletyaklapokban miket írkálnak.Meg egyébként is,Gergő nem tehet arról,hogy a pletykalapok hülyeségeket írkálnak róla.Ha pedig jó dalt akarsz tőle hallani,akkor ne ezt hallgasd,hanem a Leonard Cohen dal feldolgozását.Az tényleg jó lett,ezt elismerem még akkor is ha nem vagyok a rajongója.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. május 29. 22:57
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
egynek elmegy végülis.
2012. május 30. 07:30
|
|
dorakomondivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 171303 offline
|
jobbat vártam tőle.. valahogy... vadabbat
2012. május 30. 08:16
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.05.29. 22:10)
Nem védeni akarom,de nem kell mindent elhinni amit a pletykalapokban meg az internetes oldalakon írnak.Ezek egymásról másolják le a hülyeségeket.Szerintem arra gondolsz,hogy állítólag együtt van Keresztessel vagy arra,hogy Verával szakítottak.Ezt mivel tudják bizonyítani?Láttál már olyan képet,ahol smárolnak vagy ilyesmi?Egy olyan kép van,ahol állnak egymás mellett,de ez semmit nem bizonyít.Szerintem a firkászok már megint nem tudtak miről írni.Meg attól,hogy néha együtt mennek el valahova,az még nem jelenti azt,hogy együtt vannak.A Verával történt szakítása pedig az ő magánügye.Nem kell bedőlni az ilyeneknek.Aki pedig tényleg szereti,az nem fogalkozik azzal,hogy a pletyaklapokban miket írkálnak.Meg egyébként is,Gergő nem tehet arról,hogy a pletykalapok hülyeségeket írkálnak róla.Ha pedig jó dalt akarsz tőle hallani,akkor ne ezt hallgasd,hanem a Leonard Cohen dal feldolgozását.Az tényleg jó lett,ezt elismerem még akkor is ha nem vagyok a rajongója.
Facebookon:
"Na de most mehetek vissza ezek közé a kiszabott újságírók közé, akik még meg sem kérdeznék, hogy "Te Baricz? télleg együtt vagy mentoranyáddal?" hanem már PÁRként emlegetnek. Nekik üzenem: ... nem ... nem vagyunk együtt... Ildikóval nem... vérszerinti édesanyukátokkal... IGEN."
2012. május 30. 12:40
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (janet7 @ 2012.05.30. 08:16)
Facebookon:
"Na de most mehetek vissza ezek közé a kiszabott újságírók közé, akik még meg sem kérdeznék, hogy "Te Baricz? télleg együtt vagy mentoranyáddal?" hanem már PÁRként emlegetnek. Nekik üzenem: ... nem ... nem vagyunk együtt... Ildikóval nem... vérszerinti édesanyukátokkal... IGEN."

Tessék.Megmondtam,hogy ez csak a firkászok agyszüleménye.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. május 30. 13:54
némi külföldi áthallást érzek az egész projektben, ami -természetesen,magyar szokáshoz híven- rosszul sült el. elhiszem hogy ez a gitáros, kicsit rockos, 'mocskos' stílus az övé, de valahogy nem találták el ..
a címet nem értem, de lehet nem is akarom megérteni.
a címet nem értem, de lehet nem is akarom megérteni.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.