Starity

Dalpremier: Baricz Gergő — Baby-Bebogyó

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 29. 16:24 #21
janet7
janet7

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Ez nem tetszik így, viszont az sima akusztikus verziót imádtam. Akik most itt játszák a hozzáértőt meg teszik a nevető fejeket, azok szerintem nem vágják, hogy milyen műfaj ez. Attól, mert valakiknek az az alternatív zene, amit a Viván nyomnak alter néven, meg a sok mélynek és művészinek tűnő cucc, ami igazából már annyira alternatív, mint mondjuk Fluor, hiszen ugyanolyan mainstream és menő lett, attól még nem így működik a dolog rohog.gif Na itt jön ki, hogy ki az, aki csak divatból alterkedik, és ha valami valóban alternatívat hall, azt kiröhögi. _nevet.gif
Mondom, így nekem sem tetszik a dal, de az pont nem a szöveg hibája, akusztikusban szerintem rohadt jó lett. Jó, hát értem én, hogyha ilyen "ó bébi fogd a kezem, ne engedj el" sz.rságokat vártok (amit egyébként szintén lesz.roznátok), akkor váratlanul jött ez a dal, de Gergőtől nem is vártam egy olyan sablonos nyáladzást és remélem nem is lesz soha olyan.
Aki meg a nyálcsorgató tinilányokkal jön, az nagyon buta, már bocs. Ez a stílus pont hogy a tinilányok (az itt szarozók többsége is ugyebár) által kinevetett és félreértelmezett dolog, mert egyrészt mást várnak, másrészt komolyan veszik a szöveget, úgy meg tényleg röhejes, harmadrészt meg mert nem fogadja be a fülük azt, ami más.
A tehetségét meg ne ebből ítéljük már meg, kedves hozzáértő barátaim, mert ilyen műfajban a legtehetségesebb ember sem tud nagyokat énekelni, mert nem is arra való/nem az a lényege.
2012. május 29. 16:31 #22
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Hozzászólás: 1878
Csatolások: 108
Azonosító: 153268
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.05.29. 15:57)
Amikor meghallgattam tőle a Leonard Cohen-dal feldolgozását,azt hittem,hogy mégis van valami a srácban.De tévedtem.Miután ezt a számot meghallgattam megerősödött bennem,hogy jól teszem,hogy nem szeretem és hogy az X-faktorban nem tévedtem vele kapcsolatban.Már elnézést a rajongóktól,de ez még viccnek is rossz (najó,ha poénnak szánta volna,akkor röhögnék rajta).Ez kb. egy szinten van Király L.Norbi Valahol elveszettjével.Én sosem értettem,hogy mit esznek rajta.A mai napig nem értem,hogy lehetett döntős.Méghogy a rockzene egyik meghatározó alakja  _nevet.gif Da,ha majd kiad egy jó dalt,akkor majd el fogom ismerni.Mintahogy a Leonard Cohel dalnak a feldolgozását is elismertem.
És inkább ne szóljatok be a kommentem miatt,mert még finoman és nőiesen fogalmaztam ahhoz képest,amit tényleg gondolok erről a számról.
2012. május 29. 16:32 #23
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.05.29. 15:57)
Amikor meghallgattam tőle a Leonard Cohen-dal feldolgozását,azt hittem,hogy mégis van valami a srácban.De tévedtem.Miután ezt a számot meghallgattam megerősödött bennem,hogy jól teszem,hogy nem szeretem és hogy az X-faktorban nem tévedtem vele kapcsolatban.Már elnézést a rajongóktól,de ez még viccnek is rossz (najó,ha poénnak szánta volna,akkor röhögnék rajta).Ez kb. egy szinten van Király L.Norbi Valahol elveszettjével.Én sosem értettem,hogy mit esznek rajta.A mai napig nem értem,hogy lehetett döntős.Méghogy a rockzene egyik meghatározó alakja  _nevet.gif De,ha majd kiad egy jó dalt,akkor majd azt el fogom ismerni,mint ahogy a Leonard Cohen dalnak a feldolgozását is elismertem.
És inkább ne szóljatok be a kommentem miatt,mert még finoman és nőiesen fogalmaztam ahhoz képest,amit tényleg gondolok erről a számról.
2012. május 29. 16:33 #24
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
bocsi az előző kettőért
2012. május 29. 16:40 #25
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
jobbat képzeltem volna el tőle. ez szépen szólva sz.r smileeee.gif
2012. május 29. 16:41 #26
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
fú, én birom gergőcskét, de ez dal valahogy fura... :s és a darázs? x"d
2012. május 29. 16:47 #27
rihanna_lola_4ever
rihanna_lola_4ever
új tag
Hozzászólás: 28
Csatolások: 2
Azonosító: 174020
Mi ez a szellemi kúltúrmérgezés?Mi jön még?Ez olyan messze van a rock/aleterntív zenétől,mint Makótól Jeruzsálem.Ez ugyanolyan sz..,mint Cristofel.De meghallgatán erről Puzsér véleményét.
2012. május 29. 16:51 #28
Kikiih
Kikiih
primadonna girl

Státuszshe distanced herself to save herself
Hozzászólás: 1370
Csatolások: 4
Azonosító: 166302
valahogy ez szerintem nem gergő stílusa. basszus egy darázsról énekel?! ohmy.gifO
2012. május 29. 16:52 #29
- törölt felhasználó -    
Ez egy nagyon rossz szám. smileeee.gif
2012. május 29. 17:01 #30
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Mi a franckarika ez? rofl.gif Csak a címe miatt hallgattam bele,örök hiba volt...pardon.gif
2012. május 29. 17:05 #31
dóóra
dóóra
gallavich.
Hozzászólás: 6278
Csatolások: 1202
Azonosító: 115351
Ez mi már???XD Már a címen sírtam,tudtam,hogy egy hülyeség lesz,na de hogy ennyire. rohog.gif
És még egyesek Király L Norbi dalát szólják le...ugyan...ezerszer különb a f*szi!♥ biggrin.gif
2012. május 29. 17:12 #32
- törölt felhasználó -    
ohmy.gif ohmy.gif Könyörgöm ne !! Pedig Gergőtől valami jobbat vártam... ez valami borzalmas. Mi van a magyar "zenével" ?! Mostanában az a menő h minél sz*rabb számot hozzanak össze az emberek ?
2012. május 29. 17:13 #33
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
wtf.gif
Komolyan mondom az összes ilyen idiótát csokorba szedném és fellőném a Holdra! reklamalo.gif
Ez nekik zene?? ohmy.gif
2012. május 29. 17:15 #34
- törölt felhasználó -    
A klip címéből ítélve elég szar lehet. Csalódtam a srácban, amúgy meg a 'faktorban olyan gyönyörűen énekelt, az, amivel bemutatkozott és elkápráztatta a zsűrit, hatalmas volt, a Wonderful Life előadásában is fantasztikus volt, erre tessék.
2012. május 29. 17:18 #35
bubblegum..
bubblegum..
hivatásos boszorkány

Státuszsometimes you have to fake it to make it
Hozzászólás: 2173
Csatolások: 14
Azonosító: 175571
jézusom a cím alapból borzasztó :'D hogy lehet ilyen címet adni neki ? és ez a dal is elég "kaki" XD " lengedő fullánkom ?!?! " kicsit félreérthető ha az embernek van egy kis mocskos fantáziája :'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2012. május 29. 17:35 #36
kitácska315
kitácska315
visszatérő vendég

StátuszÉrtem nagyobb kár, mint másokért, mert másokból több van, de belőlem csak egy.
Hozzászólás: 165
Csatolások: 0
Azonosító: 169701
Na látszik, h ő írta ezt a dalt _nevet.gif ! Am azt hiszem megsüketültem.
2012. május 29. 17:54 #37
Foreveralone.1993
Foreveralone.1993
új tag
Hozzászólás: 66
Csatolások: 8
Azonosító: 176261
Idézet (janet7 @ 2012.05.29. 16:24)
Ez nem tetszik így, viszont az sima akusztikus verziót imádtam. Akik most itt játszák a hozzáértőt meg teszik a nevető fejeket, azok szerintem nem vágják, hogy milyen műfaj ez. Attól, mert valakiknek az az alternatív zene, amit a Viván nyomnak alter néven, meg a sok mélynek és művészinek tűnő cucc, ami igazából már annyira alternatív, mint mondjuk Fluor, hiszen ugyanolyan mainstream és menő lett, attól még nem így működik a dolog rohog.gif Na itt jön ki, hogy ki az, aki csak divatból alterkedik, és ha valami valóban alternatívat hall, azt kiröhögi.  _nevet.gif 
Mondom, így nekem sem tetszik a dal, de az pont nem a szöveg hibája, akusztikusban szerintem rohadt jó lett. Jó, hát értem én, hogyha ilyen "ó bébi fogd a kezem, ne engedj el" sz.rságokat vártok (amit egyébként szintén lesz.roznátok), akkor váratlanul jött ez a dal, de Gergőtől nem is vártam egy olyan sablonos nyáladzást és remélem nem is lesz soha olyan. 
Aki meg a nyálcsorgató tinilányokkal jön, az nagyon buta, már bocs. Ez a stílus pont hogy a tinilányok (az itt szarozók többsége is ugyebár) által kinevetett és félreértelmezett dolog, mert egyrészt mást várnak, másrészt komolyan veszik a szöveget, úgy meg tényleg röhejes, harmadrészt meg mert nem fogadja be a fülük azt, ami más.
A tehetségét meg ne ebből ítéljük már meg, kedves hozzáértő barátaim, mert ilyen műfajban a legtehetségesebb ember sem tud nagyokat énekelni, mert nem is arra való/nem az a lényege.

Egyet kell értsek...
Nem voltam elragadtatva a daltól, sőt! Egyáltalán nem tetszett, de tényleg nem emiatt kéne elítélni, ez az első száma ráadásul ő írta. Akinek olyan nagy a szája üljön le és próbáljon meg írni egy dalt. Persze most írjátok a röhögő fejeket meg bazinagyra nőtt a szátok, de nem kéne le "idiótázni" egy nem jól sikerült szám miatt.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. május 29. 18:02 #38
ABBAMania
ABBAMania
European

StátuszBuilding Bridges
Hozzászólás: 2126
Csatolások: 85
Azonosító: 159879
Puzsér Róbert szavaival élve: Mi volt ez a pusztító alpáriság? Hogyan fordulhatott ez elő?
2012. május 29. 18:39 #39
- törölt felhasználó -    
Én nem szeretem Baricz Gergő zenei stílusát, nekem nem is tetszik!De a rajongói biztos örülnek! biggrin.gif
2012. május 29. 18:40 #40
- törölt felhasználó -    
ez a dal olyan....fura :-|.....en amugy birom Gergot, kicsit azert tobbet vartam tole..
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!