Dalpremier: Baricz Gergő — Baby-Bebogyó
2012. május 29. 18:51
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Tudjátok mit látok? Egy alakulóban lévő igényes énekest a magyar zenében. Különösen is tetszik a dal, és maga a stílus is. Gergőhöz legelőször nem ezt a stílust képzeltem el, de végül örülök, hogy ilyen stílusban született meg a dal (már előbb). Remélem még hasonló jó számokat fog kiadni
2012. május 29. 19:01
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Akinek nem inge ne vegye magára.De,akik szidják Muri Enikőt meg Kocsis Tibit,azoknak nagy része Baricz Gergő rajongó.És ha valaki Gergőre negatív megjegyzést mer tenni,akkor az hülye,ti pedig a plafonon vagytok,és jöttök azzal,hogy Enikő és Tibi unalmasak,Gergő pedig ilyen meg olyan nagy művész.De ha nektek örömet okoz,hogy más kedvencét bántások jólvan,csináljátok,de ha Gergőre tesz valaki negatív megjegyzét,akkor jusson eszetekbe,hogy ti se vagytok különbek és hogy valamilyen szinten ezt ti produkáltátok ki.
2012. május 29. 19:01
Ez mi ez?
A címéből is sejtené az ember a számnak a tartalmát és a minőségét... De én voltam olyan naiv, hogy meghallgattam.
Barbus87 Én is ezt tenném.
Barbus87 Én is ezt tenném.
2012. május 29. 19:21
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nem akarom megbántani a fanokat, de ez egy nagy kalap sz*r lett...
Nekem sosem tetszett a hangszíne, így a szöveg-dallam pároson a hangja sem javít semmit. Hogy lehetett ilyen minősíthetetlent kiadni?! Én azt hiszem több számát nem is fogom meghallgatni a fiatalembernek... Kíváncsi vagyok ehhez milyen klipet gyártanának... Méhecskék repkednének ki a kaptárból?!
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. május 29. 20:27
|
|
Edwetyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 99 Csatolások: 65 Azonosító: 125896 offline
|
Nem tudom, hogy ez kinek mennyire dalpremier: én személy szerint kb. fél éve hallgattam először. o.O Először én is úgy voltam vele, hogy na ez meg mi???? érdekes szöveg, szokatlan dallam... egy idő után aztán egészen megkedveltem, bulis szám.... meg amúgy a magyar daloknál enyhén szidják néhányan a szövegeket (nem akarok célozni senkire az előttem szólók közül), de abba bele sem gondolunk, hogy az angol szövegek között is nem egy bugyuta van, mégis a csapból is az folyik... csak ott valahogy nem vesszük észre, vagy nem törődünk vele, csak mert ami nyugatról jön: az minden jó.... :/ Na kb. így vagyunk ezekkel.... szerintem
))
2012. május 29. 20:50
|
|
petewright97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 153587 offline
|
thunderbird..! IGEN! IGEN! IGEN!
D
2012. május 29. 21:03
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Hú, azt hittem, hogy belőle is valami tucat pop-cukipofit csinálnak. ÉS NEM! Kellemeset csalódtam a srácban.
janet7
2012. május 29. 21:06
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
Hát.... nekem nem tetszik... Egy hallgatás után semmit se tudnék visszaidézni a szövegéből...
Egy egy jó zenénél elő hallgatás után dúdolom legalább a dallamát..de itt még az se sikerült
Egy egy jó zenénél elő hallgatás után dúdolom legalább a dallamát..de itt még az se sikerült
2012. május 29. 21:06
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Bár nem vagyok fanatikus rajongója,de az előző X-faktorban ő volt az egyetlen akiről reméltem, hogy nem fog "elpoposodni". És nem kellett benne csalódnom
Tulajdonképpen jókat nevetek azokon a hozzászólásokon amikben azt írjátok le, hogy milyen bugyuta és nevetséges ez a dal. Meglátszik a színvonal-.- Úgy látszik a nagy többség csak a nyálas, sablon szövegeket, vagy a Mizu?-szerű primitív "dalokat" bírja befogadni, amik megértéséhez valljuk be, nem kell sok sütnivaló... Nekem a zene tetszik, a szövegről meg csak annyit, hogy a művészetben léteznek olyan fogalmak, mint például: hasonlat, metafora, túlzás stb. Nekem nem tetszik, hogy végig alkalmazta ezt, de a dal hangulatához miatt nem túl zavaró. Szóval összességében nekem tetszik a dal és még egy ideillő mondás: ,,Nem mindegy hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik!" (ezen elgondolkodhat itt pár értelmes hozzászólással rendelkező ember)
janet7
2012. május 29. 21:10
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
ez nagyon gáz szar nem jo!! mégis milyen cim az és hogy lehet az énekelni,hogy Baby-Bebogyó
2012. május 29. 21:10
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
hat ez nem nagyon tetszik nekem
bocs fanok!
bocs fanok!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.