Kristen Stewartot választották a legjobban öltözött hírességnek
2012. április 30. 12:59
Szerintem Blake Lively jobban megérdemelte volna.Ő igazán divatos na, de Kristen...
Hiányolom még Ashley Benson-t.
2012. április 30. 13:01
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
Szeretem Kristen stílúsát mert laza, de mégis kényelmes és egyedi. Megérdemelte az elős helyet Kris
2012. április 30. 13:18
Elsőő..o.o imdáom az egyik legszebb színésznő..(: És persze, hogy jól öltözik. ő kócos hajjal és szakadt ruhában is tökéletes..*-*
2012. április 30. 13:39
|
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline
|
hahaha... ez most komoly? pont ő a legjobban öltözött? kb. majdnem mindegyik hírességg jobbanöltözött nála...
2012. április 30. 13:47
Na,ez kész röhej.
Nem szeretem selena gomezt,de még ő is jobban tud öltözködni.
A felsoroltak közül én Kim Kardashian-t tettem volna előre.Bár nincs tehetsége (
),de attól még jól tud öltözni. Ha meg azokat nézem akik nincsenek felsorolva,akkor nálam egyértelműen Nina Dobrev.Hétköznapi ruhái is tökéletesek és a megjelenéseken is csak szép ruhákban van.
Nem szeretem selena gomezt,de még ő is jobban tud öltözködni.
A felsoroltak közül én Kim Kardashian-t tettem volna előre.Bár nincs tehetsége (
2012. április 30. 13:52
ez való igaz:
Janie:
Gratula, Kris. Bár hétköznaponként eléggé átlagos, de pont ebben van valami elragadó És a nagy rendezvényeken tényleg mindig tündököl!
Janie:
Gratula, Kris. Bár hétköznaponként eléggé átlagos, de pont ebben van valami elragadó És a nagy rendezvényeken tényleg mindig tündököl!
2012. április 30. 14:03
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Na ezt nem hiszem el...tényleg nagyon jó színésznő
nagyon kedves de divatérzéke nincs sok...
nagyon kedves de divatérzéke nincs sok...
2012. április 30. 14:08
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Ő a legjobban öltözött híresség? Na ez erős.
2012. április 30. 14:17
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Valljuk be Kristen stílusérzéke nagyon sokat változott, de (!) akkor se érdemli meg az első helyet. Mondjuk ez csak egy hülye magazin összeállítása. Biztos vagyok benne, hogy több ezer ember szerintem Selena vagy éppen Emma sokkal stílusosabb.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. április 30. 14:17
Azért ezt szerintem elrontották! Szerintem Sele sokkal jobban öltözik,meg Blake,és Olivia is!
2012. április 30. 14:24
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
hát sztem nem érdemli meg az első helyet
2012. április 30. 14:33
|
|
Ade. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 660 Csatolások: 1075 Azonosító: 159060 offline
|
nem meglepő számomra hiszen ebben az évben Kris kitett magáért.Minden rendezvényen elképesztően nézett ki.Lehet,hogy hétköznapokban átlagosan öltözködik,de itt csak a rendezvényeket számították bele(szerintem).Szóval grat Kristen!
2012. április 30. 14:50
Hétköznapokon tényleg tornacsukás, de a rendezvényeken nagyon jó rucijai voltak.
2012. április 30. 15:07
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
hát nem is tudom h erre mit mondjak...
sztem nem neki vannak a legjobb ruhái, a bulikon, meg a hétköznapokon is megelőzi őt Selena Gomez és Emma Watson is...de ha azt nézzük még mindig jobb nem páwának lenni és normálisan kinézni, mint egy popsirázogatós plázacicának. Én mindig előbbre tartottam a tornacsukás laza csajokat, mint a plázacicákat, mert attól, hogy valaki laza lehet szép és igényes. De szeretem az olyanokat is mint Selena Gomez és Emma Watson, mert ők sem azok az olyanfajta "PLÁZACICÁK" akik csak rázogatják magukat, hanem ők azok a lányok akik inkább a stílusosabb, extrémebb viseletet kedvelik.
Nem zavar, hogy Kristen-t választották meg, mert tényleg szokott nagyon jól kinézni, és tényleg vannak nagyon jó ruciai, megérdemli...de azért Selenának szerintem kicsit sok az a 33. hely...Emma Watson meg, ő is mindig csinos, megérdemelte volna ő is az 1. helyezettet, de a második is nagyon jó
<3
sztem nem neki vannak a legjobb ruhái, a bulikon, meg a hétköznapokon is megelőzi őt Selena Gomez és Emma Watson is...de ha azt nézzük még mindig jobb nem páwának lenni és normálisan kinézni, mint egy popsirázogatós plázacicának. Én mindig előbbre tartottam a tornacsukás laza csajokat, mint a plázacicákat, mert attól, hogy valaki laza lehet szép és igényes. De szeretem az olyanokat is mint Selena Gomez és Emma Watson, mert ők sem azok az olyanfajta "PLÁZACICÁK" akik csak rázogatják magukat, hanem ők azok a lányok akik inkább a stílusosabb, extrémebb viseletet kedvelik.
Nem zavar, hogy Kristen-t választották meg, mert tényleg szokott nagyon jól kinézni, és tényleg vannak nagyon jó ruciai, megérdemli...de azért Selenának szerintem kicsit sok az a 33. hely...Emma Watson meg, ő is mindig csinos, megérdemelte volna ő is az 1. helyezettet, de a második is nagyon jó
2012. április 30. 15:27
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
hát..nekem RiRi & Bey az első <3
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.