Kristen Stewartot választották a legjobban öltözött hírességnek
2012. április 30. 11:52
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Nem csoda hogy Ő lett az első, imádom a stílusát
2012. április 30. 11:54
szerintem jó stílusa van.. de nem neki a legjobb!
2012. április 30. 11:57
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Grat, de szerintem nem Kristené az első hely. Jó stílusa van, de azért nem neki van a legjobb, és már számos divatbakit követett el, úgyhogy nem értem ezt a listát.!
2012. április 30. 12:01
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Most ahogy így olvasom a hozzászólásokat...mit jelent jólöltözöttnek lenni? Mert nekem nem a mindig csilli-villi, neves tervezők által készített, sablon ruhadarabokat viselő ember számít annak, hanem ESETLEG valaki olyan, akit netalántán stílusa is van.
Ez most nem is Kristen mellett, meg nem is ellene szólt, hanem úgy általánosságban.
Ez most nem is Kristen mellett, meg nem is ellene szólt, hanem úgy általánosságban.
2012. április 30. 12:07
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (itsmedemz @ 2012.04.30. 10:26)
Komolyan? Kristen a koszos tornacipőivel és a szakadt gatyáival az első? Értem én, hogy az angoloknak nincs stílusérzékük, na de azért olyanokat mint Selena - nem nagy kedvencem, de valljuk be, stílusa az van - a 33. helyre teszik. Gratulálok 
Ez elég nagy általánosítás a részedről. A glamour lista jelöltjeire a világon mindenhol lehetett szavazni, minden országból, énis tudtam volna szavazni, ha akartam volna, de nem tettem. A People, ami amerikai magazin, évente készíttet listát a megrendelőkkel vagy csak amerikaiak tudnak szavazni és láss csodát, Robert Pattinsont választották meg évekkel ezelőtt legszexisebb pasinak. A Glamour oldalon külföldről is szavaztak, tehát nemcsak az angoloknak köszönhető. Arról beszélhetnénk, hogy kiknek nincs stílusérzékük és 'szépérzékük', ha egyszer ott van nekik Bradley Cooper, Ryan Gosling, Brad Pitt, DiCaprio, Johnny Depp, Chris Evans és mégis azt választják meg legszexisebb pasinak, aki úgy néz ki, mint aki harmadnapos és két hete nem borotválkozik
Nem találok semmi meglepőt a listán, Kristen nyert mert manapság ő cool, a lista pedig olyan amilyen, az az újság is olyan odakint, mint nálunk a Bravo, a lista online szavazásos baromság ráadásul, nem jelent semmit.
1 felhasználónak tetszik:
Mia
2012. április 30. 12:14
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Én bírom a koszos tornacipőit meg a szakadt gatyáit, mert én is kb. így szoktam öltözködni.
Ezt imádom Krissben, hogy ilyen laza.
Ezt imádom Krissben, hogy ilyen laza.
2012. április 30. 12:44
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
ez a Kristen nem érdemelte volna meg a helyet Selena jobban öltözik nameg szebb is
2012. április 30. 12:44
Egyedi a stílusa, megérdemelte. Selena 33.
Jól lemaradt.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.