Kristen Stewartot választották a legjobban öltözött hírességnek
2012. április 30. 10:47
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Én kedvelem Kristent de szerintem ez nem igaz,hogy ő a legjobb öltözött híresség...!!! Pont,hogy nem valami jól öltözködik....!!! :S
2012. április 30. 10:56
Ő???
Nem is szokott szinte felöltözni, mindig csak fiúsan és lazán. Ez azért durva...
2012. április 30. 11:05
kristen stewart egy párhuzamos univerzumban talán elnyerhetné a legjobban öltözött díját, de a Földön nem hiszem hogy versenybe szállhatna Blake Lively mellett.
a lista eléggé vegyes, én Ashley Tisdalet mindenképpen odapasszintottam volna minimum a harmadik helyre (a csodás ízléséről ismert Kristen
és Blake mögé). Számomra Louise Roe az örök első, bár ő nem a britek kedvence.
2012. április 30. 11:27
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Khm.. Ezzel abszolút nem értek egyet. Eléggé rossz ízlése lehet annak, aki őt választja a legjobban öltözött hírességnek.
Ponthogy ő az, aki eléggé szakadtan öltözködik jópárszor.
Ponthogy ő az, aki eléggé szakadtan öltözködik jópárszor.
2012. április 30. 11:28
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Imádom Kristen stílusát, de azért ennyire nem jó.. Sokkal hátrább tettem volna be. Nekem pl. meglepő volt, hogy Taylor Swift csak a 34.
Ő az egyik olyan sztár, akinek az öltözködésében ritkán találok hibát, minimum első 10-ben bent lehetett volna.. Na meg Miranda Kerr és Jessica Alba is előrébb kerülhetett volna. Nekik is mindig kifogástalan ruhájuk van, és nem csak eseményeken, hanem hétköznapokon is. Azt meg nem is értem, hogy Lady Gaga mit keres a listán?
Amiket ő felvesz, azt nem is lehet az öltözködés kategóriájába sorolni.
Továbbá ismét az elfogultság beszél belőlem, de pl. Ashley Tisdale? Ő is szinte mindig a toppon van, eseményeken és hétköznapokon is. Na meg Miley Cyrus. Napjaink legdivatosabb sztárja, fel sem tudom fogni, hogy miért nem kerítettek neki helyet..
Egyedül azzal értek egyet, hogy Emma Watson a második, sőt, akár még maradhatott volna első is, mert sokban veri Kristen-t, annyi biztos. Blake Lively is egész jó helyen van, de én egy picivel hátrább pakoltam volna..
Továbbá ismét az elfogultság beszél belőlem, de pl. Ashley Tisdale? Ő is szinte mindig a toppon van, eseményeken és hétköznapokon is. Na meg Miley Cyrus. Napjaink legdivatosabb sztárja, fel sem tudom fogni, hogy miért nem kerítettek neki helyet..
Egyedül azzal értek egyet, hogy Emma Watson a második, sőt, akár még maradhatott volna első is, mert sokban veri Kristen-t, annyi biztos. Blake Lively is egész jó helyen van, de én egy picivel hátrább pakoltam volna..
2012. április 30. 11:37
hát jó ízléssel rendelkezik de gondolom hogy az öltöztető brigád is nagyban segítik...de amúgy egyetérthetek!
2012. április 30. 11:51
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Akármennyire nem bírom Kristen-t, a stílusa az tetszik. De, hogy első? Ez egy újabb "remek" lista mondhatom...
Pölö Avrilnek is hasonló a stílusa, mint neki, csak egyedibb és a hétköznapokban nem olyan slampos, mint Stewart.
Hihetetlen, hogy berakták első helyre és mellékeltek egy fotót, amin (kivételesen) jól néz ki!
Azért vannak sztárok a listán, akik sokkal jobban megérdemelték volna a helyet. Emma Watson nyugodtan maradhatott volna az első helyen....
Hihetetlen, hogy berakták első helyre és mellékeltek egy fotót, amin (kivételesen) jól néz ki!
Azért vannak sztárok a listán, akik sokkal jobban megérdemelték volna a helyet. Emma Watson nyugodtan maradhatott volna az első helyen....
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.