Globális kampány készül a passzív dohányzás ellen
2012. április 06. 16:00
|
|
Fifinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1040 Azonosító: 117015 offline
|
nem feltétlenül kell elviselni hogy valaki az "arcodba fujja" a füstöt! akár arréb is lehet állni!! nem muszály a dohányos után lepattanóra menni!! meg amúgy úgy is lehet dohányozni valaki közelébe, hogy őt ne érje a füst!!
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2012. április 06. 16:16
Hát, egyett értek:
vamphanna:
Jo erz a kampany remelem hasznalni fog.
vamphanna:
Jo erz a kampany remelem hasznalni fog.
2012. április 06. 16:22
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
én már nagyon unom ezt a témát, mintha nem is lehetne másról beszélni, csak a bagózásról. Öl a cigi... és? Ha akkora idióta (már elnézést), hogy ezek után is szívja, akkor minek kell foglalkozni vele? Ennyi erővel, káros a pia, a gyors kaja, mindenféle kajának beállított sz*r, és az ellen még sincsenek törvények, nem szüntetik be, hogy az utcán nem csinálhatod, satöbbi (na jó, alkoholt azt nem lehet utcán inni, ha jól tudom, de a kivétel erősíti a szabályt).
kérdem én, miért lovagolnak egyesek még mindig ezen a témán? legyen egy dohányzásra kijelölt hely, a nem bagós ne tegye be oda a lábát, és le van tudva a gond. úgysem fog leszokni róla, hiába kampányolnak az emberek.
nem értem ezt a hajcihőt. kezd unalmassá válni, de nagyon (ja, és a félreértések elkerülése végett, nem dohányzom. szimplán idegesít, hogy mindenhol erről kell olvasnom).
kérdem én, miért lovagolnak egyesek még mindig ezen a témán? legyen egy dohányzásra kijelölt hely, a nem bagós ne tegye be oda a lábát, és le van tudva a gond. úgysem fog leszokni róla, hiába kampányolnak az emberek.
nem értem ezt a hajcihőt. kezd unalmassá válni, de nagyon (ja, és a félreértések elkerülése végett, nem dohányzom. szimplán idegesít, hogy mindenhol erről kell olvasnom).
2012. április 06. 16:37
Nem azért, de most őszintén... nem mindenről csak a dohányosok tehetnek(!)..
A szüleim is cigiznek, de mégsem előttem, a testvéreim előtt a szobában és nem is a házban.Egyszerűen megoldják úgy, hogy kimennek a házból és ott az udvaron cigiznek, hogy mi ne a cigifüstöt szagollhassuk.Bár egyébként tényleg vannak olyan emberek, akik képesek az autóban a kisgyerek mellet(zárt helyben, az ablak nincs kinyitva!!) cigizni.Na azoknál a szülöknél tényleg van valami próbléma, hisz így is rosszat tesznek a gyerekeikkel.De nem mintha a szmog nem lenne olyan káros, ami a kocsikból és az autókból jönnek ki.Amiatt egy gyerek hamarabb fog különféle betegséget elkapni, mint szerintem egy cigifüsttől, de mindegy.(Már volt is nálam ilyesmi, hogy egy busz kipufogógáza a megálónál jól telibetalállt engem és még sok más embert.. Nah erről ennyit... és nem is egyszer
)
Egyébként a barátnőim közül is vannak olyanok, akik cigiznek,de mindig félre állnak, hogy én és még más barátnőm ne szagollhassa a cigifüstöt, de ha mégsem,akkor meg magam állok félre.
Nem azért, de szerintem egy kicsit túl reagálják... de hát ők tudják..Majd meglátjuk, hogy befog-e ez vállni és lesz-e valamilyen sikere! Én személy szerint legalább is így vélekedek!!!
Egyébként jó olvasni ilyen cikkeket!!!
A szüleim is cigiznek, de mégsem előttem, a testvéreim előtt a szobában és nem is a házban.Egyszerűen megoldják úgy, hogy kimennek a házból és ott az udvaron cigiznek, hogy mi ne a cigifüstöt szagollhassuk.Bár egyébként tényleg vannak olyan emberek, akik képesek az autóban a kisgyerek mellet(zárt helyben, az ablak nincs kinyitva!!) cigizni.Na azoknál a szülöknél tényleg van valami próbléma, hisz így is rosszat tesznek a gyerekeikkel.De nem mintha a szmog nem lenne olyan káros, ami a kocsikból és az autókból jönnek ki.Amiatt egy gyerek hamarabb fog különféle betegséget elkapni, mint szerintem egy cigifüsttől, de mindegy.(Már volt is nálam ilyesmi, hogy egy busz kipufogógáza a megálónál jól telibetalállt engem és még sok más embert.. Nah erről ennyit... és nem is egyszer
Egyébként a barátnőim közül is vannak olyanok, akik cigiznek,de mindig félre állnak, hogy én és még más barátnőm ne szagollhassa a cigifüstöt, de ha mégsem,akkor meg magam állok félre.
Nem azért, de szerintem egy kicsit túl reagálják... de hát ők tudják..Majd meglátjuk, hogy befog-e ez vállni és lesz-e valamilyen sikere! Én személy szerint legalább is így vélekedek!!!
Egyébként jó olvasni ilyen cikkeket!!!
2012. április 06. 16:46
Alapjáraton nekem nincsen bajom azokkal az emberekkel akik dohányoznak, mert sokan közülük tényleg figyelnek arra, hogy olyanokat ne érjen a füst, akik nem élnek vele. Viszont vannak olyanok, akik magasról tesznek másokra, akiket tényleg egy csöppet sem érdekel az, hogy másnak ez káros-e vagy sem. Az ilyen embereket nagyon utálom és nem csak azért, mert allergiás is vagyok a cigarettafüstre, hanem mert az ennyire pofátlannak és nemtörődömnek azért mégsem kellene lenni.
Egyébként van egy olyan érzésem, hogy akiket enélkül a felhívás nélkül sem érdekelt, hogy kinek árt a füsttel és kinek nem, az erre a felhívásra sem fog reagálni és másképpen cselekedni.
Egyébként van egy olyan érzésem, hogy akiket enélkül a felhívás nélkül sem érdekelt, hogy kinek árt a füsttel és kinek nem, az erre a felhívásra sem fog reagálni és másképpen cselekedni.
2012. április 06. 16:49
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
A kampány jó ötlet.Mellesleg..Már bocsánat,hogy megcáfolok pár kommentet:Azzal,ha arrébb áll és nem az arcába fújja...Ugyanúgy eljut a tüdejébe,vagy csak én vagyok idióta?(mint a szmog is elterjed..A levegő kitölti a rendelkezésére álló helyet,nem?)
2012. április 06. 16:50
|
|
DoraTheDirectonerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.01. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 172418 offline
|
jó ötlet..helyes..
2012. április 06. 17:03
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
Egész addig tetszett, amíg el nem jutottam arra a részre, hogy "következő héten kiiktatjuk a szupermarketekben található dohányárusokat.”- itt kiakadtam! Nem azért, de akkor aki dohányzik honnan akasszon le cigarettát? Gyártson otthon, vagy mégis ezt, hogy gondolták?! Aki meg dohányzik, nagyon kicsi a valószínűsége, hogy le fog szokni...
Nekem is, apum dohányzik, de ő eltudja intézni, hogy ne az én közelemben füstölögjön. Ennyire mások is képesek lennének, ha akarnák, és tekintettel lennének másokra.
Nekem is, apum dohányzik, de ő eltudja intézni, hogy ne az én közelemben füstölögjön. Ennyire mások is képesek lennének, ha akarnák, és tekintettel lennének másokra.
2012. április 06. 17:14
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
jó hogy hírdetik h ne dohányozzanak.
de akkor tegyenek ellene is nah.
2012. április 06. 17:20
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Szerintem nem a dohányzás az egyik legnagyobb probléma a világon.. A szmog, amit az autók és más járművek bocsátanak ki az még károsabb! ://
2012. április 06. 17:23
Nem tartozom a füstölgők táborába, de nem ítélem el a dohányosokat. Nem azt mondom, hogy helyeslem, sőt, én örülnék a legjobban, ha senki se bagózna, de azért az eléggé nonszensz, hogy mindent rájuk fognak. Megkérdezném ezeket az okos, pénzes emberkéket, ha valami csoda folytán sikerülne leállítani a bagósokat, attól megoldódna minden probléma, nem leszünk rákosak, nem lenne szennyezett a levegő – ergo mindenki egészséges lenne? Ha ennyire féltik az egészségünket, intézzék már el azt is, hogy ne permetezzék minden sz*rral a zöldséget-gyümölcsöt, amit meg akarnak etetni velünk, hogy ne tuningolják mindenféle műanyaggal és mesterséges trutymóval az élelmiszereket, és hogy ne kelljen mindennap beleslukkolni abba a csodás kipufogógázba – és még folytathatnám a sort.
Aztán itt vannak ezek a plakátok. Komolyan, most azt hiszik, hogy ha meglátnak egy plakátot, akkor egyből megijednek, és leszoknak? Ugyan már, királylány, ne legyünk ennyire naívak.. Arról nem is beszélve, hogy leszokni nem olyan egyszerű, nem megy egyről a kettőre. A másik dolog, amin kicsit elmosolyodtam, az hogy a szupermarketekből kiikatják a dohányárut (és ahogy hallottam, más boltokból is úgymond ki akarják vonni a forgalomból). Ez se megoldás, tudtommal a cigicsempészet, mint „illegális iparág”, még mindig létezik. Szóval meg vagyunk lőve e téren, a probléma nem oldódik meg, hiába is szép az elgondolás.
(És utólag is bocsánat eme kifakadásomért.)
Aztán itt vannak ezek a plakátok. Komolyan, most azt hiszik, hogy ha meglátnak egy plakátot, akkor egyből megijednek, és leszoknak? Ugyan már, királylány, ne legyünk ennyire naívak.. Arról nem is beszélve, hogy leszokni nem olyan egyszerű, nem megy egyről a kettőre. A másik dolog, amin kicsit elmosolyodtam, az hogy a szupermarketekből kiikatják a dohányárut (és ahogy hallottam, más boltokból is úgymond ki akarják vonni a forgalomból). Ez se megoldás, tudtommal a cigicsempészet, mint „illegális iparág”, még mindig létezik. Szóval meg vagyunk lőve e téren, a probléma nem oldódik meg, hiába is szép az elgondolás.
(És utólag is bocsánat eme kifakadásomért.)
2012. április 06. 17:38
egyetértek veled Grace Benning,mint sokan mások is
2012. április 06. 17:45
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Rem tényleg használni fog.
2012. április 06. 18:12
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Sokan írtátok, hogy nem a cigizés a legnagyobb probléma a világon... nos, tényleg nem a legnagyobb, de elég komoly a baj. Az, hogy az ember szándékosan teszi tönkre a saját és a másik ember szervezetét, az elég komoly mentális problémákra utal. Mondom ezt úgy, hogy a szüleim is cigiznek és én is kipróbáltam már. Gusztustalan, undorító, drága, az emberek mégis cigiznek. Nem hibásak a cigisek, de egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy tud az ember egy ilyen szörnyűségtől függni??? Persze vannak figyelmes cigisek is, de elég ritka.
Furcsa, de sok hozzászóláson azt vettem észre, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Szerintem meg a legszomorúbb dolog, hogy az ember a saját szabadságát veszi el a cigi miatt...
Egyik sem jobb a másiknál: sem az alkohol, a drog és a cigi. Egy kutya az összes, ami hatalmába keríti az embert. Csak sokan hiszik menőnek, pedig elég gáz dolog.
Persze rossz dolog a szmog, a sok mű kaja, meg a cigi: ezek együtt teszik az életünket ilyenné, amilyen.
Amúgy ez a szupermarketes projekt elég sok sebből vérzik...az alkohol mellet a cigaretta az egyik legnagyobb "iparág" és a legtöbb pénzt hozó üzlet. Kétlem, hogy bármely szupermarket saját magától venné el a profitot. Egyetlen egy boltot sem érdekel a vevők egészsége, csupán a money!!!
bocsi, hosszúra sikeredett
Furcsa, de sok hozzászóláson azt vettem észre, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Szerintem meg a legszomorúbb dolog, hogy az ember a saját szabadságát veszi el a cigi miatt...
Egyik sem jobb a másiknál: sem az alkohol, a drog és a cigi. Egy kutya az összes, ami hatalmába keríti az embert. Csak sokan hiszik menőnek, pedig elég gáz dolog.
Persze rossz dolog a szmog, a sok mű kaja, meg a cigi: ezek együtt teszik az életünket ilyenné, amilyen.
Amúgy ez a szupermarketes projekt elég sok sebből vérzik...az alkohol mellet a cigaretta az egyik legnagyobb "iparág" és a legtöbb pénzt hozó üzlet. Kétlem, hogy bármely szupermarket saját magától venné el a profitot. Egyetlen egy boltot sem érdekel a vevők egészsége, csupán a money!!!
bocsi, hosszúra sikeredett
2012. április 06. 18:17
Ehhez a "menjen arrébb, aki nem szereti" dologhoz hozzáfűzve: a páromnak, akivel évek óta együtt vagyunk, számtalanszor elmondtam, hogy nem tetszik a dolog. Mégis mellettem szívja, a szobája csupa füst, és nemcsak engem, hanem a macskát is veszélyezteti. És ez nem azért van, mert nem szeret, csak megszokás. Vagy mert tenni sem akar ellene. És ha ő nem, akkor egy átlagember majd figyelni fog egy másikra, és elhúzódik? Meg most komolyan, én menjek ki a szobából, ha rá akar gyújtani? Meg aludjak is kint, mert füstös?
Igenis, a dohányosoknak kell felelősség. Ők vállalnak felelősséget, amikor a saját egészségüket károsítják, tehát vállaljanak azért is, ha az antidohányosokét roncsolják.
2012. április 06. 19:44
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Én személy szerint NEM DOHÁNYZOM ,de minden dohányellenes törvény ELLEN vagyok , mert ezzel egyszerüen az emberek szabadságát korlátozzák ,hiszen azt szabják meg ,hogy mit csinálhatnaka pénzükkel , az idejükkel,és a testükkel szabad akaratukból ...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.