A technológia csodái — a klónozás
2012. március 06. 18:50
Amég nem olvastam el ezt a cikket hátborzongatónak tartottam a klónozást, de így már tök oké.
Az orvostudomány szempontjából persze, nem úgy értve hogy most még legyen belőled pár, mert az hülyeség, ugyanolyan úgysem lesz.
2012. március 07. 19:51
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
nem tudom ti hogy vagytok vele. de engem most még kicsit megijeszt ez a dolog. mert oké. olyan mint az iker. vagy ilyesmi. de ha meghal valaki és utánna klónozzák. az már nem ő lesz. vagy is attól még a másik halott. engem kicsit felzaklat. mert számomra nagyon ismeretlen. mint a halál. attól a másik még sem az és hogy értitek... ügye??? mire akarok kijukadni. remélem igen mert nem tudom elmagyarázni
2012. március 07. 19:53
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
a szervek klónozása viszont hasznos
viszont szerintem tutira klónoznak embereket is titokban. nagyon rafináltak. honnan tudjuk hogy obama az igazi??? vagy akár melyik híressség. elvégre minten mozdulatuk szokásuk ugyan az. ezért klón... ohh ez ilyesztő. de kíváncsivá is tesz egy picurkát
2012. március 10. 03:38
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Nem tudom miért, de nekem tetszik az ötlet.
Szerintem egyáltalán nem ilyesztő, hanem érdekes és izgalmas. (pedig nem vagyok oda a bioszért és a tudományért se nagyon)
2012. március 11. 21:05
jó lett a cikk, és szerintem ha jó dolgokra használják, akkor hasznos dolog a klónozás.
2012. március 12. 07:05
Én bírnám, ha lenne még egy belőlem, elküldeném suliba
De, amúgy ez tényleg érdekes téma... De milyen lenne már, ha minden emberből 2 lenne
De, amúgy ez tényleg érdekes téma... De milyen lenne már, ha minden emberből 2 lenne
2012. március 13. 16:33
a halottas a legérdekesebb..

amúgy jó cikk lett!
(Y)
amúgy jó cikk lett!
2012. március 13. 17:30
Szerintem biztos, hogy folyik valahol titkos klónozási kísérlet, túl nagy üzlet ahhoz, hogy ne akarják kidolgozni a részleteket.
2012. március 14. 18:19
|
|
SoungFlegmaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 171182 offline
|
Grat a cikk írónak nagyon tetszik hát engem se klónozzanak mert ha valaki meg ismeri a klónomat azt mondják:Ebből egy is sok xd
2012. március 26. 16:38
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
jó cikk.
nagyon
2012. március 27. 19:56
tökjó cikk. előbb-utóbb eljön az idő, amikor az ember, illetve emberi részek klónozása rutin lesz. jó, most még félünk tőle, de pár évtized múlva természetes lesz.
2014. október 23. 22:29
|
|
Ewanon96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 233 Csatolások: 84 Azonosító: 232071 offline
|
Nagyon érdekes cikk, nekem rögtön megtetszett. Dolly-ról megannyi cikk és blogbejegyzés íródott már, guglis képek és a többi, de legmerészebb álmomban sem hittem el, hogy bárányt klónoztak. Na mindegy. Gratulálok, drága író, ez nagyon jól sikerült cikk!
2014. október 27. 09:48
A "száz év elteltével egy ugyanolyan kinézetű ember fog a világ valamely részén mászkálni, mint amilyen éppen pont te vagy." mondat egy kisit megijesztett. Nem akarom, hogy belőlem akár egyel is több legyen se most se később. Egyébként roppant figyelemfelkeltő és érdekes cikk.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett