A technológia csodái — a klónozás
2012. március 02. 13:22
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
Andy1996 talán azt nem kéne még a végén baj lesz belőle XD
2012. március 02. 15:13
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Érdekes... ,de azért tök jó!
2012. március 02. 20:53
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Szerintem ez durva. Én nagyon nem örülnék, ha klónoznának. Betiltanám az egészet.
2012. március 02. 22:32
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Ez nagyon elgondolkoztató téma. Azt még többé-kevésbé el tudom képzelni, hogy ugyanolyan kinézetű emberek, na de hogy szellemileg, agyilag ugyanolyan lenne, még egyező nevelés mellett, na azt már nem igazán... :/
2012. március 03. 01:08
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Pont olyan cikkek jönnek, amiket etika órán veszünk...o.O Amúgy érdekes cikk, sok mindent már eddig is tudtam, de voltak benne új dolgok
2012. március 05. 10:15
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Na ja...belőlem is bőven elég 1 darab. de ez ténleg jó cikk!
2012. március 05. 18:03
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Ez szép és jó ?? dolog, de szerintem valaki mindig lesz, akinek baja akad a tudomány eme haladásával. Az élet körforgása szerint meg kell halnunk és lesznek helyettünk mások, sokan nem lehetünk, mert a Földön kevés a hely és Isten büntet minket Ádám és Éva miatt. Ezt állítják bizonyos vallásos emberkék, akik nem támogatják a dolgot. Gondolom belőlük kevesebb van, így nem számít sokat amit ők akarnak de biztos vagyok abban, hogy kézzel lábbal tiltakoznának. Nem tudom, hogy mennyire jó dolog ez egyáltalán de szerintem attól nem kell félni hogy az elkövetkezendő 20 évben zöld utat adnak ennek a fajta műveletnek. Amúgyis azt mondogatják, hogy sokan vagyunk az országban és a világban, ha ebből lesz is valami, csak sokkal később, talán évszázadok múlva (ha lesz még akkor élet
)
2012. március 05. 18:07
Én nem vagyok híve ennek, szerintem ez egy fölösleges technológia, melyekre bődületesen nagy pénzeket költenek! Viszont a cikk nagyon tetszik, tényleg, olyan dolgokat tudtam meg amiket eddig nem ismertem! Egyébként a témához ennél jobban nem tudok hozzászólni, nem értek ehhez, szóval esetemben a hallgatás célravezetőbb!!!
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett